KRAWATY JUVENTUSU - ZAMÓWIENIE ZREALIZOWANE
- Darth Pawlakus
- Juventino
Jeszcze tylko 22 i jesteśmy w domu :!: Płacić chłopy, płacić :!: :!: :!:
- LBaLin
- Juventino
No na chwilke starczylo zapalu. Dzisiaj po 12 nie odnotowalem zadnej wplatyDamKam pisze:Jak widać, wystarczy trochę postraszyć i proszę jak się panowie zabrali do wpłacania

Trzeba chyba przejsc od grozb do dzialania....
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
zaraz ide na posczte bedzie za 2 osoby 

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- DamKam
- Juventino
:twisted: Wcześniej mogę zasypać użytkowników PW, email, gg pogróżkami albo chociaż moją nową reklamąLBaLin pisze:Trzeba chyba przejsc od grozb do dzialania....
!!!
A tak na poważnie: ludzie, zlitujcie się w końcu - wpłacajcie te pieniądze

- Lord_Chaos
- Juventino
Wygląda to jak koniec wpłat walcz LBaLin zeby zrobili 30 krawatow. Bo takim tempem to zimą nie bedzie jeszcze krawatow ;/
- iero10
- Juventino
wg przydaloby sie wyznaczyc termin do ktorego trzeba wplacic kase, bo tak bedziemy czekac na te 20 osob nie wiadomo ile czasu.....
ja wszystko rozumiem, ale skoro ktos deklaruje sie ze kupi krawat, to powinnien juz byc slowny i zaplacic.... nie wiem gdzie jeszcze jest tak dlugi termin wplaty...
ja wszystko rozumiem, ale skoro ktos deklaruje sie ze kupi krawat, to powinnien juz byc slowny i zaplacic.... nie wiem gdzie jeszcze jest tak dlugi termin wplaty...
- DamKam
- Juventino
Moim zdaniem to nie jest za dobry pomysłiero10 pisze:wg przydaloby sie wyznaczyc termin do ktorego trzeba wplacic kase, bo tak bedziemy czekac na te 20 osob nie wiadomo ile czasu.....

- iero10
- Juventino
wiem, ze to nie jest najlepszy pomysl. ale z drugiej strony te osoby co juz wplacily, to od paru tygodni maja zamrozone pieniadze....
mam nadzieje ze te 20 osob sie opamieta i wplaci jak najszybciej pieniadze...
mam nadzieje ze te 20 osob sie opamieta i wplaci jak najszybciej pieniadze...
- LBaLin
- Juventino
No wlasnie to jest problem. Brak wplat jest nie w porzadku w stosunku do osob ktore to juz zrobily. Prosba Panie? i Panowie zalatwcie ta sprawe jak najszybciej albo napiszcie jasno ze rezygnujecie. Wciaz podtrzymuje deklaracje o mozliwosci wplaty na razie zaliczki...
- Szwarou
- Juventino
Mysle sobie tak
karanie banami - troche za ostro - ale juz nigdy bym nie bral pod uwage takiej osoby przy jakiejkolwiek akcji organizowanej na JP
niewplacanie - po prostu <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, ja zaplacilem zaliczke bo wiecej nie moglem w danej chwili i reszte wplace jak tylko zblizymy sie do zamowienia - nie mam ochoty w tej chwili zamrazac sobie dosyc duzej sumy pieniedzy
termin wplat - tak jak mowi damkam, wtedy albo zrezygnujemy i bedzie sporo osob rozzloszczonych albo z drugiej strony mozemy mimo wszystko poczekac i jednak w koncu nacieszymy sie krawatami
karanie banami - troche za ostro - ale juz nigdy bym nie bral pod uwage takiej osoby przy jakiejkolwiek akcji organizowanej na JP
niewplacanie - po prostu <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, ja zaplacilem zaliczke bo wiecej nie moglem w danej chwili i reszte wplace jak tylko zblizymy sie do zamowienia - nie mam ochoty w tej chwili zamrazac sobie dosyc duzej sumy pieniedzy
termin wplat - tak jak mowi damkam, wtedy albo zrezygnujemy i bedzie sporo osob rozzloszczonych albo z drugiej strony mozemy mimo wszystko poczekac i jednak w koncu nacieszymy sie krawatami