BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz (do 04.06.09)
- Tigmar
- Juventino
zorganizujmy coś na majówkę
dni wolne są, mozna jakies boisko zajac
poznac sie, pograc
pozniej meczyk obejrzec
wszystko sie da, tylko trzeba troche checi.
Aha, ostatnio spotkałem jakiegoś fana Juventusu w Białym z plecakiem Juve jak jechalem na rowerze
jak to czytasz i masz juz konto na JP, to wyslij mi priva 
dni wolne są, mozna jakies boisko zajac
poznac sie, pograc
pozniej meczyk obejrzec
wszystko sie da, tylko trzeba troche checi.
Aha, ostatnio spotkałem jakiegoś fana Juventusu w Białym z plecakiem Juve jak jechalem na rowerze

- białas
- Juventino
no można by się spotkać i obejrzeć gdzieś jakiś meczyk. myślę nie byłoby problemu, bo w Białegostoku jest chyba z 5 czy 6 userów (o których ja wiem
), a miejsce też by sie znalazło.
natomiast co do rozegrania jakiegoś meczu, to raczej marne szanse, bo tyle osób to troche za mało. no chyba, że ktoś załatwi jakiegoś sparing partnera w postaci kibiców np. Milanu
wtedy byłoby ok 

natomiast co do rozegrania jakiegoś meczu, to raczej marne szanse, bo tyle osób to troche za mało. no chyba, że ktoś załatwi jakiegoś sparing partnera w postaci kibiców np. Milanu

- Dagmara
- Juventino
Do tej pory to i ja myślałam, że w Białymstoku to mało jest osób, ale niedawno się zainteresowałam i naliczyłam 44 osoby z samego miasta :o. Nie licząc już okolic (ND 8)) i osób, które nie wpisały żadnych danych ew. inaczej. Oczywiście nie wiadomo na ile to są Juventini, no ale część na pewno tu zagląda.białas pisze:z Białegostoku jest chyba z 5 czy 6 userów (o których ja wiem)
Póki co to dobrze, że rodzi się jakaś inicjatywa

Ja to raz chyba na Lipowej widziałam jakiegoś gostka w t-shircie Juve.Tigmar pisze:Aha, ostatnio spotkałem jakiegoś fana Juventusu w Białym z plecakiem Juve jak jechalem na rowerze
Raz nawet jakiegoś Milanistę.. I pamiętam, że tak dziwnie spojrzałam na jego koszulkę i się bardzo szeroko do siebie uśmiechnęłam, bo to było po 8 maja 2 lata temu

Pozdrawiam!
- białas
- Juventino
no rzeczywiście trochę tych osób jest, ale miałem na myśli te osoby, które piszą od czasu do czasu na forum, czyli BaUeR, JuVeJoZeK, howik, Winner, Judzio, Tigmar i ja. nicków reszty osób nawet nie pamiętam, a zawsze patrzę ktos pisze i skąd pochodzi. a i tak pewnie większośc tych osób nawet nie zagląda na forum. ale jeśli się uzbiera kilka osób, chociaż 4x4, to można gdzieś się umówić na meczyk.Asia :) pisze:Do tej pory to i ja myślałam, że w Białymstoku to mało jest osób, ale niedawno się zainteresowałam i naliczyłam 44 osoby z samego miasta :o. Nie licząc już okolic (ND 8)) i osób, które nie wpisały żadnych danych ew. inaczej. Oczywiście nie wiadomo na ile to są Juventini, no ale część na pewno tu zagląda.
- Tigmar
- Juventino
załatwiam własnie meczyk kibiców Juventusu z kibicami ManU z Białego.
dobrze byłoby sie spotkać w składzie Juventinich i troche sie zgrać
także jak nas 5 sie zbierze nieźle grajacych to bedzie dobrze
a poza tym, to tylko zabawa przeciez 
dobrze byłoby sie spotkać w składzie Juventinich i troche sie zgrać

także jak nas 5 sie zbierze nieźle grajacych to bedzie dobrze

- wojtek205
- Juventino
witam, spotkanie to baaardzo dobry pomysl juz sie na to pisze ale blagam, jakby co to w poniedzialek!!!
mam mature za tydz i w <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> zajęc wiec poniedziałek albo wcale niestety:(
ustalcie jakąs dobrą miejscówke przy jakiejs szkole zeby potem mozna bylo do pubu skoczyc ;p
no dobra, pozdrawiam.
mam mature za tydz i w <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> zajęc wiec poniedziałek albo wcale niestety:(
ustalcie jakąs dobrą miejscówke przy jakiejs szkole zeby potem mozna bylo do pubu skoczyc ;p
no dobra, pozdrawiam.
juve zawsze z alexem
- białas
- Juventino
no ja mogę w poniedziałek. akurat sobie z rana skoczę oddać krew, potem do Książnicy Podlaskiej, odwiedzę Kurier Poranny oraz kuratorium oświaty i będzie można zagrać jakiś meczyk przy popołudniowym słońcu
@Tigmar, kołuj przeciwników i jakieś miejsce i będzie git

@Tigmar, kołuj przeciwników i jakieś miejsce i będzie git
- Tigmar
- Juventino
możemy zagrać na boisku VI LO
troche piasczyste i nierówne, ale ok, przynajmniej nie beton, a dla mnie-dla bramkarza to bardzo ważne XD
jeden z nauczycieli od w-fu to kibic Manchesteru i on powiedział, że chetnie zagra jak go złapałem dzisiaj na korytarzu w koszulce ManU
mysle, ze uda sie zagrac 5 na 5
a cholera, mi tylko nie pasuje poniedziałek właśnie
weekend majowy długi, wiec jeden-dwa wieczory da sie pewnie uzgodnić
troche piasczyste i nierówne, ale ok, przynajmniej nie beton, a dla mnie-dla bramkarza to bardzo ważne XD
jeden z nauczycieli od w-fu to kibic Manchesteru i on powiedział, że chetnie zagra jak go złapałem dzisiaj na korytarzu w koszulce ManU

mysle, ze uda sie zagrac 5 na 5

a cholera, mi tylko nie pasuje poniedziałek właśnie

weekend majowy długi, wiec jeden-dwa wieczory da sie pewnie uzgodnić