Poznań - kibice Juve vs kibice Warty
- Martin
- Juventino
Tylko naładuj baterie...Alexa Del Piero pisze:Ja też będę ale ograniczę sie do roli fotoreportera 8)

Jak nie jak takTharpenio pisze:Chyba, że już miejsca nie ma?

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
- Alexa Del Piero
- Juventino
Już mam na ładowarce, postaram sie o nich nie zapomniećMartin pisze:Tylko naładuj baterie...Alexa Del Piero pisze:Ja też będę ale ograniczę sie do roli fotoreportera 8)

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Tharp
Ooo, jak miłoMartin pisze:Jak nie jak takTharpenio pisze:Chyba, że już miejsca nie ma?Przyjdź przyjdź.

OT: A może następny meczyk z Poznańskimi kibicami interu? :-)
- Martin
- Juventino
A są tacy??Tharpenio pisze: OT: A może następny meczyk z Poznańskimi kibicami interu? :-)

- Tharp
Niekoniecznie. Ja nie wiemMartin pisze:Nickami rzucac nie będę ale i tak wiadomo o kogo chodzijuveluck pisze:Mówiąc o klatkach masz kogoś konkretnego na myśli

Z resztą, nie koniecznie z kibicami interu. Można znaleźć też milanistów, romanistów albo innych misiów. Albo kibiców ManU? hmm..
- Tasak
- Juventino
A co za problem zebrać ekipę i wszystko zorganizować? Znajdz kilku kibiców Juve, kilku innej drużyny i już meczyk macie gotowy...Dziadek25 pisze:A moze by tak jakis meczyk w Warszawie urzadic,co wy na to.
- Martin
- Juventino
Wygląda na to, że Poznań znów prekursorem 
Tylko czekać aż w innych miastach kibole juve zaczną rozgrywać mecze z kibicami innych drużyn.
Może zacząć robić statystyki?

Tylko czekać aż w innych miastach kibole juve zaczną rozgrywać mecze z kibicami innych drużyn.
- El Nino
- Juventino
witam.. ja tez z checia przyjade.. tylko wlasnie w niedziele mam turniej i nie wiem o ktorej sie skonczy i ile bede mial sił ;/ postaram sie byc 
a tak a propos meczow jeszcze to ostatnio wszedlem na strone Wiary Lecha ;] i tak jak podaja mecze innych spotkan ktore wygrywali to o mecz z nami jest napisane tylko: "rozegrane mecze sparingowe" i wl-jp i nie ma wyniku ;p chyba sie chłopaki wstydzą ;D

a tak a propos meczow jeszcze to ostatnio wszedlem na strone Wiary Lecha ;] i tak jak podaja mecze innych spotkan ktore wygrywali to o mecz z nami jest napisane tylko: "rozegrane mecze sparingowe" i wl-jp i nie ma wyniku ;p chyba sie chłopaki wstydzą ;D
- Jacol
- Juventino
Co ja widzę sam Prezes JPC gra! Od kiedy kibice Juve trzymają sztamę z Wartą? Nie obawiasz, że ten mecz może pójść w świat...?
"Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości." - Gianni Agnelli
- Tigmar
- Juventino
Białystok ma już za sobą Juve- Manu 6:3 wygraliśmyMartin pisze:Wygląda na to, że Poznań znów prekursorem
26 maja gramy z Barcą