Kto jest Waszym "idolem" ??
- Buczus_JuveFan
- Juventino
Od 2001 roku wszystko w moim życiu się zmieniło, gdyby właśnie nie ten fenomenalny człowiek nie poznałbym Juve. Gdyby nie transfer Nedveda do Juventusu, dalej kibicowałbym tak jak mój brat Lazio i takim piłkarzom jak Batistuta, czy Crespo (swoją drogą dalej podziwiam Batigola). Na początku jeszcze nie świadom tego jak ważne w moim życiu będzie Juve obserwowałem mecze Juventusu. Pamiętam, że na MŚ 2002 roku bardzo ucieszyłem się gdy bramkę z Meksykiem strzelił Del Piero (jak się pozniej okazało zwycięską). Pavel moim idolem stał się od czasu LM w sezonie 2002/2003... imponował mi charakterem, wolą walki, szybkością podejmowanych decyzji oraz co najważniejsze strzałami z dystansu. Byłem tak samo rozpaczony jak on kiedy otrzymał żółtą kartkę eliminującą go z finału z Milanem. Bez wątpienia gdyby był wygralibyśmy tą edycję i wznieśli Puchar do góry. Właśnie od tego momentu, gdy doznałem z Juve sukcesu i porażki w jednym zacząłem poważnie kibicować "Starej Damie". Utożsamiłem się z nią tak bardzo właśnie dzięki Nedved'owi. Pozatym jest to świetny człowiek, jak wiemy urodził się w małym miasteczku Cheb, czytałem kiedyś, że regularnie pomaga swojemu rodzinnemu miastu wspierając pieniędzmi oświate i sport. Jak już ktoś tutaj przytoczył... poprostu ZŁOTY CZŁOWIEK ! Niewyobrażam sobie Juventusu bez niego i będę bardzo płakał gdy zakończy karierę ;(. Moim marzeniem jak i zapewne samego Pavla byłoby móc zobaczyć go w naszym trykocie unoszącego Puchar Europy. Mam nadzieje, że będzie grał u nas jeszcze z 2/3 lata. KOCHAM CIĘ PAVEL !!! :-D

- matekkuba
- Juventino
Jak wielu z Was podziwiam Pavla. Podziwiam go odkąd intresuje sie piłką. Imponuje mi tym że jest świetnym piłkarzem nie dzięki jakimś popisom typu R10 czy CR7, ale dzięki ciężkiej pracy. i jest to mój idol.
Natomiast autorytet to Jan Paweł II, nie musze tłumaczyć dlaczego. A mylenie tych dwóch znaczen jest po prostu smieszne. Kiedys na lekcji jezyka polskiego nauczycielka zapytała się kto jest naszym autorytetem i moj kolega (fan "swietnej" barcy i "boskiego" Ronniego) powiedział że jego autorytetm jest Ronaldinho, a na pytanie jaka ceche u niego podziwia odpowiedział: TECHNIKA.
Natomiast autorytet to Jan Paweł II, nie musze tłumaczyć dlaczego. A mylenie tych dwóch znaczen jest po prostu smieszne. Kiedys na lekcji jezyka polskiego nauczycielka zapytała się kto jest naszym autorytetem i moj kolega (fan "swietnej" barcy i "boskiego" Ronniego) powiedział że jego autorytetm jest Ronaldinho, a na pytanie jaka ceche u niego podziwia odpowiedział: TECHNIKA.
- dolores haze
- Juventino
heh, kiedyś mój wspaniały ojciec odkrył sekret "boskości" Ronaldinho i skwitował to tak:matekkuba pisze:moj kolega (fan "swietnej" barcy i "boskiego" Ronniego) powiedział że jego autorytetm jest Ronaldinho, a na pytanie jaka ceche u niego podziwia odpowiedział: TECHNIKA.
"Ty, bo on to mały jest, krótkie nóżki ma i dlatego trudno go przewrócić!!!" /confusion/
Ostatnio zmieniony 09 maja 2007, 18:58 przez dolores haze, łącznie zmieniany 1 raz.
- Orzech^^
- Juventino
Moim idolem jest Alex del Piero.
Przyznam że zacząłem interesować się jego grą w dość nietypowy sposób.
Mianowicie, grałem na fifie `99 drużyną Itali i Alex zawsze strzelał dużo bramek. Wcześniej moja wiedza piłkarska ograniłała się do kopania piłki za blokiem i oglądania mistrzostw świata, klubami jakoś się nie interesowałem. Wkońcu dostałem od wujka gazetę w której był wywiad z Alexem w strou Juve i wtedy poczułem więź między mną a tym klubem oraz stwierdziłem że Alex jest idealny nie tylko na fifie
Przyznam że zacząłem interesować się jego grą w dość nietypowy sposób.
Mianowicie, grałem na fifie `99 drużyną Itali i Alex zawsze strzelał dużo bramek. Wcześniej moja wiedza piłkarska ograniłała się do kopania piłki za blokiem i oglądania mistrzostw świata, klubami jakoś się nie interesowałem. Wkońcu dostałem od wujka gazetę w której był wywiad z Alexem w strou Juve i wtedy poczułem więź między mną a tym klubem oraz stwierdziłem że Alex jest idealny nie tylko na fifie

- samtron
- Juventino
Moim Idolem Jest Alessandro Del Piero...
Od Kiedy? Od Tego Czasu Kiedy Go Pierwszy Raz Ujrzałem W TV, a Bylo to jakies 10 lat temu (teraz mam 18 lat).
Akurat wlaczylem na meczu Juve Gdy DP strzelal dla siebie w tamtych czasach charakterystyczna bramke, czyli taka z lini rzutu roznego, doslownie z lini koncowej wkrecal za plecy bramkarza (pamietacie moze?
)
Od tamtej pory kocham tego faceta, za to ze jest w Juve i tworzy jego historie, za to ze nigdy nie powiedzial o swoim klubie zlego slowa i chociaz mogl odejsc w zlej chwili (degradacja do Serie B) za dobre pieniadze do klubow MLS nie zrobil tego bo on wie gdzie jest jego miejsce i miejsce jego Serca, czyli Stadio Delle Alpi i Turyn...
Moj caly pokoj jest w posterach z jego wizeronkiem
Od Kiedy? Od Tego Czasu Kiedy Go Pierwszy Raz Ujrzałem W TV, a Bylo to jakies 10 lat temu (teraz mam 18 lat).
Akurat wlaczylem na meczu Juve Gdy DP strzelal dla siebie w tamtych czasach charakterystyczna bramke, czyli taka z lini rzutu roznego, doslownie z lini koncowej wkrecal za plecy bramkarza (pamietacie moze?

Od tamtej pory kocham tego faceta, za to ze jest w Juve i tworzy jego historie, za to ze nigdy nie powiedzial o swoim klubie zlego slowa i chociaz mogl odejsc w zlej chwili (degradacja do Serie B) za dobre pieniadze do klubow MLS nie zrobil tego bo on wie gdzie jest jego miejsce i miejsce jego Serca, czyli Stadio Delle Alpi i Turyn...
Moj caly pokoj jest w posterach z jego wizeronkiem

4n@rChY
-----------------------------------------------
Dla Was Zawsze Bede Spiewal Do Konca
- Mateo21
- Juventino
Moim idolem jest David Trezeguet . Jest moim Idolem od chwili kiedy podczas Euro 2000 w finale strzelił bramke dającą Puchar Europy Francji .
Oto ona:
Mimo ze jest teraz bez formy ale i tak podziwiam jego gre a nawet jak odejdzie to będe mu kibicować nawet w Interze ( choć jestem Pewny ze na 99% tam nie pójdzie)
David Trezeguet to mój idol wśród napastników lecz Zinedine Zidane też jest moim idole ponieważ moja pierwsza koszulka Juventusu to była własnie z Zidanem na plecach :-) wiec to mój idol wśród pomocników .
Pozdrawiam
Oto ona:
Mimo ze jest teraz bez formy ale i tak podziwiam jego gre a nawet jak odejdzie to będe mu kibicować nawet w Interze ( choć jestem Pewny ze na 99% tam nie pójdzie)
David Trezeguet to mój idol wśród napastników lecz Zinedine Zidane też jest moim idole ponieważ moja pierwsza koszulka Juventusu to była własnie z Zidanem na plecach :-) wiec to mój idol wśród pomocników .
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 09 maja 2007, 21:11 przez Mateo21, łącznie zmieniany 3 razy.
- Łukasz
- Juventino
Hmm... Teoria ciekawadolores haze pisze:heh, kiedyś mój wspaniały ojciec odkrył sekret "boskości" szkapy z katalonii, i skwitował to tak:matekkuba pisze:moj kolega (fan "swietnej" barcy i "boskiego" Ronniego) powiedział że jego autorytetm jest Ronaldinho, a na pytanie jaka ceche u niego podziwia odpowiedział: TECHNIKA.
"Ty, bo on to mały jest, krótkie nóżki ma i dlatego trudno go przewrócić!!!" /confusion/
- Ave_Juventus
- Juventino
ja zainteresowałem sie piłką nożną w 2004 podczas euro i to właśnie czechy były moją ulubioną drużyną a nedved ulubionym piłkarzem i tak jest do dziś tylko jeszcze teraz lubie JUVE
:lol: 8)
:-D
Nie używaj tylu emotikonek! Regulamin czytał? [mnowomiejsky]

Nie używaj tylu emotikonek! Regulamin czytał? [mnowomiejsky]
- darek
- Juventino
Ja nie wiem czy jest oni sa moimi idolami, ale na pewno ich bardzo szanuje. Mowa o Del piero i oczywiście o Nedvedzie. Szanuje Nedveda za to że wkłada całę w serce w gre i robi dla całej drużyny. Del piero szanuje za to że jest z juve na dobre i na złe i tez robi wszystko co może. Chciałbym żeby juventus tylko takich miał zawodników.
- samtron
- Juventino
Ja zapomnialem rowniez dodac ze od paru lat oprocz DP choc to on jest na pierwszym miejscu lubie takze Roberto Carlosa i te jego bombki w meczach... np.ta z MS w 1998, uwazam ze przez wiele lat nie bedzie takiego Lewego Obroncy...
4n@rChY
- MCzad
- Juventino
Zidane,Platini,Del Piero i Zico jeśli chodzi o piłkarzy...jak dla mnie 4 najlepszych piłkarzy świata.Nie żaden Maradona czy Ronaldinhio ( czy jak sie go tam pisze ;p ) ...a jeśli chodzi o poza sportowych to sie szkole na aktora toteż moimi idolami są aktorzy - Maciej Stuhr,Jim Carey,Morgan Freeman i Sean Connery !!
:o
PS:A tak wracając do piłkarzy to dodam że za pare lat fajnie by było jakby "prawdziwymi"idolami byliby tacy piłkarze jak Quaresma,C.Ronaldo,Kaka i Van Der Vaart
[/url]

PS:A tak wracając do piłkarzy to dodam że za pare lat fajnie by było jakby "prawdziwymi"idolami byliby tacy piłkarze jak Quaresma,C.Ronaldo,Kaka i Van Der Vaart

E bianconera la bella signora !!
- Tigmar
- Juventino
Buffon - Bóg Bramki, świetny człowiek, dla niego mógłbym być homoseksualistą.
Alex Del Piero - Bóg techniki, resztę patrzy wyżej
Ryszard Pavel Lwie Nedved Serce - chyba mówi to samo za siebie.
Stanisław Jerzy Lec - znakomity aforysta. uwielbiam go czytać.
Jan Paweł II - uważam się za ateistę, ale tego człowieka szanuję ponad wszystko. Nie za mocną wiarę, ale jako człowieka, pełnego miłości i poczucia humoru.
Alex Del Piero - Bóg techniki, resztę patrzy wyżej
Ryszard Pavel Lwie Nedved Serce - chyba mówi to samo za siebie.
Stanisław Jerzy Lec - znakomity aforysta. uwielbiam go czytać.
Jan Paweł II - uważam się za ateistę, ale tego człowieka szanuję ponad wszystko. Nie za mocną wiarę, ale jako człowieka, pełnego miłości i poczucia humoru.
- mały skała
- Juventino
Mimo, że nie przepadam za hip-hopem i generalnie jestem kudłaty:p to Magik jest osobą, którą szanuje. Jedyne dwie płyty "hip-hopowe", które lubię to "Kinematografia" i "Księga tajemnicza prorok".Reggie pisze:Id
Moim prawdziwym autorytetem był Magik. Nie będę szczegółowo tłumaczył kto to, bo ten kto go znał to wie, a kto nie znał i tak nie zrozumie. Dlaczego własnie on? Bo w pewien sposób zmienił mnie swoja twórczością. Moja osobowość byłaby inna gdyby go w ogóle nie było. Był kimś wielkim wśród miernej reszty. Miał w sobie coś jakby nieziemskiego.
To oczywiście tylko moja opinia i wielu moze się z nią nie zgodzić, ale dla mnie to on jest właśnie autorytetem. rip...
Kto jest moim autorytetem? Moim autorytem jest James Douglas Morrison.
Nasz Kibolski Klub Sportowy Lech Poznań!