Inter pseudomistrzem!!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
UltraInter

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2007, 18:25

Dobra dzień po fecie lekko na kacu wbijam na forum przewielkieko i przekupnego Jude.

Co się rzuca w oczy...pierwsze że Inter będzie mistrzem dopiero jak pokona Jude phahahaha a niby Jude to co to jest :?: Prosze was jesteście aż tak żałośni że szkoda gadać! Nie widzicie że ubrudziliście wizerunek Calcio :?: Że przez waszego durnego Moggiego cała Italia teraz płaci :?: Jude największą kompromitacją w dziejach Calcio. Tu doping tu kupowanie meczów no prosze ja was <LOL> I nie pierdzielcie że Inter wygrał bo Milan miał ujemne punkty przed sezonem głośno szczekali że Wystarcza im 7-8 meczów i już będą wyżej w tabeli od nas...i rzeczywiście są...

W Lidze Mistrzów w 1/8 chciałbym zaznaczyć odpadliśmy fakt ale po dwóch remisach no cóż taka piłka ale to nic w tym sezonie Mistrz PW i SPW a na następny dodamy do tego LM więc drodzy Juventinho nie przejmujcie się ;)

Na SS i waszym beznadziejnym stadionie w Turynie dostaniecie baty jakich mało ledwo ledwo zipiecie w Serie B chyba spodobało wam się gra w tej jakże świetnej lidze ;) i jeżeli zakończycie sezon na 1 miejscu to szczerze gratuluje bo nic wam więcej do wygrania nie zostało LM macie 27 tytułów Mistrza Włoch i tam kilka PW i coś co Inter nigdy ale to przenigdy nie zdobędzie...tego trofeum nigdy w gablocie Interu nie znajdziemy...oczywiście za zwycięstwo w Serie B :) Żyjcie przeszłością bo teraz nadszedł czas Wielkiego Interu który zacznie swoją Erę na półwyspie Apenińskim i na Starym Kontynencie :) Patrzcie wieśniacy jak się szlachta bawi :!: Życzę miłej biby z okazji awansu do Serie A

Kandydat do nagrody dla najkrótszej kariery na forum. Idź do mamy, żeby cię jeszcze raz spróbowała wychować. /swiergot

orzeu

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2007, 18:36

Cała ta dyskusja (o ile można tak "to" nazwać) jest zatrważająco żałosna. Zachowujecie się jak dzieci w piaskownicy, i jedni, i drudzy.
zgadzam się z przedmówcą...

zostaliście ukarani za Wasze błędy (no fakt - za błędy kilku <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> działaczy) i za nie teraz płacicie i choć Serie A bez Juventusu nie jest tą Serie A to jednak nie umiejszałbym wagi scudetto zdobytego przez Inter, który w tym sezonie był po prostu najlepszy. 15 x Scudetto jest teraz faktem i niczego nie zmienimy i nie ma co się kłócić...

...prawdziwa walka zacznie się pod koniec Sierpnia a do tego czasu radziłbym zakopać topór wojenny i tą bezsensowną polemikę (to wygląda tak: Kibice Interu piszą o zwycięstwach Interu z tego i poprzednich sezonów, a Wy odpowiadacie stałą gadką, że na następne scudetto poczekamy x lat, albo że wygrywamy tylko i wyłącznie dzięki Calciopoli [w mniejszym stopniu wygrywamy dzięki Calciopoli, bo decyzje sądu były dla Interu po prostu dobre, jednak to Wy sami sobie ten los zgotowaliście]).

Pozdrawiam

wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2007, 18:58

A ja proponuje zamknac ten temat. Nic dobrego on nie przynosi, a z kazdym postem jest coraz gorzej..

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
hara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2007, 19:07

UltraInter pisze:Dobra dzień po fecie lekko na kacu wbijam na forum przewielkieko i przekupnego Jude.
Masz coś do Żydów pało ? :think:

Capo di tutti capi
sushi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2007, 19:14

ULTRAinter jak masz tu przychodzic i wyzywać zespoł zła pisownią to może idz dalej swietować swoje 14lub15 scudetto , zapewne wypiłeś wino marko wino za 3 zł i do dziś cie trzyma , wieć jedno że w przyszłym sezonie nie będzie wam tak łatwo , gdzie ty byłeś jak inter prezez 15 lat budował ekipe i musiał sie pogodzić z porażkami zapyziały kibicu , jestem ciekaw jakbyś szczekał gdyby JUVE nie zostało zdegradowane pewnie byś tu sie wstydził zajrzyć bo napewno byście nie swietowali i powiem ci jedno że jeszcze sto lat a może doczepisz sobie drugą gwiazdę na koszulce ( wątpie żebyś takie cos posiadał ) . A co do zdobyczy JUVE to wy chcielibyście miec w gablocie tyle pucharów co Juve , narazie nawet LM nie potraficie się przebić :rotfl:

Czy wygrywa czy nie ja i tak kocham cię w sercu moim JUVE i na dobre i na złe
krop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2007, 19:15

UltraInter pisze:Dobra dzień po fecie lekko na kacu wbijam na forum przewielkieko i przekupnego Jude.
Od kiedy po mleku ma sie kaca? :)

alex_pl

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2007, 19:16

kacek_ moze zauwaz ze od pewnego czasu twoje wypowiedzi tez nie sa na temat, żałosne jak już powiedziałem to jest tylko i wyłącznie twoje zachowanie, ale zawsze jak ktos mi nie potrafi odpisac pisze cos w stylu NIE CHCE MI SIE Z TOBA GADAC.- pisanie o tym kto jak gdzie i kiedy swietuje to tez chyba nie na temat-bo to chyba nie dotyczy tego co robia kibice po zdobytym przez ich druzyne scudetto tylko o fakcie iz Inter zdobyl tytul Mistrza Włoch.
Jeszcze raz gratulacje dla Interu, Interiście są dumni dlatego wchodzą tutaj, mają do tego prawo i tego potępiał nie będę, chyba że mają zamiar obrażać z tego powodu moją drużynę wtedy to zmienia postać rzeczy, jestem za "normalnym kibicowaniem" nie opierającym się na wyśmiewaniu innych drużyn ale na wspieraniu własnej.. to wszystko.
FORZA JUVE!
Pozdrawiam.

charles

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2007, 19:17

dyskusja wrze a prawda jest taka ze liga była ustawiona pod inter i nawet on mimo ze od X lat nic nie wygrał musiał zdobyc scudetto!! i nie wiem co na naszym forum robia interisci!! nie maja swojego!! chyba ze juz te fora zlikwidowali bo to chyba z 18 latmineło od ostatniego mistrzostwa interu zdobytego na boisku!! tylko tamte smakowało a te jak czytamy jest wysmiewane i nawet TVP w sporcie je omija!! w sumie ciekawa sytuacja raz na dekade nich bedzie ze inter ma to scudetto!! FORZA JUVE

DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2007, 19:19

Dobra, chyba wszystko już zostało powiedziane, a miejscami nawet za dużo. Zamykam więc.

Obrazek
Zablokowany