Za co najbardziej lubicie Juventus
- Villya
- Juventino
Kocham Juve - caluśenki:))))))))))))))))kocham za grę, za zawodników, za trenera, za ich różowe koszulki, za nową fryzurę Del Piero, za to że nie ma Inzaghiego, za to że nie są komercyjnym zespołem, za to że całe swoje serce wkładają do gry, za Turyn, za to że są włochami,za to że kochaja kibiców, za kulture na boisku, za kłótnie Davidsa i za czerwona jego kartkę też, za to że Zambrotta nie ścią włosów, za Del Piero i jego podbite oko, i za to że SĄ
Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Jak to się mówi
Serce nie sługa ja ich kocham bo kocham
Najbardziej za Del Piero Nedveda i za to że są i są kochani
Serce nie sługa ja ich kocham bo kocham
Najbardziej za Del Piero Nedveda i za to że są i są kochani
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- ToMeK
- Juventino
Ta... i juve przez ''V''Johnny777 pisze:Ja mniej więcej za to samo tylko za piłkarzy przez RZ.......ralf pisze:ja kocham juwe za wszystko np: jak grajom za taktyke piłkaży trenera i za wszystko!!!!!!!!!!!!!!!
- Gianluigi
- Juventino
i grają przez ą :-DToMeK pisze:Ta... i juve przez ''V''Johnny777 pisze:Ja mniej więcej za to samo tylko za piłkarzy przez RZ.......ralf pisze:ja kocham juwe za wszystko np: jak grajom za taktyke piłkaży trenera i za wszystko!!!!!!!!!!!!!!!
- JIm
- Juventino
Juz 8 sezon z Juve przezylem i kocham ich jeszcze bardzeij za to ze czaruja, ze maja charakter za ze graja tam ci ktorzy graja a nie kto inny. Za klimat jaki tam panuje za to ze panuje tam rownosc. Za symbol jakim jest Alex za skromnosc Nedveda za walczenosc Davidsa za geniusz i wielka madrosc Lippiego i za to ze Oni sa dla nas a My zyjemy dzieki nim.
Juve !