Coppa Italia 06/07 - Roma vs. Inter

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
CzarnyZkultury

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2007, 20:07

jestem pod wrazeniem gry Romy. pierwsze 15 minut takie sprawili mediolanczykom jak ManUtd im na Old traford :smile: wreszcie Roma pokazala interowi gdzie jego miejsce. Totti i Perrota oni najbardziej wpadli mi w oko w tym meczu. Totti switnie rozprowadzalw przodzie pilki, ladnie schodzil na boki. zreszta mogl lekko strzelic hat-tricka, ale braklo mu szczescia i prezycji. bardzo fajnie tez zagral Panucci. dwie bramki, bardzo aktywna gra w ofensywie, a gosc juz ma swoje lata. Inter nic nie pokazal. pierwsza bramka z przypadku. Crespo przeja pilke i sam na sam. druga po kontrze i tyle z gry interu. a przepraszam pokazali jak umiejetnie lapac zolte kartoniki :rotfl: materazziego to juz kur***a lapala :prochno:
krotko mowiac :bravo: Roma!

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2007, 20:12

Powiem krótko BRAWO ROMA!! To był pogrom! Mam nadzieję ze teraz puchar zdobędzie Roma! :-D

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2007, 20:19

Jako kibic Juve nie mogę powiedzieć że kibicowałem Romie, byłem za drużyną która grała przeciwko Interowi. I jakże mnie cieszy wynik :D Cudowna gra mistrzów Włoch, fantastycznej drużyny budowanej przez lata by osiągać niewiarygodne wyniki w meczach takich jak ten :smile: dobra nie żartujmy już sobie tak z nich, w rewanżu na pewno odrobią straty :prochno:

Obrazek
Andrew09

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2007, 20:21

ja tez byłem i jestem pod wrażeniem Romy.. ale żeby w taki ładny sposób dokopać interowi.. hahahaha
po prostu brak mi słów...
z dwojga złego wole żeby to Roma wygrała ten puchar... :twisted:

TOTUS TUUS VECCHIA SIGNORA...PER SEMPRE...
AMOR PATRIAE NOSTRA LEX
~LoKeR~

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 maja 2007, 20:30

Brawo Roma... z tego co wiem, to Inter także chciał wygrać z Romą... :) Nie zapomnę komentarzy na stronie Romy przez fanów Interu po meczu Manchester-Roma :

Wstyd dla włoskiej piłki... itp :)
W takim razie jak to jest możliwe, że "mistrz Włoch", którym jest Inter dostaje w dupe 6:2? :)

-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2007, 20:31

Fantastyczny wynik! :twisted: Popadam w euforie kiedy obecni "mistrzowie" Włoch przegrywają swoje spotkania tym bardziej w tak okazały sposób jak dzisiaj :lol: Aż się lżej robi na sercu kiedy widzę wynik 6-2. W sumie to jeszcze rewanż został :prochno:

Obrazek
mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 09 maja 2007, 20:53

Zbłaźnili sie.
Drużyna z tak "wielką klasą" i tak 'dobrymi' zawodnikami nie powinna tyle przegrac :rotfl:
6:2 - to jest śmieszne :rotfl:

Niech nikt nie pisze, że to był wypadek... ja rozumiem wypadek typu 1:0, ale 6:2?! phi!

Cienizna...

Lord of San Siro

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2007, 20:53

No cóż, mecz się zdecydowanie nie udał. Ale nadzieja umiera zawsze ostatnia, więc poczekam do rewanżu. Cuda czasem się zdarzają.

Zastanawia mnie jednak co innego, to znaczy nawet nie zastanawia ale bardziej śmieszy. Dziwnie się składa, że jeśli już piszecie o meczach Interu to w momencie kiedy przegrywa, jestem pewny że gdyby wynik był korzystny dla Nerazzurrich to nie znalazłbym tu tego tematu. Zamiast czekać na potknięcia innych skupcie się bardziej na kibicowaniu swoim piłkarzom. Tak będzie lepiej jak mi sie wydaje i zdrowiej.

Cent'anni di storia ... di serie B non ho memoria!!!
CzarnyZkultury

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2007, 21:02

Lord of San Siro pisze:No cóż, mecz się zdecydowanie nie udał. Ale nadzieja umiera zawsze ostatnia, więc poczekam do rewanżu. Cuda czasem się zdarzają.

Zastanawia mnie jednak co innego, to znaczy nawet nie zastanawia ale bardziej śmieszy. Dziwnie się składa, że jeśli już piszecie o meczach Interu to w momencie kiedy przegrywa, jestem pewny że gdyby wynik był korzystny dla Nerazzurrich to nie znalazłbym tu tego tematu. Zamiast czekać na potknięcia innych skupcie się bardziej na kibicowaniu swoim piłkarzom. Tak będzie lepiej jak mi sie wydaje i zdrowiej.
oj znalazlby sie napewno ten temat w 100%. Jestem kibicem Juve, ale takze kibicem Calcio i nie mow mi kiedy mam kibicowac. z dwojga zlego o miliony procent wole aby Roma wygrala niz pseudowloski klub(az 2 wlochow ) :bravo:

charles

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2007, 21:07

inter dosc zadko cos wygrywa to tak z przyzwyczajenia komentujemy ich porazki :rotfl: jesli chodzi o mecz to albo ktos tu grał rezerwa albo roma zagrała mecz zycia lub tez inter postanowił za duzo nie wygrywac bo i tak juz odstaje od normy!! a tak powaznie to brawo dla romy!! FORZA JUVE

DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 maja 2007, 21:11

Noo trzeba przyznać, był to naprawdę ładny mecz. Przede wszystkim obfitował w grad goli, co jest podobno w futbolu najważniejsze :wink: Roma momentami wręcz ośmieszała Inter. Z pewnością należą im się duże brawa :bravo:
A tak na marginesie: czy nikt z Was nie poznał, że jednym z komentatorów był Boniek :?: Ja na początku byłem dziwnie przekonany, że skąś znam ten głos. A później już sam główny komentator rozwiał moje wątpliwości, mówiąc "Zibi Boniek" :P Mecz był transmitowany na Rai rzecz jasna...

Lord of San Siro

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2007, 21:12

CzarnyZkultury pisze: oj znalazlby sie napewno ten temat w 100%. Jestem kibicem Juve, ale takze kibicem Calcio i nie mow mi kiedy mam kibicowac. z dwojga zlego o miliony procent wole aby Roma wygrala niz pseudowloski klub(az 2 wlochow ) :bravo:
Hej kibicu Calcio! Czemu więc nie komentowałeś wyników w lidze włoskiej (a przecież jest taki wątek)? Jak się dobrze orientuję ostatni wpis jest tam z grudnia ubiegłego roku. Czyżbyś był znięchęcony tym, że Inter miał taką przewagę nad resztą więc nie chciałeś się dołować??

Pseudowłoski?? Jakieś kompleksy zdradzasz??

Cent'anni di storia ... di serie B non ho memoria!!!
Kryształ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2007, 21:18

Bardzo ładne spotkanie. Ja podobnie jak większośc z was byłem za Romą, na inter nie moge patrzeć. Ale pisze tutaj, ponieważ niesamowicie spodobała mi się gra D.Rossiego. Naprawde w 100% zgadzam się z Borkiem który mówił, że ten piłkarz poprostu dojrzał ( w sensie piłkarskim) Mieć takiego def. pomocnika to naprawde jest się czym szczycić.

mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2007, 21:18

Lord of San Siro pisze:Zastanawia mnie jednak co innego, to znaczy nawet nie zastanawia ale bardziej śmieszy. Dziwnie się składa, że jeśli już piszecie o meczach Interu to w momencie kiedy przegrywa, jestem pewny że gdyby wynik był korzystny dla Nerazzurrich to nie znalazłbym tu tego tematu. Zamiast czekać na potknięcia innych skupcie się bardziej na kibicowaniu swoim piłkarzom. Tak będzie lepiej jak mi sie wydaje i zdrowiej.
Niestety sporo racji w tych słowach :roll:

Sam mecz mógł się podobać. Dużo akcji, wiele bramek, czyli to co kibice lubią najbardziej. Zawodnikiem, który najbardziej rzucił mi się w oczy jest Toldo, który jest cieniem własnego siebie sprzed swych najlepszych lat. Pomijam fakt, że wpuścił 6 goli. Jednak do większości piłek... nawet się nie ruszał. Wróżę mu ligę arabską lub amerykańską, albo szybkie zakończenie kariery.

Achhhh... i radosny Zibi Boniek, komentujący mecz na RAI :doh:

Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2007, 21:19

Lord of San Siro pisze: (...)
Pseudowłoski?? Jakieś kompleksy zdradzasz??
:think: Raczej prawdę prawi ten człowiek.

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
ODPOWIEDZ