Lista 15-stu najlepszuch pomocników Europy
- cygi
- Juventino
Nie rozumiem toku twojego myślenia. "Nie lubię patrzeć jak grają kobiety...". A kogo, za przeproszeniem obchodzi co Ty lubisz, a czego nie. CR ma wielką klasę i może być: gejem, białym, murzynem, żółtym, kobietą, kosmitą - ważne, żę jest wymiataczem.zoff pisze:Lampard, Ronaldo, Gerrard czy Kaka mówicie?? Ok, ale gdzi jest Garguła, Błaszczykowski czy Iwański.... A jeśliby wybierać najlepszego pomocnika europy to niestety chyba Kaka. Dlaczego nie Cristiano Ronaldo?? Mówimy tu o meżczyznach (zawodnikach). Nie lubię patrzeć jak grają kobiety...
- naros
- Juventino
A więc wziąłem do ręki "Skarb Kibica Mundial 2006" i ze składów reprezentacji wybrałem najlepszych pomocników świata oto oni:
C. Ronaldo
Quaresma
Kaka
Joaquin
Xavi
Deco
Ribery
Malouda
De Rossi
Pirlo
Gerrard
Lampard
Schweinsteiger
Riquelme
Vieira
Makelele
Figo
Essien
Totti
Ronaldinho
Xabi Alonso
Robben
Diego
Trudno było by mi wybrać najlepszą 15 więc nie robiłem tego, poprostu wybierałem najlepszych.
C. Ronaldo
Quaresma
Kaka
Joaquin
Xavi
Deco
Ribery
Malouda
De Rossi
Pirlo
Gerrard
Lampard
Schweinsteiger
Riquelme
Vieira
Makelele
Figo
Essien
Totti
Ronaldinho
Xabi Alonso
Robben
Diego
Trudno było by mi wybrać najlepszą 15 więc nie robiłem tego, poprostu wybierałem najlepszych.
Ostatnio zmieniony 28 kwietnia 2007, 16:59 przez naros, łącznie zmieniany 1 raz.

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Yamato Damashi
- Juventino
A gdzie Lennon? :płaczę:
- MrWlodek
- Juventino
Moja "15"
A więc (kolejność losowa) :
:puck: C. Ronaldo
:puck: F. Lampard
:puck: P. Nedved
:puck: Kaka
:puck: A. Pirlo
:puck: Diego
:puck: R. Quaresma
:puck: Deco
:puck: Xavi Alonso
:puck: L. Messi
:puck: Malouda
:puck: Juninho
:puck: O. Hargrawes
:puck: P. Scholes
:puck: S. Gerrard
Było jeszcze kilku naprawdę świetnych grajków, ale jak 15 to 15
A więc (kolejność losowa) :
:puck: C. Ronaldo
:puck: F. Lampard
:puck: P. Nedved
:puck: Kaka
:puck: A. Pirlo
:puck: Diego
:puck: R. Quaresma
:puck: Deco
:puck: Xavi Alonso
:puck: L. Messi
:puck: Malouda
:puck: Juninho
:puck: O. Hargrawes
:puck: P. Scholes
:puck: S. Gerrard
Było jeszcze kilku naprawdę świetnych grajków, ale jak 15 to 15

- deszczowy
- Juventino
Od 20 lat w grobie. Zastrzelił go niejaki Chapman.Yamato Damashi pisze:A gdzie Lennon? :płaczę:
- tabo89
- Juventino
aby rozwiac wszelkie wątpliwości:y0 pisze:C.Ronaldo To Nie Pomocnik
http://pl.wikipedia.org/wiki/Cristiano_Ronaldo
a co do listy 15 najlepszych pomocnikow w Europie to według mnie są to (kolejnosc dowolna):wikipedia pisze:Cristiano Ronaldo gra na pozycji skrzydłowego lub bocznego pomocnika.

Ostatnio zmieniony 29 kwietnia 2007, 11:02 przez tabo89, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gabryś1987
- Juventino
Lampard moim zdaniem troche spuscił z tonu, Gerrard też napewno nie jest w najwyzszej formie, ale to cały czas klasa światowa.
Jak dla mnie najlepsi obecnie :
1.C Ronaldo, Kaka
2.Diego , P. Scholes
3.Lampard, Gerrard
4.Nedved , J Navas , Xabi Alonso
Nikt nie pisze o Ronaldinho?
Jak dla mnie najlepsi obecnie :
1.C Ronaldo, Kaka
2.Diego , P. Scholes
3.Lampard, Gerrard
4.Nedved , J Navas , Xabi Alonso
Nikt nie pisze o Ronaldinho?
"Bo tego durnia mamy za prezydenta"
http://kabarety.tworzymyhistorie.pl/592 ... xpress.php
http://kabarety.tworzymyhistorie.pl/592 ... xpress.php
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Literówka kolego, pewnie chodziło Ci o ''zamiatacza'' :roll:cygi pisze:Nie rozumiem toku twojego myślenia. "Nie lubię patrzeć jak grają kobiety...". A kogo, za przeproszeniem obchodzi co Ty lubisz, a czego nie. CR ma wielką klasę i może być: gejem, białym, murzynem, żółtym, kobietą, kosmitą - ważne, żę jest wymiataczem.zoff pisze:Lampard, Ronaldo, Gerrard czy Kaka mówicie?? Ok, ale gdzi jest Garguła, Błaszczykowski czy Iwański.... A jeśliby wybierać najlepszego pomocnika europy to niestety chyba Kaka. Dlaczego nie Cristiano Ronaldo?? Mówimy tu o meżczyznach (zawodnikach). Nie lubię patrzeć jak grają kobiety...
- Wonki
- Juventino
Tej "listy Blanca" znikąd nie weźmiemy, nie zostanie przecież opublikowana (chociaż dziwię się, że jeszcze jakaś gazeta nie wymyśliła swojej wersji "listy"lukasz9013 pisze:Rozchodzi mi się o to czy ktoś ma albo wie z kąd wziąć tą liste?

Supersonic pisze:Napisz do Blanca może Ci skana podeśle.
Ewentualnie do Moggiego bo on zna wszystkich i ma wszystko.

Pomijając już kwestię tego, gdzie gra Krzysiu, chodzi mi o wiedzę czystopiłkarską - "skrzydłowy" to nie to samo co "boczny pomocnik" ??wikipedia pisze:Cristiano Ronaldo gra na pozycji skrzydłowego lub bocznego pomocnika.
- cygi
- Juventino
No jasne. Jest zamiataczem, bo jak jest w dobrej formie to drużyny przeciwne mają pozamiatane.zoff pisze:Literówka kolego, pewnie chodziło Ci o ''zamiatacza'' :roll:cygi pisze:Nie rozumiem toku twojego myślenia. "Nie lubię patrzeć jak grają kobiety...". A kogo, za przeproszeniem obchodzi co Ty lubisz, a czego nie. CR ma wielką klasę i może być: gejem, białym, murzynem, żółtym, kobietą, kosmitą - ważne, żę jest wymiataczem.zoff pisze:Lampard, Ronaldo, Gerrard czy Kaka mówicie?? Ok, ale gdzi jest Garguła, Błaszczykowski czy Iwański.... A jeśliby wybierać najlepszego pomocnika europy to niestety chyba Kaka. Dlaczego nie Cristiano Ronaldo?? Mówimy tu o meżczyznach (zawodnikach). Nie lubię patrzeć jak grają kobiety...
- RuTeK
- Juventino
Równie dobrze ja mogłem to napisac więc nie jest to wiarygodne źródło !tabo89 pisze:aby rozwiac wszelkie wątpliwości:y0 pisze:C.Ronaldo To Nie Pomocnik
wikipedia pisze:Cristiano Ronaldo gra na pozycji skrzydłowego lub bocznego pomocnika.
- tabo89
- Juventino
jesli masz wątpliwosci to zapraszam na oficjalna strone ManU gdzie jest wyraźnie napisane (znaczy sie po angielsku ale jak jeszcze bedziesz mial wątpliwosci to weź do ręki słownik):RuTeK pisze:Równie dobrze ja mogłem to napisac więc nie jest to wiarygodne źródło !tabo89 pisze:aby rozwiac wszelkie wątpliwości:y0 pisze:C.Ronaldo To Nie Pomocnik
wikipedia pisze:Cristiano Ronaldo gra na pozycji skrzydłowego lub bocznego pomocnika.
http://www.manutd.com/default.sps?pageg ... ioid=91960
czyli skrzydłowyManUtd.com pisze:Position: Winger
- wojteceek
- Juventino
C. Ronaldo jest uznawany za napastnikakramnik pisze:Zarowno Kaka jak i C.Ronalado sa to pomocnicy, i nie ma co do tego watpliwosci, chodz fakt- czasem obydwaj wystepuja w roli napastnika. Nie ma dyskusji.