Serie B (30): Frosinone 0-2 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 maja 2007, 21:28

no_to_kiszka pisze:@ Cris to rzygaj co mnie to obchodzi napisałem prawdę i czy zgadzasz sie z tym czy nie takie są realia Żal(ayeta) jest słaby nadaje się na ligę Polską tu by wymiatał chodź też nie zawsze ... będę to powtarzał aż on stąd odejdzie .. ON ma swoje dobre lata już za sobą !!
dobry chlop z ciebie. fajny emblemat. czemu go tak nie lubisz? przeciez strzela bramki. O co ci chodzi?

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
banok

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 maja 2007, 22:05

Frosinone-Juventus

highlights

sports streams and football highlights
http://stream.try.hu
Reg

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2007, 10:18

Wiadomo, że na podstawowego napastnika się nie nadaje, ale jako rezerwowy sprawdza się nieźle i już nie raz ratował na punkty czy zwycięstwo. Mnie też czasami irytuje to, że nie wykorzysta 100% sytuacji, ale przeciez Treze czy Alex też nie są idealni.
no_to_kiszka pisze:on cały mecz tylko stał 2 akcje zrobił i co mam go wychwalac
Takie właśnie ma zadanie wysunięty napastnik. Może być cały mecz niewidoczny, ale jak strzela bramki to znaczy, że dobrze spełnia powierzoną mu rolę. Napastników rozlicza się z bramek, a nie z tego ile biegają.

Niby Bojinov ma 5 bramek, ale chyba grał trochę więcej. Poza tym DD wie kto jest w lepszej dyspozycji i pewnie ma jakiś powód, żeby wystawiać akurat jego. Co jak co, ale akurat we wczorajszym meczu to był dobry wybór. Nie mówię, że wolę Zalayetę od Bojinova, ale to nieuzasadnione krytykowanie DD już jest nudne.

Obrazek
Zablokowany