koszulka klubowa
- Tharp
No tak, ale niektórym mimo tłumaczenia, wiedza ciężko do głowy wchodziMaHeR pisze:nie no panowie niepotrzebnie tak pocisneliscie ;Q wkoncu jesli nawet ktos jest kibicem Juve moze lubic tez lazio...wolny kraj ;D zreszta pisalismy o tym juz w temacie fianlu PW

Swoją drogą po przeczytaniu paru postów tutaj spadłem z krzesła

EDIT: Tak pozatym, znalezienie koszulki Lazio na allegro zajeło mi niespełna pół minuty ;-) Autor tematu, albo chciał sprowokować 'ciekawą dyskusję' albo jest strasznie leniwy ;-)
- piter_b
- Juventino
Kolega zwracajac sie z prosba o podanie miejsca gdzie mozna kupic pisał ze patrzył juz na allegro i ze wolalby w sklepie bo chce duzy rozmiar ( na allegro nie bylo) .
Czy wy ludzie nie potraficie czytać ???? Dalej lecicie z tym allegro , ze pol minuty zajelo itp.
Czytajcie uwaznie !!!!
Czy wy ludzie nie potraficie czytać ???? Dalej lecicie z tym allegro , ze pol minuty zajelo itp.
Czytajcie uwaznie !!!!
- Tharp
Na owym allegro właśnie wtedy była koszulka XXL. (dokładniej to w rozmiarach L-XXL)piter_b pisze:Kolega zwracajac sie z prosba o podanie miejsca gdzie mozna kupic pisał ze patrzył juz na allegro i ze wolalby w sklepie bo chce duzy rozmiar ( na allegro nie bylo) .
Czytajcie uwaznie !!!!
No ale cóż, czegoś się trzeba czepić, co?

- przemek
- Juventino
piter_b pisze:Kolega zwracajac sie z prosba o podanie miejsca gdzie mozna kupic pisał ze patrzył juz na allegro i ze wolalby w sklepie bo chce duzy rozmiar ( na allegro nie bylo) .
Czytajcie uwaznie !!!!
dzięki piter chociaż ty jestes spoko
widzisz pytałem sie co i jak z koszulką a jeszcze sie dowiaduje ze jestem
"Typowy przedstawiciel polskiej kibicowskiej młodzieży której na forum pełno. Kibicuje Juventusowi, kocha Maldiniego, lubi lazio, szanuje rome a w wolnych chwila ogląda inter."
miałem jeszcze jedno pytanie ale juz sie nie pytam na tym forum bo znowu mnie zjadą więc lepiej nic sie juz nie pytać
pozdro dla ciebie piter
maldini
- Drabik224
- Juventino
I teraz bedziesz cały czas to powtarzał??
Weź sobie to w podpis przynajmniej nie bedziesz o tym postów pisał :roll:
I nie obrażaj się tak
Weź sobie to w podpis przynajmniej nie bedziesz o tym postów pisał :roll:
I nie obrażaj się tak