Miśkiewicz na testach w Milanie
- CzarnyZkultury
- Juventino
Michał Miśkiewicz, 18-letni bramkarz drugoligowego Kmity Zabierzów, przebywa na testach w Milanello, ośrodku treningowym finalisty Ligi Mistrzów.
Zdaniem lokalnej prasy reprezentant Polski juniorów mediolański klub chce podpisać z nim kontrakt i natychmiast go wypożyczyć - prawdopodobnie do Ascoli, które spadnie do drugiej ligi włoskiej.
To już drugi bramkarz Kmity, którym interesują się zagraniczne kluby. W kwietniu na testach w Aston Villi był 17-letni Tomasz Wróbel.
źródło
:shock: jestem totalnie zaskoczony! musi chlopak miec naprawde spory talent jesli Milan sie nim zainteresowal. ja osobisci nigdy wczesniej o nim nie syszalem, ale zycze mu jak najlepiej.
co wy o tym sadzicie?
Zdaniem lokalnej prasy reprezentant Polski juniorów mediolański klub chce podpisać z nim kontrakt i natychmiast go wypożyczyć - prawdopodobnie do Ascoli, które spadnie do drugiej ligi włoskiej.
To już drugi bramkarz Kmity, którym interesują się zagraniczne kluby. W kwietniu na testach w Aston Villi był 17-letni Tomasz Wróbel.
źródło
:shock: jestem totalnie zaskoczony! musi chlopak miec naprawde spory talent jesli Milan sie nim zainteresowal. ja osobisci nigdy wczesniej o nim nie syszalem, ale zycze mu jak najlepiej.
co wy o tym sadzicie?
- Bukol87
- Juventino
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- Dominik10
- Juventino
Jak chyba dla wszystkich tak i dla mnie to jest szok. Ale widac ze Polska jest pieknym krajem dla mlodych utalentowanych bramkarzy. Jeszcze bardziej bylbym zaskoczony gdyby zagral w nastepnym sezonie ok. 10 meczow :lol: :lol: . Jednak trzymam za niego w kciuki
,

Ostatnio zmieniony 23 czerwca 2007, 15:30 przez Dominik10, łącznie zmieniany 1 raz.
- tabo89
- Juventino
no no no bardzo ładnie oby tylko nie skonczyl jak wiekszosc zdolnych młodych polaków w wielkich klubach czyli na ławce
zycze mu powodzenia i dobrej gry (oprócz meczów z Juve (to później) a teraz z naszą Primaverą)
a tak swoją drogą to moze sie cos pozmieniało ze Milan kupuje młodych bo jak dotychczas to samych emerytów brali a młodych wyprzedawali, chociaz ostatnio jakiegos 26-latka oddali do Celticu to moze tylko przypadek z tym młodym polakiem
zycze mu powodzenia i dobrej gry (oprócz meczów z Juve (to później) a teraz z naszą Primaverą)
a tak swoją drogą to moze sie cos pozmieniało ze Milan kupuje młodych bo jak dotychczas to samych emerytów brali a młodych wyprzedawali, chociaz ostatnio jakiegos 26-latka oddali do Celticu to moze tylko przypadek z tym młodym polakiem

- Mortal Wombat
- Juventino
Ha dziwne że koleś nie z Gwarka Zabrze :-D , a serio to fajnie, życzę mu jak najlepiej i żeby sobie kariery nie zmarnował na ławie
[/list]

..::JUVENTUS TURYN FOREVER::..
- The_Stig
- Juventino
Może za kilka lat, będzie grał przeciwko nam? Chłopak musi mieć talent. Zobaczymy jak się rozwinie. Życzę mu jak najlepiej
Respect w Monachium, respect w Madrycie
Musze wam coś powiedzieć moi mili skrycie,
podziw w Amsterdamie, poważanie w Mediolanie
a w czerwcu znów Scudetto biało- czarne się stanie!
Wole dymać rysia z klanu niż być kibicem Milanu!
Musze wam coś powiedzieć moi mili skrycie,
podziw w Amsterdamie, poważanie w Mediolanie
a w czerwcu znów Scudetto biało- czarne się stanie!
Wole dymać rysia z klanu niż być kibicem Milanu!
- TomiQ
- Juventino
Miłe zaskoczenie... powodzenia dla tego młodego chłopaka.
Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!