Lista 15-stu najlepszuch pomocników Europy
- lukasz9013
- Juventino
Od jakiegoś czasu z Juventusem łączeni są najczęściej Frings z Werderu Brema i Almiron z Empoli. Czy są lepsi od Mavuby, Maloudy, Gilberto Silvy albo Diego? "Na pewno są piłkarzami, którzy pasują do poziomu Juventusu" - powiedział Blanc. "Nowych piłkarzy wybierzemy z naszej listy 15-stu najlepszych pomocników Europy i to prawda, że oni są wśród nich. Faktem jest, że na wzmocnienia wydamy jeszcze 40 milionów Euro."
Rozchodzi mi się o to czy ktoś ma albo wie z kąd wziąć tą liste?
Rozchodzi mi się o to czy ktoś ma albo wie z kąd wziąć tą liste?

Spokój to kłamstwo. Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę.
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
- Supersonic
- Juventino
Napisz do Blanca może Ci skana podeśle.
Ewentualnie do Moggiego bo on zna wszystkich i ma wszystko.
Ewentualnie do Moggiego bo on zna wszystkich i ma wszystko.
- JaPs
- Juventino
A myslalem ze to post w ktorym chcesz poznac nasze osobiste listy 15-stu najlepszych pomocnikow Europy. Jednak zwracam honor
Pierwsza trojka obecnie to z pewnoscia Gerrard, Kaka, Lampard w dowolnej kolejnosci. 8)

- cezar
- Juventino
Psipaf napisał:
Pierwsza trójka??? a gdzie jest Cristiano Ronaldo???A myslalem ze to post w ktorym chcesz poznac nasze osobiste listy 15-stu najlepszych pomocnikow Europy. Jednak zwracam honor Pierwsza trojka obecnie to z pewnoscia Gerrard, Kaka, Lampard w dowolnej kolejnosci.
- wErOn
- Juventino
Huehuehue :lol: .. wybaczcie ale nie moglem sie powstrzymacSupersonic pisze:Napisz do Blanca może Ci skana podeśle.

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Łukasz
- Juventino
Cristiano Ronaldo to pomocniky0 pisze:C.Ronaldo To Nie Pomocnik![]()
:lol: [/img]

- naros
- Juventino
To zależy może grać i tu i tu. Według mnie jest bardzo ofensywnym pomocnikiem a nie typowym napastnikiem.RuTeK pisze:Nie to napastnik !Łukasz pisze:Cristiano Ronaldo to pomocniky0 pisze:C.Ronaldo To Nie Pomocnik![]()
![]()
:lol:!

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Mister_Juve
- Juventino
Jak dla mnie Frings i Almiron nie mieszczą się w najlepszej 15 starego kontynentu. Niestety. Mam nadzieje że zarządowi uda sie sciągnąć NAPRAWDĘ klasowego pomocnika bo wyżej wymienieni zawodnicy są bardzo solidnymi graczami ale nic więcej.
Czy jest dobrze czy jest źle za Juve oddam życie swe!!!
- naros
- Juventino
Do Almirona to się zgodzę, ale Frings według mnie jest dobrym pomocnikiem z bardzo dobrej strony pokazał się na MŚ. Razem z Diego pasowaliby w Juve.Mister_Juve pisze:Jak dla mnie Frings i Almiron nie mieszczą się w najlepszej 15 starego kontynentu. Niestety. Mam nadzieje że zarządowi uda sie sciągnąć NAPRAWDĘ klasowego pomocnika bo wyżej wymienieni zawodnicy są bardzo solidnymi graczami ale nic więcej.

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Tharp
Gdyby nie spadek formy Lamparda to bym się zgodził... ale ostatnio strasznie niewiele (czyt. nic) nie pokazuje.Psipaf pisze:(...) Pierwsza trojka obecnie to z pewnoscia Gerrard, Kaka, Lampard w dowolnej kolejnosci. 8)
Swoją drogą ktoś stwierdził, że brakuje na tej "liście" C.Ronaldo, a narazie nikt nie pisał o Ronaldinho. Chyba się wszystkim znudził (cóż się dziwić, ostatnio pokazuje niezbyt dużo)
A co do C. Ronaldo - przynajmniej wiadomo kto będzie na okładce nowej FIFY*...

Hmm... ten temat chyba nie ma zbytniego sensu? No bo do owej listy raczej nie mamy dostępu, a jak każdy będzie wymieniał swoich 15 ulubionych pomocników to z tematu zrobi się kolejny "nabijacz postów" jak "Kogo obecnie nie chcecie w Juve a kogo chcecie??"...
(* - tak o tym wspominam, bo nienawidze FIFY

EDIT: literówka...
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Lampard, Ronaldo, Gerrard czy Kaka mówicie?? Ok, ale gdzi jest Garguła, Błaszczykowski czy Iwański.... A jeśliby wybierać najlepszego pomocnika europy to niestety chyba Kaka. Dlaczego nie Cristiano Ronaldo?? Mówimy tu o meżczyznach (zawodnikach). Nie lubię patrzeć jak grają kobiety...
Nie ma to jak dyskusja na poziomie...RuTeK pisze:Nie to napastnik !Łukasz pisze:Cristiano Ronaldo to pomocniky0 pisze:C.Ronaldo To Nie Pomocnik![]()
![]()
:lol:!
- Mister_Juve
- Juventino
Może i Frings jest bardzo dobrym zawodnikiem ale nie wiadomo jak poradzi sobie w tak wielkim klubie jakim jest Juve. Trzeba pamiętać że gdy przechodził z Borussi do Bayernu to spalił sie i mówił że nie może poradzić sobie z presją. Zaś gdy przeszedł do Werderu klubu o mniejszej renomie (chociarz wcale nie gorszym od Bawarczyków) zaczoł grać bardzo dobrze. Oby grał tak jak w Werderze jeżeli dołączy do Juventusu. Co do Diego to sie zgadzam w 100%naros pisze:Do Almirona to się zgodzę, ale Frings według mnie jest dobrym pomocnikiem z bardzo dobrej strony pokazał się na MŚ. Razem z Diego pasowaliby w Juve.Mister_Juve pisze:Jak dla mnie Frings i Almiron nie mieszczą się w najlepszej 15 starego kontynentu. Niestety. Mam nadzieje że zarządowi uda sie sciągnąć NAPRAWDĘ klasowego pomocnika bo wyżej wymienieni zawodnicy są bardzo solidnymi graczami ale nic więcej.

Czy jest dobrze czy jest źle za Juve oddam życie swe!!!