Daj ksywe ;)
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Błagam tytuł tego tematu brzmi daj ksywę a nie "powspominajmy se japońskie bajki sprzed lat" mamamija No ja wiem że śmieszne jest jak gościu leci trzy odcinki albo wyłania się z za horyzontu na boisku ale Panowie darujmy se rozumiem Dexter Johnny Brawo Strażnicy czasu Jam Łasica ale Japońskie bajki to może Czarodziejki z ksieżyca (czy jakoś tak?)
uchachałam się nieziemsko ale wracając do tematu
to nie wiem jak ich ponazywać:) :-D
To ci pech Alex to Alex Nedvedek to Nedvedek a Buffonek to Buffonek Fajnie nie?
Nic dodać nic ująć
Papatki Big fanka Alexika
To ci pech Alex to Alex Nedvedek to Nedvedek a Buffonek to Buffonek Fajnie nie?

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- BIGGI
- Qualità Juventino
Brava i Dextera to nie lubiłem, ale Czarodziejka z Księżyca była COOL...masz coś ??Maggie Del Piero pisze: Dexter Johnny Brawo Strażnicy czasu Jam Łasica ale Japońskie bajki to może Czarodziejki z ksieżyca (czy jakoś tak?)
D
- Baggio
- Juventino
Hyh popieram.Maggie Del Piero pisze:Błagam tytuł tego tematu brzmi daj ksywę a nie "powspominajmy se japońskie bajki sprzed lat" mamamija No ja wiem że śmieszne jest jak gościu leci trzy odcinki albo wyłania się z za horyzontu na boisku ale Panowie darujmy se rozumiem Dexter Johnny Brawo Strażnicy czasu Jam Łasica ale Japońskie bajki to może Czarodziejki z ksieżyca (czy jakoś tak?)
To ci pech Alex to Alex Nedvedek to Nedvedek a Buffonek to Buffonek Fajnie nie?Nic dodać nic ująć
Na forum jest juz tyle bzdurnych tematow ze spokojnie mozecie zalozyc jeszcze jeden :lol:
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ok juz niebędziemy. Ja sie do tematu wypowiedzałem a potem super dyskutowało mi sie o bajkch
Widać, że fani JUVE z LUBLINA (ja, Biggi i RadeKas) uwielbiają Cubasę i inne japońskie bajki
Bbbuhahhaahhehe

Bbbuhahhaahhehe