Kibice Juve pomóżcie mi!!
- Plati
- Juventino
Witam wszystkich którzy chca mi pomoc.Ten wpis był juz kilka dni temu ale zostal wyrzucony i dostalem bana bo wstawilem w 3 razy i zlamalem regulamin o czym nie wiedzialem dlatego teraz juz tak nei zrobie.Przejde do konkretow.Bardzo poszukuje koszulki Juventusu nike koloru czarnego z wielkim logo na samym srodku podaje link gdzie była oferowana (mam nadzieje ze mozna i nie dostane za to bana) http://www.iss.punkt.pl/start/shop,show,1196 ona wygladala wlasnie tak.Jeżeli wie ktoś gdzie ją kupić lub ktoś ma ją do sprzedania to prosze o kontakt poprzez forum.maila lub moje gg3998858.Liczę na waszą pomoc poniewaz bardzo podoba mi sie ta koszulka.Dziekuje wszystkim.Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 10 maja 2007, 23:47 przez Plati, łącznie zmieniany 1 raz.
Ovunque giochi io ci saro
per tutta la vita tii sostero
in serie A o in serie B
noi canteremo sempre cosi!!!!!!!!!
in serie A o in serie B
- y0
- Juventino
- ForzaJuve_Adam
- Juventino
Też poproszę namiar ale na PW jeśli można:)

- charusss
- Juventino
gdybyś napisał m/w miesiąc temu to kupiłbym Ci taką i wysłał. była w Piasecznie (pod Wawą) w sklepie Nike'a. ale mi się nie spodobała specjalnie, kasy też nie miałem. to taka wprasowanka, nie najlepszej jakości. zresztą jak będę jeszcz Nike'u to luknę, jeśli będzie to napiszę 

"Juve, storia di un grande Amore..."
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Widzę, że nie tylko ja zachorowalem na tę koszulkę
Dla mnie jest boska!!! Nie moglem się jej oprzeć, widzę, że jesteśz Lublina, wiec jak mnie w niej spotkasz to spróbuj mi ukraść
A tak poważnie, to byly one do kupienia w u nas w nike na krakowskim za.... 60zł!! Zrobili przecenę, bo nie schodziły, byly 3 biale i czarne, tylko rozmary duże. Niestety nie zdążyłem kupić (zabrali je ze sprzedaży). Ale nie mogłem sobie jej darować, w iss jest za droga i jeszcze przesyłka. Kupiłem ją z tej strony. kosztowała 80 zł + 15 zł przysylka, najtańsza oferta w internecie, jeszcze rozmiar trafilem i jestem w 7 niebie 8) Jest cudowna i każdy się na nią gapi, ciężko mi ją zdejmować 8)
Fotka 1 (to nie mój pokój
Fotka 2

Fotka 1 (to nie mój pokój

Fotka 2

- Plati
- Juventino
widze ze tez tak masz
ja nie widzialem jej na krakowskim bo u nas w LBN to nic nie ma powiedzmy sobie szczerze...ja juz bylem na tej stronie i byla ta koszulka ale powiedzieli mi ze nie zdjeli jej ze stronki bo zapomnieli a sie skonczyla...
moje poszukiwania dalej trwaja ta koszulka jest poprostu mistrzostwo swiata nie ma lepszego uczucia niz isc w takiej koszulce wiedzac ze na piersiach ma sie logo starej pieknej damy
szukam dalej mam nadzieje ze znajde...jak cos bys widzial to daj znac.dzieki za informacje...Pozdrawiam

in serie A o in serie B
in serie A o in serie B
- Plati
- Juventino
na tym zjeciu wyglada slabo ten znaczek ale na zdjeciu z iss wyglada swietnie...jeden woli ogorki inny ogrodnika corki...
in serie A o in serie B
in serie A o in serie B
- naros
- Juventino
Ta czapak jest SUPER!!! Musze ją mieć. Czy ma ktoś może jakiś link do zdjęcia tej czapeczki?

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Gianni_Marciano
- Juventino
Kurcze tą koszulke mialem w Wiedniu do kupienia w ostatnie lato, ale w końcu sie nie zdecydowalem
Pozdro

Pozdro
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Wszsytko kwestia gustu, są osoby, które na nią chorują, innym się w ogole nie podoba. Dla mnie jest najlpszym modelem jaki się pojawił 8)JuvenGut pisze:do bani ta koszulka pozatym te złote obramówki bleee tylko znaczek ładny bo Juventusu kup cos lepszego ziomek 8)
hehe, no też fajnanaros pisze:Ta czapak jest SUPER!!! Musze ją mieć. Czy ma ktoś może jakiś link do zdjęcia tej czapeczki?

Cieżko będzie wam dostać te produkty, bo są ze starej kolekcji, ktorej już nawet w necie na darmo szukać