Daj ksywe ;)

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2003, 21:15

Błagam tytuł tego tematu brzmi daj ksywę a nie "powspominajmy se japońskie bajki sprzed lat" mamamija No ja wiem że śmieszne jest jak gościu leci trzy odcinki albo wyłania się z za horyzontu na boisku ale Panowie darujmy se rozumiem Dexter Johnny Brawo Strażnicy czasu Jam Łasica ale Japońskie bajki to może Czarodziejki z ksieżyca (czy jakoś tak?)
uchachałam się nieziemsko ale wracając do tematu
to nie wiem jak ich ponazywać:) :-D
To ci pech Alex to Alex Nedvedek to Nedvedek a Buffonek to Buffonek Fajnie nie? :D Nic dodać nic ująć
Papatki Big fanka Alexika :D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2003, 21:21

Maggie Del Piero pisze: Dexter Johnny Brawo Strażnicy czasu Jam Łasica ale Japońskie bajki to może Czarodziejki z ksieżyca (czy jakoś tak?)
D
Brava i Dextera to nie lubiłem, ale Czarodziejka z Księżyca była COOL...masz coś ?? :wink: :wink: jednak nic nie przebije CUBASY....

Baggio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2003, 21:27

Maggie Del Piero pisze:Błagam tytuł tego tematu brzmi daj ksywę a nie "powspominajmy se japońskie bajki sprzed lat" mamamija No ja wiem że śmieszne jest jak gościu leci trzy odcinki albo wyłania się z za horyzontu na boisku ale Panowie darujmy se rozumiem Dexter Johnny Brawo Strażnicy czasu Jam Łasica ale Japońskie bajki to może Czarodziejki z ksieżyca (czy jakoś tak?)
uchachałam się nieziemsko ale wracając do tematu
to nie wiem jak ich ponazywać:) :-D
To ci pech Alex to Alex Nedvedek to Nedvedek a Buffonek to Buffonek Fajnie nie? :D Nic dodać nic ująć
Papatki Big fanka Alexika :D
Hyh popieram.
Na forum jest juz tyle bzdurnych tematow ze spokojnie mozecie zalozyc jeszcze jeden :lol:

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 24 lipca 2003, 22:11

Ok juz niebędziemy. Ja sie do tematu wypowiedzałem a potem super dyskutowało mi sie o bajkch :D Widać, że fani JUVE z LUBLINA (ja, Biggi i RadeKas) uwielbiają Cubasę i inne japońskie bajki :D
Bbbuhahhaahhehe :D :D

Obrazek
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2003, 22:27

Hehe no fajnie sie dyskutowało. Szkoda że reszta Polski nie podziela opinii Lublina

Lublin rulez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

srali muszki będzie wiosna
Kink

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lipca 2003, 13:06

Myślę, że davids już ma ksywkę i wystarczy. Pit Bull pasuje jak ulał. Na Buffona proponuję Bella(piękny - z reklamy pumy). Montero to jakiś kosiarz( i to nie umysłów - podobałami się propozycja z Huskwarną)

ODPOWIEDZ