Juventus - prasa(dodatki,naklejki,plakaty,artykuly itp.)
- mesju
- Qualità Juventino
Coś Ty. A kto chciałby oglądać piłkarzy zespołu, który "notorycznie wręcz kupował mecze"?Szymek pisze:W następnym numerze mają ponoć dać jakieś megaplakaty, szkoda, ze nikt z Juve się nie znalazł w tym jakże zaszczytnym gronie (Lampard, Kaka, Ronaldinho, C.Ronaldo).
:roll:
Bardziej? Od czego?Szymek pisze:Ogólnie to ta gazeta staje się jeszcze bardziej żałosna...

BS od dawna trzyma SWÓJ "poziom", ale co tam... sam się na niej wychowałem

- Szymek
- Juventino
Przecież Bianconeri to Inter (wg ostatniego numeru), a nie Juve.mJaUcViEej pisze:Coś Ty. A kto chciałby oglądać piłkarzy zespołu, który "notorycznie wręcz kupował mecze"?
Ja również pamiętam czasy, kiedy Brawo Sport to najlepsza gazeta. Jednak uważam, że wcześniej jej poziom nie był aż tak beznadziejny. Dziwie się, że oni nie pójdą kiedyś po rozum do głowy, no ale co tam, przecież to gazeta kierowana do "chłopców w wieku 15-19 lat" więc wszystko w porządku...mJaUcViEej pisze:BS od dawna trzyma SWÓJ "poziom", ale co tam... sam się na niej wychowałem(tak jak pewnie większość userów).
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Mnie się wydaje, że to wcale nie jej poziom się pogorszył (bo zawsze był cienki), tylko potrzeba pobierania moich/waszych informacji ogromnie się zwiększyła.
Kiedyś tylko dzięki BS i PN wiedziałem co się dzieje w piłce - bez neta jednak jest z tym ciężko:/
Tak czy inaczej "poster" w najbliższym czasie przymontuję do szafki.
Kiedyś tylko dzięki BS i PN wiedziałem co się dzieje w piłce - bez neta jednak jest z tym ciężko:/
Tak czy inaczej "poster" w najbliższym czasie przymontuję do szafki.
- Didi
- Juventino
Dokładnie mateelv. Kidyś ja rownież opierałem swoje wiadomości piłkarskie na róznych sportowych gazetach i wiadomościach w Tv. Powiem tyle bida bez neta :lol:mateelv pisze:Mnie się wydaje, że to wcale nie jej poziom się pogorszył (bo zawsze był cienki), tylko potrzeba pobierania moich/waszych informacji ogromnie się zwiększyła.

- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Spoko, ja to zbieram bo są fajne ciekawostki, ale nie mam dwóch numerów :oops: bayernu i barcy...
Jak Juve będzie to oczywiśćie dam znać i przeskanuje wszystkie strony
(znaczy sie zrobie fote, brak skanera
)
Jak Juve będzie to oczywiśćie dam znać i przeskanuje wszystkie strony

- Szymek
- Juventino
Ultras - tak to wygląda (a raczej tak wygląda okładka). To takie małe gazetki o klubach, jak wspomniał kolega wyżej.
Wielki problem iść we wtorek do kiosku i sprawdzić jaki klub jest w dodatku, co nie? A tak przy okazji to zdanie zaczynamy wielką literą i kończymy kropką.tabo89 pisze:napiszcie jak bedzie bo bede musiał zakupić
- Mati
- Juventino
A czy nie można czasem postawić znaku zapytaniaSzymek pisze: A tak przy okazji to zdanie zaczynamy wielką literą i kończymy kropką.

Oczywiście łapię za słówka w żartach, więc nie obrażaj się
Co do tematu to nie mogę doczekać się tego dodatku.
- JUVEfan_11
- Juventino
A jakiego typu informacje są w tym dodatku?