koszulka klubowa
- MaHeR
- Juventino
yyyyyyyyyyyyyyyy...napewno gdzies w necie np. tutaj... http://www.allegro.pl/search.php?string=lazio
"Juventus chce znów stać się królową Włoch i Europy i chcę się zmierzyć z tym wyzwaniem".
A. Pirlo
A. Pirlo
- hara
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Może jest Juventino, szanuje Maldiniego bardzo, a koszulka Lazio w prezencie komuśMichał`fcj pisze:Ranga Juventino, w podpisie maldini, a pytasz się o koszulkę lazioprzemek pisze:Mam pytanko czy wie ktos gdzie mozna kupić koszulke Lazio RzymCzegoś tu nie kumam

Capo di tutti capi
- TomiQ
- Juventino
poszukaj w sklepie ISS... tam napewno cosik znajdziesz.przemek pisze:Mam pytanko czy wie ktos gdzie mozna kupić koszulke Lazio Rzym
Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
- juveluck
- Juventino
Typowy przedstawiciel polskiej kibicowskiej młodzieży której na forum pełno. Kibicuje Juventusowi, kocha Maldiniego, lubi lazio, szanuje rome a w wolnych chwila ogląda inter.Michał`fcj pisze:Ranga Juventino, w podpisie maldini, a pytasz się o koszulkę lazioprzemek pisze:Mam pytanko czy wie ktos gdzie mozna kupić koszulke Lazio RzymCzegoś tu nie kumam

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- stahoo
- Juventino
A może to jakas prowokacja (z całym szacunkiem
dla tych klubów :twisted: ) kibica Milanu, Interu albo innego "zaprzyjaźnionego" klubu. Robi to po to by po prostu wkurzyc normalnych, spokojnych ludzi... :-D Takie cos ma np. miejsce na stronce realu gdzie prowokacje sa na porzadku dziennym... <mysli> :]

- tabo89
- Juventino
jesli to są prowokacje to nie dawajmy sie bo to i tak nic nam nie da. kolega zadał pytanie i bez komentarzy podajemy mu jakies linki jesli o nie prosił. jesli nie bedziemy sie dawac sprowokowac to przestana pisac takie rzeczystahoo pisze:A może to jakas prowokacja (z całym szacunkiemdla tych klubów :twisted: ) kibica Milanu, Interu albo innego "zaprzyjaźnionego" klubu. Robi to po to by po prostu wkurzyc normalnych, spokojnych ludzi... :-D Takie cos ma np. miejsce na stronce realu gdzie prowokacje sa na porzadku dziennym... <mysli> :]
link ode mnie:
http://allegro.pl/item191679093_puma_s_ ... kazja.html
http://allegro.pl/item192176813_koszulk ... _9_99.html
http://allegro.pl/item193683659_umbro_s ... olo_l.html
- Max_LP
- Juventino
Ja jestem Juventino i szanuję Maldiniego za przywiązanie do barw klubowych i nie widze w tym nic dziwnego.. Ale dlaczego koszulka Lazio??..Michał`fcj pisze:Ranga Juventino, w podpisie maldini, a pytasz się o koszulkę lazioprzemek pisze:Mam pytanko czy wie ktos gdzie mozna kupić koszulke Lazio RzymCzegoś tu nie kumam

bianco che abbraccia il nero..
biel, która obejmuje czerń..
biel, która obejmuje czerń..
- przemek
- Juventino
dlatego koszulke Lazio bo chcem zrobić prezent dla kolegi i nie jestem zadnym "przedstawiciel polskiej kibicowskiej młodzieży której na forum pełno. Kibicuje Juventusowi, kocha Maldiniego, lubi lazio, szanuje rome a w wolnych chwila ogląda inter."
juveluck może ty taki jestes.<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> mnie tacy ludzie nic sie nie można zapytać bo juz jechana.
Dobra juz nic nie odpowiadajcie na ten temat bo nie potrzebuje niczyjej łaski
juveluck może ty taki jestes.<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> mnie tacy ludzie nic sie nie można zapytać bo juz jechana.
Dobra juz nic nie odpowiadajcie na ten temat bo nie potrzebuje niczyjej łaski

maldini
- MaHeR
- Juventino
nie no panowie niepotrzebnie tak pocisneliscie ;Q wkoncu jesli nawet ktos jest kibicem Juve moze lubic tez lazio...wolny kraj ;D zreszta pisalismy o tym juz w temacie fianlu PW
"Juventus chce znów stać się królową Włoch i Europy i chcę się zmierzyć z tym wyzwaniem".
A. Pirlo
A. Pirlo