Celtic Glasgow negocjuje z Fernando Torresem.
- wojteceek
- Juventino
Prytwatne źródło, które jak dotąd nie zawiodło naszego zaufania, informuje, że Celtic prowadzi rozmowy z napastnikiem Athletico Madryt i reprezentacji Hiszpanii - Fernando Torresem.
Ten niezwykle utalentowany napastnik jest porządany przez mnóstwo czołowych klubów w całej Europie, jednak wraz ze swoim agentem, który przebywał na Celtic Park, zdecydował się na rozpoczęcie negocjacji dotyczących transferu do 41-krotnych mistrzów Szkocji. 23-letni kapitan Athletico Madryt niemal na 100% zmieni klub w letnim okienku transferowym.
Mimo, że w tą informację naprawdę trudno jest nam uwierzyć, głęboko wierzę znajomemu i wielkiemu kibicowi Celticu - Mince'owi, który prowadzi największe i najbardziej popularne forum na Wyspach dotyczące tego zespołu. To właśnie ten człowiek poinformował nas dużo wcześniej o transferze Thomasa Gravesena, Dereka Riordana, Perriera-Doumbe, czy obecności na Parkhead Anthony'ego Stokesa.
Zrodlo: http://celticpoland.com/pokaz_news.php?id_newsa=2586
Sam jestem newsmanem na CP.com i wiem, że źródło to nigdy nie zawiodło. O transferach Gravesena czy Riordana nie wiedział prawie nikt a na naszym serwisie pojawiły się już takie informacje. Wydaje mi się, że jeśli The Hoops wzmocnią swój atak Torresem to najbliższy sezon mogą mieć bardzo, bardzo udany. Co o tym myślicie?
Ten niezwykle utalentowany napastnik jest porządany przez mnóstwo czołowych klubów w całej Europie, jednak wraz ze swoim agentem, który przebywał na Celtic Park, zdecydował się na rozpoczęcie negocjacji dotyczących transferu do 41-krotnych mistrzów Szkocji. 23-letni kapitan Athletico Madryt niemal na 100% zmieni klub w letnim okienku transferowym.
Mimo, że w tą informację naprawdę trudno jest nam uwierzyć, głęboko wierzę znajomemu i wielkiemu kibicowi Celticu - Mince'owi, który prowadzi największe i najbardziej popularne forum na Wyspach dotyczące tego zespołu. To właśnie ten człowiek poinformował nas dużo wcześniej o transferze Thomasa Gravesena, Dereka Riordana, Perriera-Doumbe, czy obecności na Parkhead Anthony'ego Stokesa.
Zrodlo: http://celticpoland.com/pokaz_news.php?id_newsa=2586
Sam jestem newsmanem na CP.com i wiem, że źródło to nigdy nie zawiodło. O transferach Gravesena czy Riordana nie wiedział prawie nikt a na naszym serwisie pojawiły się już takie informacje. Wydaje mi się, że jeśli The Hoops wzmocnią swój atak Torresem to najbliższy sezon mogą mieć bardzo, bardzo udany. Co o tym myślicie?
- naros
- Juventino
Torres w Celticu?
Jakoś sobie tego nie wyobrażam. On tam kompletnie nie pasuje. Według mnie powinien zostać w Hiszpanii bo tam jest jego miejsce, ta liga pasuje do niego.

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- KINIEK
- Juventino
Bardzo udany, czyli że co, wygrają za rok ligę szkocką tym razem z 30 punktową nawiązką ?wojteceek pisze: Wydaje mi się, że jeśli The Hoops wzmocnią swój atak Torresem to najbliższy sezon mogą mieć bardzo, bardzo udany. Co o tym myślicie?
- wojteceek
- Juventino
W tym sezonie ledwo, ledwo z Celtikiem poradził sobie Milan. A przecież nie tylko Torresem interesują się władze Celtiku. W kręgu zainteresowań jest chociażby Appiah, Brown, Flecher, Richardson ... i wielu innych zawodników.KINIEK pisze: Bo jeśli chodzi o LM to myślę że nic niezwykłego nie zdziała im jeden Torres, w dodatku w tym sezonie strzelił tylko 10 bramek więc nie wiadomo czy nadal nie będzie tak grał w przyszłym sezonie.
- MrWlodek
- Juventino
A wg. mnie powinien jak najszybciej uciekać z prowincjonalnego Atletico. Gość się tam marnuje. Chyba pamiętamy jak czarował w fazie grupowej MŚ, a teraz nawet nie łapie się do coraz przeciętniejszej reprezentacji Hiszpanii. Niech ucieka byle gdzie bo w Madrycie roztrwania swój talent na drobne. Tylko jest problem, bo jeśli przejdzie do Celticu to Żuraw sobie mniej pogranaros pisze:Torres w Celticu?Jakoś sobie tego nie wyobrażam. On tam kompletnie nie pasuje. Według mnie powinien zostać w Hiszpanii bo tam jest jego miejsce, ta liga pasuje do niego.

- wojteceek
- Juventino
Czemu uważasz, że to problem?Lukasz_JUVE pisze:Tylko jest problem, bo jeśli przejdzie do Celticu to Żuraw sobie mniej pogra

- MrWlodek
- Juventino
Ostatnio nie grał bo wciąż łapał jakieś kontuzje. A Riordan wg. mnie jest słabszym piłkarzem od Magica.wojteceek pisze:Czemu uważasz, że to problem?Lukasz_JUVE pisze:Tylko jest problem, bo jeśli przejdzie do Celticu to Żuraw sobie mniej pograMaciek i tak dużo teraz nie gra. Co tu dużo mówić, Hesselink i Riordan to teraz lepsi zawodnicy niż "Magic".

- Michael900
- Juventino
Jak dla mnie Torres powinien przejśc do jakiegos lepszego klubu, ale co tam. A jeśli ten trensfer dojdzie do skutku to najlepszą zeczą dla Magica będzie chyba opuszczenie klubu.
Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- MrWlodek
- Juventino
Podobno Maciek miał jakieś ofert z USA?! Może będzie grał w jednej pace z Bekchamem?Michael900 pisze:Jak dla mnie Torres powinien przejśc do jakiegos lepszego klubu, ale co tam. A jeśli ten trensfer dojdzie do skutku to najlepszą zeczą dla Magica będzie chyba opuszczenie klubu.

- Łukasz
- Juventino
Celtic negocjuje z Torresem, a Wisła Kraków uzgodniła już z Valencią warunki transferu Joaquina, który miałby zastąpić w drużynie Białej Gwiazdy przechodzącego po sezonie do BVB Błaszczykowskiego i czeka tylko na podpis zainteresowanego
. Tak, jasne...
- MrWlodek
- Juventino
podobne dziwy były na temat przejścia Gravesena do Celticu nie wspominając już o Keene... Celtic coraz śmielej puka do drzwi wielkiego, europejskiego futbolu więc czemu by Torres miałby nie skorzystać?Łukasz pisze:Celtic negocjuje z Torresem, a Wisła Kraków uzgodniła już z Valencią warunki transferu Joaquina, który miałby zastąpić w drużynie Białej Gwiazdy przechodzącego po sezonie do BVB Błaszczykowskiego i czeka tylko na podpis zainteresowanego. Tak, jasne...

- Pandit Davasarman
- Juventino
Większej bzdury nie słyszałem już dawno.
Uważam, że najodpowiedniejszą ligą dla Hiszpana jest Primera Division, względnie Premiership. Manchester United rok w rok próbuje ściągnąć Torresa na Old Trafford za ogromne pieniądze i im się to nie udaje. Czy Celtic jest w stanie wyłożyć więcej? Śmiem wątpić.
Zgodzę się z tezą, iż najwyższy czas opuścić Atletico, ale przejście z madryckiego kubu do Celticu wielkim skokiem pod względem sportowym by nie było. Tamtejsza liga jest słabsza od hiszpańskiej, a co za tym idzie Torres z wielkim futbolem miałby do czynienia ewentualnie w derby Glasgow oraz Lidze Mistrzów, gdzie i tak The Bhoys nic wielkiego by nie ugrali.
Dziwię się tym, którzy wierzą w te brednie.
Uważam, że najodpowiedniejszą ligą dla Hiszpana jest Primera Division, względnie Premiership. Manchester United rok w rok próbuje ściągnąć Torresa na Old Trafford za ogromne pieniądze i im się to nie udaje. Czy Celtic jest w stanie wyłożyć więcej? Śmiem wątpić.
Zgodzę się z tezą, iż najwyższy czas opuścić Atletico, ale przejście z madryckiego kubu do Celticu wielkim skokiem pod względem sportowym by nie było. Tamtejsza liga jest słabsza od hiszpańskiej, a co za tym idzie Torres z wielkim futbolem miałby do czynienia ewentualnie w derby Glasgow oraz Lidze Mistrzów, gdzie i tak The Bhoys nic wielkiego by nie ugrali.
Dziwię się tym, którzy wierzą w te brednie.

- cezar
- Juventino
Lukasz Juve napisał:
Celtic nie ma szans na zdobycie LM w przyszłym sezonie choćby nawet trzech takich napastników jak Torres przeszło do tego klubu.
Liga szkocka to nie jest liga dla Hiszpana, który preferuje grę techniczną w piłkę.
Jak to czemu??? przecież juz dłuuuuuuuuuugi czas inetersuje sie nim Manchester United, a jest to drużyna lepsza i bogatsza od Celticu.Celtic coraz śmielej puka do drzwi wielkiego, europejskiego futbolu więc czemu by Torres miałby nie skorzystać?
Celtic nie ma szans na zdobycie LM w przyszłym sezonie choćby nawet trzech takich napastników jak Torres przeszło do tego klubu.
Liga szkocka to nie jest liga dla Hiszpana, który preferuje grę techniczną w piłkę.

Juve na zawsze w moim sercu...
- wojteceek
- Juventino
A jak Porto wygrywało Ligę Mistrzów to na początku na nich stawiałeś?cezar pisze:
J