Poznań - kibice Juve vs kibice Warty
- Martin
- Juventino
Organizuję spotkanie pomiędzy kibolami Juve a kibolami Warty Poznań.
TERMIN: 20.05.2007 (niedziela)
GODZINA: 16:00, spotykamy się na przystanku o 15:30!
MIEJSCE: Os. Jagiellońskie, boisko przy przystanku "Piłsudskiego"

CONVOCATI CONTRO WARTA POZNAŃ
1) Pawciosss
2) Diego
3) juveluck
4) adi130
5) damianeq
6) lindros10
7) Tasak
8) Venomik
9) Oskar8
Allenatore: Martin
Chyba nie muszę przypominać, że bierzemy koszulki Juve (te w biało - czarne paski
). jak ktoś nie ma to pisać! Wyciągniemy z magazynu 
TERMIN: 20.05.2007 (niedziela)
GODZINA: 16:00, spotykamy się na przystanku o 15:30!
MIEJSCE: Os. Jagiellońskie, boisko przy przystanku "Piłsudskiego"

CONVOCATI CONTRO WARTA POZNAŃ
1) Pawciosss
2) Diego
3) juveluck
4) adi130
5) damianeq
6) lindros10
7) Tasak
8) Venomik
9) Oskar8
Allenatore: Martin

Chyba nie muszę przypominać, że bierzemy koszulki Juve (te w biało - czarne paski

Ostatnio zmieniony 16 maja 2007, 12:02 przez Martin, łącznie zmieniany 10 razy.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
- Pawciosss
- Juventino
No skoro znajdzie sie odpowiednia ekipa przeciwko nam to jestem zainteresowany
Co do boiska to w centrum hmm będzie ciężko, tymbardziej teraz jak bedzie ładna pogoda boiska mogą być z reguły zajęte i trudno wyczuć moment w którym będzie puste. Przy garbarach na estkowskiego np. jest sztuczna.
No chyba, ze mówimy znowu o jakimś balonie.

Co do boiska to w centrum hmm będzie ciężko, tymbardziej teraz jak bedzie ładna pogoda boiska mogą być z reguły zajęte i trudno wyczuć moment w którym będzie puste. Przy garbarach na estkowskiego np. jest sztuczna.
No chyba, ze mówimy znowu o jakimś balonie.
- juveluck
- Juventino
Tym razem z chęcią zagram. Tylko, ze 19 mam jakieś durne ćwiczenia terenowe na uczelni i to jest jeden jedyny termin, nie można przełożyć a trzeba mieć zaliczone i nie wiem czy on nie trwają czasem dwóch dni, ale chyba nie. Jak coś dam jeszcze znać. Liczę na lepszą grę z naszej strony niż dzisiaj 

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Martin
- Juventino
jak przyjedziesz do Poznania to czemu nie?
Wstępnie warciarze zaproponowali boisko przy os. jagiellońskim (przystanek piłsudskiego). Tam przy szkole są dwa boiska. Jedno duże, drugie mniejsze. Przy większej ilosci ludzi mozna zagrać na większym.
Wstępnie warciarze zaproponowali boisko przy os. jagiellońskim (przystanek piłsudskiego). Tam przy szkole są dwa boiska. Jedno duże, drugie mniejsze. Przy większej ilosci ludzi mozna zagrać na większym.
Log in: 15.12.1997
- adi130
- Juventino
ech...szkoda że 20 maja akurat wtedy mam turniej na sztucznej
no moim zdaniem najlepsze sztuczne są tam w okolicach os. sobieskiego itp. dobra sztuczna jest też przy szkole podstawowej ?28??? naprawde dosyc duza, ale tez hektar z drugiego konca poznania trzeba jechac. W centrum trudno o sztuczną moim zdaniem całkiem pokaźnych wymiarów 

- juveluck
- Juventino
Jeżeli boisko na Jagielońskim to z tramwaju (4, 12, 13) wysiada się na przystanku Wioślarska. Mieszkam zaraz obok więc wiem
Piłsudskiego to przystanek autobusowy, a łatwiej dostać sie tramwajem.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- mesju
- Qualità Juventino
Mi radość sprawi na pewnojuveluck pisze:Nie wydaje mi się, żeby ewentualne zwycięstwo Lecha nad Legią było powodem do jakiegoś wielkiego świętowania dla kogoś z nas.
20 maja... miałbym jechać do Poznania, a tu Poznań przyjeżdża do Gniezna. Pojeździć na żużlu

Dlaczego weekend jest taki krótki?

- El Nino
- Juventino
a wiec ja rowniez jesli moge chetnie zagram 
i własnie.. czy nie da sie zagrac tam gdzie gralismy z Wiara Lecha? ja tam osobiscie wole grac na takim boisku ze sztuczna trawa (tą dłuzsza ) na wiekszym boisku i z wiekszymi bramkami niz na takich osiedlowych małowymiarowych boiskach.. tylko oczywiscie trzeba sie zooreintowac ile to kosztuje i złożyc razem z kibicami Warty ;p
do zobaczenia !

i własnie.. czy nie da sie zagrac tam gdzie gralismy z Wiara Lecha? ja tam osobiscie wole grac na takim boisku ze sztuczna trawa (tą dłuzsza ) na wiekszym boisku i z wiekszymi bramkami niz na takich osiedlowych małowymiarowych boiskach.. tylko oczywiscie trzeba sie zooreintowac ile to kosztuje i złożyc razem z kibicami Warty ;p
do zobaczenia !