VLEPKI - II tura -UWAGA- PRZECZYTAJ ZANIM OTWORZYSZ PACZKE!!
- Radek_88
- Qualità Juventino
Dede#99 pisze:No to zdecydujcie się, na początku jest juz jakas lista i myślałem ze juz nie mozna się wpisywać :x A tu okazuje się ze można
Jesli nadal mozecie kogoś dopisać, to wpiszcie też mnie 8)
Dajcie znac na pw ile kompletow.Kita pisze:jakbyś cie mogil wpiszcie tez mnie bardzo mi na tym zależy
- Radek_88
- Qualità Juventino
Vlepki z pierwszej tury sa juz w drukarni, po dlugim weekendzie powinny byc.Lukasz_JUVE pisze:Nie wiem czy już gdzieś było to pytanie na którejś stronie, kiedy będę mógł czekać z psem na listonosza z vlepami
- juverm
- Juventino
Witam, jednak z góry zamawiamy 40 kompletów vlepek, więc do listy na 1 stronie dodałem kolejnych zamawiajacych. Na wpłaty czekam do 8 maja!
Zostay jeszcze 2 komplety! Kto pierwszy ten lepszy!
Zostay jeszcze 2 komplety! Kto pierwszy ten lepszy!
Ostatnio zmieniony 30 kwietnia 2007, 21:14 przez juverm, łącznie zmieniany 1 raz.

- pawelini
- Juventino
weź je na wymiane ze mnąjuverm pisze:Witam, jednak z góry zamawiamy 40 kompletów vlepek, więc do listy na 1 stronie dodałem kolejnych zamawiajacych. Na wpłaty czekam do 8 maja!
Został jeszcze 1 komplet! Kto pierwszy ten lepszy!

ja chcę na mecz 

- Vieira
- Juventino
Co do vlepki "one love" uwazam ze mozna by poprawic kolor koszulki tzn: zeby ten bialy byl taki jak elementy tła czy pasy herbu czyli wyrazisty (czysta biel
) a nie taki poszarzaly jakby sprany 

"L'emozione Juve" - uczucie silniejsze jak przywiązanie do ojczyzny !!
- Radek_88
- Qualità Juventino
Vlepki dla osob z pierwszej serii producent bedzie wysylal do mnie okolo 8 maja, wiec dostane je okolo 10. Natomiast druga tura bedzie troche pozniej, bo dzis producent napisal mi, ze juz nie mial gdzie zmiescic kolejnych 4 tys. vlepek, wiec bedzie drukowal je z kolejna seria.
Jak juz juverm napisal osoby z drugiej serii tez juz moga wplacac kase. No i zostal jeszcze jeden komplet, wiec jesli ktos chce niech sie zglasza, zeby potem nie bylo pretensji, ze za malo kompletow, ze zle zorganizowanie itd.
Jak juz juverm napisal osoby z drugiej serii tez juz moga wplacac kase. No i zostal jeszcze jeden komplet, wiec jesli ktos chce niech sie zglasza, zeby potem nie bylo pretensji, ze za malo kompletow, ze zle zorganizowanie itd.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Wczoraj dosyc dlugo rozmawialem z producentem. Vlepki beda wyslane dzis lub jutro i dojda do mnie w przeciagu jednego-dwoch dni. Podobno sa miodzio
Mysle, ze zaczniemy je rozsylac we wtorek (jako, ze w poniedzialek mam mature - wybaczcie), wiec jeszcze w przyszlym tygodniu powinny one do Was dojsc.
Natomiast co do osob z drugiej tury to sprezcie sie z ta wplata pieniedzy, bo czym pozniej wplacicie, tym pozniej bedziecie miec vlepki :!: Zamowienie na druga ture zostanie zlozone dopiero wtedy, kiedy bedziemy mieli wiekszosc wplat.
Oczywiscie jak tylko dostane vlepy, zrobie zdjecie i wkleje w temacie.
Natomiast co do osob z drugiej tury to sprezcie sie z ta wplata pieniedzy, bo czym pozniej wplacicie, tym pozniej bedziecie miec vlepki :!: Zamowienie na druga ture zostanie zlozone dopiero wtedy, kiedy bedziemy mieli wiekszosc wplat.
Oczywiscie jak tylko dostane vlepy, zrobie zdjecie i wkleje w temacie.
- Szymek
- Juventino
Co Radek ma żuć? Gumę? Przecież to temat o vlepkach a nie o słodyczach czy o czymś tam...Lukasz_JUVE pisze: Jak tylko dostaniesz to weź żuć zdjęcia, byśmy wiedzieli na co czekamy
Sory za post nie na temat, ale nie mogłem się powstrzymać. Nawet posta do Worda się nie chce wkleić...
Ostatnio zmieniony 10 maja 2007, 19:30 przez Szymek, łącznie zmieniany 1 raz.