Liga Mistrzów 2006-07
- Del Rajko
- Juventino
Zgadzam się z przedmówcą Michał`fcj
. Z dwojga złego wole już Milan
Obawiałem się takiego finału, no i niestety ... Stało się :?
Co do samego meczu. Tak grających Rossonerich dawno nie widziałem :shock:
Wychodziło im dosłownie wszystko. Manchester ani raz poważnie nie zagroził bramce Didy. Jeżeli utrzymają formę, to w Atenach z Liverpoolu zostanie miazga
To spotkanie pokazało też, ile nam brakuje w tej chwili do europejskiej czołówki. Niech to co wczoraj wydarzyło się na San Siro, będzie przestrogą dla Jean Claude Blanc'a, Alessio Secco i pozostałych. Transfery, transfery i jeszcze raz transfery. W przeciwnym razie może być naprawdę ciężko.

Co do samego meczu. Tak grających Rossonerich dawno nie widziałem :shock:
Wychodziło im dosłownie wszystko. Manchester ani raz poważnie nie zagroził bramce Didy. Jeżeli utrzymają formę, to w Atenach z Liverpoolu zostanie miazga

To spotkanie pokazało też, ile nam brakuje w tej chwili do europejskiej czołówki. Niech to co wczoraj wydarzyło się na San Siro, będzie przestrogą dla Jean Claude Blanc'a, Alessio Secco i pozostałych. Transfery, transfery i jeszcze raz transfery. W przeciwnym razie może być naprawdę ciężko.
:lol:Nie wiem wiem jak wy możecie wogóle pisać że wolicie liverpool. Kupcie sobie jeszcze łączony szalik liverpool-Juve i zróbcie tatuaże "Amicizia" na dupach...

- Bany_DG
- Juventino
Ludzie
Gracze Milanu wykazali sie szacunkiem względem nas[Wspaniała wypowiedź Maldiniego], w przeciwienstwie do interowców, życzyłem im sukcesu we wczorajszym meczu. Zwróccie uwage na te wymiany podań na małym polu gry, Squadra Azzura WM '06 by Marcello Lippi, Ancelotti wspaniale ich przygotował, naprawde wielki mecz w wykonaniu Milanu, życze im żeby skopali tyłki liverpoolowi.
Kaka to najlepszy zawodnik na świecie, moim zdaniem, C.Ronaldo jest przy nim jak maly chłopczyk

Kaka to najlepszy zawodnik na świecie, moim zdaniem, C.Ronaldo jest przy nim jak maly chłopczyk
- Del Rajko
- Juventino
Wszystko fajnie .. Tylko nie przesadzajcie z tymi wyrazami sympatii do Milanu. Jeszcze tu któryś milanista zajrzy i będzie chciał sobie zrobić przysłowiową "zgodę" z kibicami Juve 
- sushi
- Juventino
Gratulacje dla Milanu naprawde zagrali wspaniały mecz i zasłużenie wygrali . MU nic wcale nie pokazało , finał będzie bardzo ciekawy a w finale niech wygra lepszy
Czy wygrywa czy nie ja i tak kocham cię w sercu moim JUVE i na dobre i na złe
- DamKam
- Juventino
(cytat po meczach ćwierćfinałowych) Jak widać, dobrze mi się wydawałoDamKam pisze:Podsumowując, wydaje mi się, że będziemy mieć powtórkę ze Stambułu.

Liverpool awansował moim zdaniem jak najbardziej zasłużenie. Zresztą tak jak Milan, który wczoraj był naprawdę wielki

Ciekawe kto zwycięży w wielkim finale

- Wonki
- Juventino
Pomyślcie w ten sposób: jeśli Milan wygra LM i za rok im nakopiemy w lidze to dopiero będziemy suszyć zęby że wygraliśmy z "mistrzem Europy" 
W finale kibicuję piłce nożnej
i wogóle piłce żeby często była w bramce. I sędziemu też żeby dobrze sędziował. I żeby żaden samolot ani helikopter się nie rozbił i żeby nie było dymu po meczu. itd itp
Chciałbym, żeby zagrał Dudi. Byłaby jeszcze większa szansa na emocje.
W finale kibicuję piłce nożnej

- J1897
- Juventino
cóż można napisać o wczorajszym meczu... zdanie które przychodzi mi do głowy, to "Czapki z głów przed Milanem"! możecie się czepiać, jednak nie da się ukryć, że Milan zasłużył na ten awans jak żadna inna drużyna. w Serie A może i mieli słaby początek, ale teraz grają bardzo dobrze. z Torino się nie forsowali, wygrali 1:0 i byli wypoczęci. grali spokojnie, szybko strzelili 2 bramki (szybko, znaczy, że w pierwszej połowie) a 3 już z kontry. zapadły mi z meczu w pamięć przede wszystkim dwie sytuacje. pierwsza kiedy Man U miał chyba 5 lub 6 autów z rzędu. jak tylko udalo się dograć do kogoś już przy zawodniku był piłkarz Milanu i trzeba było odbijać piłkę od niego. to była determinacja i dąrzenie do celu. grali świetnie, nie oszczędzali się. druga to było zachowanie Gattuso po tym jak otrzymał żółtko i został zmieniony. to jak podrywał kibiców i zawodników. nie denerwował się na trenera, wiedział, że inaczej może osłabić zespół. potem jeszcze jak pok;epał Ancelottiego po twarzy
można się nabijać, że mają drużynę emerytów, ale mają za to tak świetną atmosferę, której każdy powinien im zazdrościć.
Gratulacje!!!

Gratulacje!!!
- Tharp

Ja liczyłem na finał Chelsea vs Milan, no ale cóż, Liverpool przeszedł.
Mam nadzieje, że Milan ich zmiażdży tak jak ManU u siebie ;-)
Złota Piłka dla Kaki

- Supersonic
- Juventino
Taaak. Jedni podobno oszukiwali i za to grają w Serie B, drudzy podobno oszukiwali i grają w finale LM. Mam jeszcze nadzieję, że Arka zasłużenie zdobędzie puchar Polski.Bebik pisze:jednak nie da się ukryć, że Milan zasłużył na ten awans jak żadna inna drużyna

Gratuluje szczerego obiektywizmu. C. Ronaldo jako drugi piłkarz w historii został wybrany najlepszym młokosem i najlepszym piłkarzem najsilniejszej ligi świata, podczas gdy Kaka w Serie A poprowadził swoich kumpli do -158 punktów za Interem w, grając w co drugim meczu przeciętnie. Trzeba dodać - w niezwykle słabej Serie A.Juventin pisze: Kaka to najlepszy zawodnik na świecie, moim zdaniem, C.Ronaldo jest przy nim jak maly chłopczyk
Ale co tam, ważne że zagrał jeden lepszy mecz od Cristiano..
- alexis12
- Juventino
Co myslicie o Formie "tzw. staruszkow " , ktory mimo najwyzszej sredniej wiekowej w Europie potrafia zmiazdzyc (nie boje sie tego slowa uzyc bo zdecydowanie to wygladało na rzez niewiniatek) wielki Manu. Mysle , ze to wlasnie wiek jest ich atutem , tym co pozwala im grac spokojniej , ale przedewszystkim grac dojrzale , pieknie i dokladnie . Jezeli mowa o tym Meczu trzeba napewno wspomniec Kake , ktory jest zdecydowanym liderem zespolu , szybkim swietnym zawodnikiem . Plucami tej druzyny jest zdecydowanie Gatusso , ktory potrafi biegac az zabraknie tchu , glowa tej druzyny jest Pirlo i Seedorf i to najwazniejsze aspekty decydujace o wielkosci Milanu . Czy Juve jest w stanie konkurowac z Takim Milanem??
Co Myslicie??!!
P.S. prosilbym o jakies linki do meczy Juventusu .... FORZA JUVE!
Co Myslicie??!!
P.S. prosilbym o jakies linki do meczy Juventusu .... FORZA JUVE!
wisnia
- TomiQ
- Juventino
Jeżeli Milan by grał tak cały czas jak wczoraj to raczej nikt nie miał by z nimi szans. Seedorf rozegrał wczoraj mecz życia. Z przykrością musze stwierdzic że Manu wczoraj nie istnaiło (no może z małym przebłyskiem w 2 połowie).
Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
- Pirlo
- Juventino
Wszystko fajnie tylko co to ma do tego ze Milan był w dwumeczu lepszy od Manu i zasłuzenie wygrał? :lol:Supersonic pisze:Taaak. Jedni podobno oszukiwali i za to grają w Serie B, drudzy podobno oszukiwali i grają w finale LM. Mam jeszcze nadzieję, że Arka zasłużenie zdobędzie puchar Polski.Bebik pisze:jednak nie da się ukryć, że Milan zasłużył na ten awans jak żadna inna drużyna![]()
- Nick
- Juventino
mysle, że Milan to dojrzała druzyna, ManU nie pokazało wczoraj niczego godnego zachwytu( niecelne strzały, niedokładne podania) mecz ułożył sie swietnie do milanu, ale 'dziadki' kiedys odejdą i mialn nie bedzie miał na kim zbudowac nowej druzyny ( maldini cafu seedorf, serginho, nesta)
miuałem nadzieje ze ktos wreszcie poradzi sobie z milanem i sie przeliczyłem czekam na powtórke z 2005 z Dudkiem w bramce ;]
pozdr
miuałem nadzieje ze ktos wreszcie poradzi sobie z milanem i sie przeliczyłem czekam na powtórke z 2005 z Dudkiem w bramce ;]
pozdr
Forza la Juve !
- Nolik
- Juventino
Milan zagrał świetne spotkanie, dziwie sie ze praktycznie co roku Milan jest w CL swietny, aż miło było patrzeć na gre Kaki, Gattuso, Seedorfa. Ciesze sie ze Milan wygrał te rywalizacje, szanuje ich bo na to zasłuzyli, to jest klub z klasą, nie to co Inter. Brawo Milan.
Forza BIANCONERI !!
- Supersonic
- Juventino
"Milan zasłużył na awans do jak żadna inna drużyna" - żadna inna nie grała w półfinale z ManU więc chodzi tutaj ogólnie o grę w LM, począwszy od Crveny Zvezdy. A dlaczego Milan z nią zagrał? No tak.. bo przecież tak się złożyło, że odjęto im akurat tyle punkcikówCris pisze:Wszystko fajnie tylko co to ma do tego ze Milan był w dwumeczu lepszy od Manu i zasłuzenie wygrał? :lol:Supersonic pisze:Taaak. Jedni podobno oszukiwali i za to grają w Serie B, drudzy podobno oszukiwali i grają w finale LM. Mam jeszcze nadzieję, że Arka zasłużenie zdobędzie puchar Polski.Bebik pisze:jednak nie da się ukryć, że Milan zasłużył na ten awans jak żadna inna drużyna![]()

edit:
ehhh :oops: . Nie masz Ty przypadkiem matury jutro? To do Chłopów marszbblackk pisze:A ja chciałbym przypomnieć o czymś Supersonicowi![]()

Ostatnio zmieniony 03 maja 2007, 12:51 przez Supersonic, łącznie zmieniany 1 raz.