Napisz ciąg dalszy do historyjki o Juve !
- wojti-s
- Juventino
Nedved : Dobra Panowie puśćmy wszystkie złe wspomnienia w niepamięć. Słyszałem, że Zlatan szuka pucybuta. Co Ty na to Fabio 8)
Chyba znalazłeś nową robote
Capello nie zdążył wydobyć słowa, aż tu odzywa się Balza :
Jak to powiedział Pavel - tylko mężczyźni zostali z Juve. Zatem zejdź nam z drogi Dolores
-Racja ! Krzyknął Birindelli. Żadna donna madonna nie będzie nas powstrzymywać przed świętowaniem sukcesu. Chodźmy chłopaki !

Capello nie zdążył wydobyć słowa, aż tu odzywa się Balza :
Jak to powiedział Pavel - tylko mężczyźni zostali z Juve. Zatem zejdź nam z drogi Dolores
-Racja ! Krzyknął Birindelli. Żadna donna madonna nie będzie nas powstrzymywać przed świętowaniem sukcesu. Chodźmy chłopaki !
Ostatnio zmieniony 03 maja 2007, 21:35 przez wojti-s, łącznie zmieniany 1 raz.
- AleX_Del_Piero_13
- Juventino
... Nagle wchodzi Zlatan i się pyta czy ktoś tu mówił o mnie ?? ...
- MrWlodek
- Juventino
Czy to forum dla 13 latków?? Takie tematy niektórych (np. mnie) mogą razić po oczach. Nie róbmy z tak dobrego i zasłużonego dla nas forum czegoś w stylu "chłamu".
W którymś tam poście było że ten temat założona po to by poprawić innym humor. Czy nie lepiej wejść do tematu "Żarty, dowcipy kawały"? Albo np. na inne fajne stronki ze śmiesznymi filmikami itp.?? Nie zaśmiecajmy tego forum takimi śmieciami (takie jest moje zdanie).
Nie mówię że nie można się rozerwać, tylko to Juve i Juve (czy to jest złe?
), ale z takimi zabawami lepiej nie zaczynać bo można źle skończyć...
W którymś tam poście było że ten temat założona po to by poprawić innym humor. Czy nie lepiej wejść do tematu "Żarty, dowcipy kawały"? Albo np. na inne fajne stronki ze śmiesznymi filmikami itp.?? Nie zaśmiecajmy tego forum takimi śmieciami (takie jest moje zdanie).
Nie mówię że nie można się rozerwać, tylko to Juve i Juve (czy to jest złe?

- wojti-s
- Juventino
Czy to forum 70 latków ??Lukasz_JUVE pisze:Czy to forum dla 13 latków??
Proponuję wypowiadać się za siebie.Lukasz_JUVE pisze:Takie tematy niektórych (np. mnie) mogą razić po oczach.
Różne są metody poprawiania sobie humoru. Choć temat mógłby być założony w innym pokoju, to fakt.Lukasz_JUVE pisze:W którymś tam poście było że ten temat założona po to by poprawić innym humor. Czy nie lepiej wejść do tematu "Żarty, dowcipy kawały"? Albo np. na inne fajne stronki ze śmiesznymi filmikami itp.??
możesz to rozwinąć ?Lukasz_JUVE pisze: Nie mówię że nie można się rozerwać, tylko to Juve i Juve (czy to jest złe?), ale z takimi zabawami lepiej nie zaczynać bo można źle skończyć...
- AleX_Del_Piero_13
- Juventino
Jeśli Ci się ten temat nie podoba to poprostu nie wchodź na niego i tyle 

- white_wolv
- Juventino
No dobra.
Temat ma charakter zabawy. Mi sie osobiscie nie podoba ale nie przesadzam czy jest fajny czy "zaczerpniety z forum pokemonow".
Osoby krytykujace temat powinny zostac nagrodzone karteczkami za zabawe w moda. Takie wypominanie komus glupich tematow wcale nie pomaga a psuje tylko atmosfere mdz userami. Po to sa niebieskie kartki zeby tego uniknac .
Autorowi tematu proponuje udac sie do ktoregos z adminow (tylko nie Siewiera bo ona mature ma na glowie i moze byc nie bardzo w nastroju 8) ).
Jesli oni sie zgodza na kontynuacje zabawy to temat zostanie ponownie otwarty a niepotrzebne posty usuniete.
Temat ma charakter zabawy. Mi sie osobiscie nie podoba ale nie przesadzam czy jest fajny czy "zaczerpniety z forum pokemonow".
Osoby krytykujace temat powinny zostac nagrodzone karteczkami za zabawe w moda. Takie wypominanie komus glupich tematow wcale nie pomaga a psuje tylko atmosfere mdz userami. Po to sa niebieskie kartki zeby tego uniknac .
Autorowi tematu proponuje udac sie do ktoregos z adminow (tylko nie Siewiera bo ona mature ma na glowie i moze byc nie bardzo w nastroju 8) ).
Jesli oni sie zgodza na kontynuacje zabawy to temat zostanie ponownie otwarty a niepotrzebne posty usuniete.