Fryzury
- tabo89
- Juventino
jest juz temat o tatuazach. a ja chciałem załozyc temat o fryzurze dotyczacej Juve badz tez innego klubu ktory kochacie bo wiem ze jestescie tez kibicami polskich ekip.
mam zamiar sie niedlugo obciac i nie chce juz tak tradycyjnie jak zwykle ale chcialbym miec cos oryginalnego zwiazanego z Juve. przypomnialo mi sie jak kiedys Grzesiu Szamotulski wygolił sobie z tylu wielkie L kiedy jeszcze grał w Legii (niemoge znalezc w necie zdjecia dla tych którzy nie widzieli ale to szczegół mysle ze wiekszosc powinna pamietac).
pomyslalem dlatego ze falnie byłoby miec cos podobnego ale zwiazanego z Juventusem
moze ktos z was mial taka fryzurke z wygolonym jakims napisem o Juve i posiada zdjecie albo moze ktos znajdzie cos takieg w necie to prosze niech to umiesci w tym temacie.
wypowiadajcie sie co o takiej fryzurce myslicie. zapraszam do dyskusji
mam zamiar sie niedlugo obciac i nie chce juz tak tradycyjnie jak zwykle ale chcialbym miec cos oryginalnego zwiazanego z Juve. przypomnialo mi sie jak kiedys Grzesiu Szamotulski wygolił sobie z tylu wielkie L kiedy jeszcze grał w Legii (niemoge znalezc w necie zdjecia dla tych którzy nie widzieli ale to szczegół mysle ze wiekszosc powinna pamietac).
pomyslalem dlatego ze falnie byłoby miec cos podobnego ale zwiazanego z Juventusem
moze ktos z was mial taka fryzurke z wygolonym jakims napisem o Juve i posiada zdjecie albo moze ktos znajdzie cos takieg w necie to prosze niech to umiesci w tym temacie.
wypowiadajcie sie co o takiej fryzurce myslicie. zapraszam do dyskusji
- Tharp
ja ostatnio się ogoliłem po bokach (góra i tył wciąż w miare długie [4-5 cm])
Robię z tego zwykle takiego irokeza (żelem do włosów).
Widziałem gdzieś też takie farby w spreju (do włosów, schodzą po jednym myciu głowy). Były też kolory czarne i białe.
Taki irokez czarno biały? Hmm, sam bym mógł spróbować :-)
Widziałem gdzieś też takie farby w spreju (do włosów, schodzą po jednym myciu głowy). Były też kolory czarne i białe.
Taki irokez czarno biały? Hmm, sam bym mógł spróbować :-)
- cygi
- Juventino
Osobiście uważam, że coś takiego to już przesada. Wolał bym sobie już jakiś malutki herb Juve, czy jakiś malutki napis "Juventus" wytatuować na łopatce niż pofarbować sobie włosy na czarno - biało. Za duży przypał. Nie wspomne o wygoleniu czegoś 

- wErOn
- Juventino
Niech wypowie sie Dragon..
Swego czasu miał fryzure w biało-czarne pasy...stonka ta?

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- STAN
- Juventino
Tak Dragon i jego fryzura
http://www.juvepoland.com/images/fanijuve/dragon.jpg
Dobrze, że już ją zmienił bo ludzie baaardzo dziwnie patrzyli na niego na ulicy :-D Uważam, że jeśli chodzi o fryzurę związaną z Juve to można to zrobić jednorazowo np. na meczu, wtedy zawsze kamera pokazuje takich wariatów :lol:

Dobrze, że już ją zmienił bo ludzie baaardzo dziwnie patrzyli na niego na ulicy :-D Uważam, że jeśli chodzi o fryzurę związaną z Juve to można to zrobić jednorazowo np. na meczu, wtedy zawsze kamera pokazuje takich wariatów :lol:
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
alexgol pisze:Myśle, że fajnie mogłaby wyglądać fryzura w kolorach biało-czarnychTakie paski
![]()
takkkwErOn pisze:Niech wypowie sie Dragon..Swego czasu miał fryzure w biało-czarne pasy...stonka ta?
![]()

Ja też obecnie taką noszę, przypiłkarzonaTharpenio pisze:ja ostatnio się ogoliłem po bokach (góra i tył wciąż w miare długie [4-5 cm])

byłeś szybszy_STAN_ pisze: Dobrze, że już ją zmienił bo ludzie baaardzo dziwnie patrzyli na niego na ulicy :-D

- Tharp
Modna powiadasz? w Poznaniu widziałem conajwyżej gości co mają góre krótką (ok 1-1,5 cm [też na żel, tylko bardziej niechlujne kolce niż irokez]) a boki jeszcze krótsze ;P
Wakacje się zbliżają, będzie mozna eksperymentować z jednodniowymi farbami ;-)
Wakacje się zbliżają, będzie mozna eksperymentować z jednodniowymi farbami ;-)
- Kuben
- Juventino
Zapodam stronke (chociaż może już ją znacie) z fryzurkami, możesz się na ktoreś z Nich wzorować. Co do piłkarzy, to Beckham miał ich setki (też są na tej stronce bodajże w zakładce 'Gwiazd')... Obczaj
Stronka: http://ikf.com.pl/meskie.php
EDIT:
Co do Tej fryzurki Becksa i Didy... w Brazylii i Argentynie są One bardzo popularne, robią sobie nawet je dzieci, są specjalne zakłądy fryzjerskie specjalizujące się w robieniu takich wzorków na głowach i niekiedy wygląda to naprawde oszałamiająco
Ja sam chciałem sobie niegdyś taką zrobić
Moze teraz jak się zetne, taką sobie LAJSNE

Stronka: http://ikf.com.pl/meskie.php
EDIT:
Bratnim... Biało-Czarnym duszom wszystkotabo89 pisze:dzieki wielkie za ta stronke bo jest duzo fajnych fryzur

Co do Tej fryzurki Becksa i Didy... w Brazylii i Argentynie są One bardzo popularne, robią sobie nawet je dzieci, są specjalne zakłądy fryzjerskie specjalizujące się w robieniu takich wzorków na głowach i niekiedy wygląda to naprawde oszałamiająco
Ja sam chciałem sobie niegdyś taką zrobić

Ostatnio zmieniony 27 kwietnia 2007, 18:45 przez Kuben, łącznie zmieniany 3 razy.
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- tabo89
- Juventino
dzieki wielkie za ta stronke bo jest duzo fajnych fryzur[RA]MACIUS pisze: Stronka: http://ikf.com.pl/meskie.php
najbardziej bym chcial cos takiego jak ma Dida a podobne mial tez Becks

- Alexomichał
- Juventino
A ja mam styl a la del piero czyli wloski troche dluzsze i krecone
- Chiellini3
- Juventino
ciekawe chociaz bialo czarne wlosy to juz chyba lekka przewała
ale sam chcialbym miec taki fryz jak np Becks obecnie mam na zel irokeza ale chcialbym miec rozjasnione na srodku jak Becks to robi wrazenie 8)

- CzarnyZkultury
- Juventino
http://img205.imageshack.us/my.php?imag ... jnyyw7.jpg
taki mialem i chyba teraz znow zrobie. moze te dluzsze na czarno strzele, a krotsze na bialo i gitara :twisted:
taki mialem i chyba teraz znow zrobie. moze te dluzsze na czarno strzele, a krotsze na bialo i gitara :twisted:
Ostatnio zmieniony 28 kwietnia 2007, 12:32 przez CzarnyZkultury, łącznie zmieniany 2 razy.