Imiona do bierzmowania
- Damiankarol
- Juventino
ja chyba Alekssander lub Mateusz.... Alex i Mateo to fajne imiona... jedno Del Piero drugie Ewangelisty... ktore lepsze.. napiszcie... chetnie
pogadałbym z fanką Juve o tym i wielu innych rzeczach... :-D moje gg:7092330 :lol:

Forza Juve !! Forza Alex !!
- DamKam
- Juventino
Że też jak ja miałem bierzmowanie (a było to hoho lat temu) to nie pomyślałem i nie dałem sobie Aleksander
A wybrałem imię: Łukasz :!: W sumie, to już nawet nie pamiętam dlaczego akurat takie... coś trzeba było wybrać 

- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
To ja Ci przypomne, wybrałeś to imię bo jest ono bardzo piękneDamKam pisze:A wybrałem imię: Łukasz :!: W sumie, to już nawet nie pamiętam dlaczego akurat takie...

- DamKam
- Juventino
Aaaa no faktycznie, nie wiem jak mogłem o tym zapomnieć, dzięki za przypomnienieSiewier pisze:To ja Ci przypomne, wybrałeś to imię bo jest ono bardzo piękneDamKam pisze:A wybrałem imię: Łukasz :!: W sumie, to już nawet nie pamiętam dlaczego akurat takie...
- Chiellini3
- Juventino
Ja mam Tadeusz po dziadku i dziekuje bogu za to ze mam taka fajna katechetke z ktora mozna fajnie sciagac wiec nauka zyciorysu nie zaprzatalem sobie nawet glowy
a bierzmowanie mam juz 17 maja a jakby co dla niezdecydowanych polecam Wolfram, albo Wit byly lepsze ale nie pamietam albo Alfons 8)

- Makoto
- Qualità Juventina
Siewier- bo świat nie składa sie z samych Łukaszów? ?
A może dlatego, że jestem dziewczyną?
Gdybym była facetem, wzięłabym sobie Paweł albo Aleksander. Może Marcin.

A może dlatego, że jestem dziewczyną?
Gdybym była facetem, wzięłabym sobie Paweł albo Aleksander. Może Marcin.

C'è una stella in cielo che indica il cammino.. forza Juve vincere è il tuo destino!
- NeBu
- Juventino
SiEwier-->nie każdy musi lubić imię Łukasz (nie mówię, że można nie lubić Łukaszów, co to to nie :-D ). Co do imion męskich to naprawdę przykro, że nie można będąc dziewczyną wybrać sobie imienia męskiego ( co to facet nie może być moim patronem?). Jest niewiele ładnych imion damskich a za to pełno ładnych męskich (moje osobiste zdanie, zezwalam na posaidanie innego). Już nie mówie o Gianluigi (marzenie
) czy Alessandro (Aleksander jest brzydkie)(nie wymieniłam Pavel bo nie lubie tego imienia (tak samo zresztą Paweł jest brzydkie, albo i jeszcze bardziej) za to w zestawieniu Pavel Nedved jest imieniem tak fenowenalnie pięknym...
) ale przynajmniej nasze polskie Piotr, Staś, Bartek (od Bartłomieja, nie Bartosza).... Jak juz pisałm wcześniej będąc zmuszona buszować po damskich imionach wybrałam sobie Laura (względnie ładne, jestem przywiązana bardzo do tego imienia od przeczytania jeżycjady Musierowiczowej). Tak na koniec mojego imiennego żalenia sie powiem, ze bierzmowanie mam 23.05 br

'this crazy shine it never lets you die'
- Discordia
- Juventino
Z tego co mi wiadomo, dziewczyny też mogą wziąć sobie męskie imię na bierzmowanieNeBu pisze:Co do imion męskich to naprawdę przykro, że nie można będąc dziewczyną wybrać sobie imienia męskiego ( co to facet nie może być moim patronem?).

Siostra mojej koleżanki wzięła sobie męskie imię i ksiądz nie robił jej żadnych problemów z tego powodu