koszulka klubowa

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Tharp

Nieprzeczytany post 11 maja 2007, 15:55

MaHeR pisze:nie no panowie niepotrzebnie tak pocisneliscie ;Q wkoncu jesli nawet ktos jest kibicem Juve moze lubic tez lazio...wolny kraj ;D zreszta pisalismy o tym juz w temacie fianlu PW
No tak, ale niektórym mimo tłumaczenia, wiedza ciężko do głowy wchodzi :angry:
Swoją drogą po przeczytaniu paru postów tutaj spadłem z krzesła :P poprawiliście mi humor :P

EDIT: Tak pozatym, znalezienie koszulki Lazio na allegro zajeło mi niespełna pół minuty ;-) Autor tematu, albo chciał sprowokować 'ciekawą dyskusję' albo jest strasznie leniwy ;-)

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2007, 16:01

kolega sie obraził - to jego sprawa ale przeciez odstał w tym temacie mnostwo linkow oraz porad gdzie moze znalezc koszulke wiec nie wiem o co mu sie rozchodzi. o pare komentarzy zaraz sie obrażać :D :D

Obrazek
piter_b

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2007, 17:21

Kolega zwracajac sie z prosba o podanie miejsca gdzie mozna kupic pisał ze patrzył juz na allegro i ze wolalby w sklepie bo chce duzy rozmiar ( na allegro nie bylo) .
Czy wy ludzie nie potraficie czytać ???? Dalej lecicie z tym allegro , ze pol minuty zajelo itp.

Czytajcie uwaznie !!!!

Tharp

Nieprzeczytany post 12 maja 2007, 19:10

piter_b pisze:Kolega zwracajac sie z prosba o podanie miejsca gdzie mozna kupic pisał ze patrzył juz na allegro i ze wolalby w sklepie bo chce duzy rozmiar ( na allegro nie bylo) .
Czy wy ludzie nie potraficie czytać ???? Dalej lecicie z tym allegro , ze pol minuty zajelo itp.

Czytajcie uwaznie !!!!
Na owym allegro właśnie wtedy była koszulka XXL. (dokładniej to w rozmiarach L-XXL)
No ale cóż, czegoś się trzeba czepić, co? :)

przemek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 maja 2007, 21:10

piter_b pisze:Kolega zwracajac sie z prosba o podanie miejsca gdzie mozna kupic pisał ze patrzył juz na allegro i ze wolalby w sklepie bo chce duzy rozmiar ( na allegro nie bylo) .

Czytajcie uwaznie !!!!

dzięki piter chociaż ty jestes spoko
widzisz pytałem sie co i jak z koszulką a jeszcze sie dowiaduje ze jestem
"Typowy przedstawiciel polskiej kibicowskiej młodzieży której na forum pełno. Kibicuje Juventusowi, kocha Maldiniego, lubi lazio, szanuje rome a w wolnych chwila ogląda inter."
miałem jeszcze jedno pytanie ale juz sie nie pytam na tym forum bo znowu mnie zjadą więc lepiej nic sie juz nie pytać
pozdro dla ciebie piter

maldini
Drabik224

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 maja 2007, 06:39

I teraz bedziesz cały czas to powtarzał??

Weź sobie to w podpis przynajmniej nie bedziesz o tym postów pisał :roll:

I nie obrażaj się tak :)

www.sokker.org - Najlepszy menager on-line

.....:::::Juventus Forever:::::.....
ODPOWIEDZ