Inter pseudomistrzem!!
- AgisDeluxe
- Juventino
no widze ze co poniektorzy dobrze sie tu bawia,
co do kolegi Lord of San Siro : widze ze to Ty masz kompleks wielkiego Interu, to Ty sie tu obnazasz ze swoja Interowska wielkoscia wzgledem Juve, historie tworzy sie przez lata , jeden sezon degradacji nie zmieni faktu ze Juve dla wloskiej pilki zrobilo tyle, ile Inter nie zdola zrobic jeszcze przez kolejne 30 lat, nawet gdyby Moratti wykupil wszystko u wszystkich.dlatego proponuje sie nie denerwowac na tu zgromadzonych tylko cieszyc ze Inter zdobyl scudetto, bo na nastepne bedziesz czekal dluuuuuugo, wiec zapamietaj te chwile:)....z reszta, czy uwazasz ze scudetto za tamten sezon Interu wlicza sie w rachube? nie badzmy smieszni, w tym kontekscie slowo 'zdobyl' jest conajmniej dwuznaczne...
secundo, ja serie B nie nazwalbym kanalem, to liga w ktorej ciezko sie gra i motywacja zawodnikow jest calkiem inna, nie zycze Interowi serie B bo wiem ze by poplyneli dalej, widzisz...mentalnosc mistrzow polega na tym ze walcza do konca, dlatego w Juve nadal widzimy Buffona i kilku innych, karierowicze odchodza(Ibra), mistrzowie zostaja...tak tworzy sie historie futbolu...
forza ! over.[/quote]
co do kolegi Lord of San Siro : widze ze to Ty masz kompleks wielkiego Interu, to Ty sie tu obnazasz ze swoja Interowska wielkoscia wzgledem Juve, historie tworzy sie przez lata , jeden sezon degradacji nie zmieni faktu ze Juve dla wloskiej pilki zrobilo tyle, ile Inter nie zdola zrobic jeszcze przez kolejne 30 lat, nawet gdyby Moratti wykupil wszystko u wszystkich.dlatego proponuje sie nie denerwowac na tu zgromadzonych tylko cieszyc ze Inter zdobyl scudetto, bo na nastepne bedziesz czekal dluuuuuugo, wiec zapamietaj te chwile:)....z reszta, czy uwazasz ze scudetto za tamten sezon Interu wlicza sie w rachube? nie badzmy smieszni, w tym kontekscie slowo 'zdobyl' jest conajmniej dwuznaczne...
secundo, ja serie B nie nazwalbym kanalem, to liga w ktorej ciezko sie gra i motywacja zawodnikow jest calkiem inna, nie zycze Interowi serie B bo wiem ze by poplyneli dalej, widzisz...mentalnosc mistrzow polega na tym ze walcza do konca, dlatego w Juve nadal widzimy Buffona i kilku innych, karierowicze odchodza(Ibra), mistrzowie zostaja...tak tworzy sie historie futbolu...
forza ! over.[/quote]
... żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek ... F. Nietzsche
- mateo369
- Juventino
Przemo20 pisze:co Tu porównywać JUVE i inter... wystarczy popatrzeć na to ze mamy prawie dwa razy tyle zdobytych tytułów i wszystko jasne:)

JuventinoIddun pisze:ForzaInter nie zapominaj ze Juve zostaje zdegradowane za sezon 04-05 gdzie zarzad kupowal mecze i tylko za ten sezon zostalismy skazani!!!!!

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- sushi
- Juventino
Witam ludzie pogudzmy się że Inter wygrał mistrzostwo bo w tym sezonie należało im się na tyle spotkań jedna porażka byli poprostu najlepsi we Włoszech i tyle i tylko trzeba zachować się kultularnie i im Pogratulować ( on tego nie robią jak Juve zdobywało mistrzostwa ) . Cieszę sie że odpadli z LM bo na forum nosili głowy wyżej jak mają wiec z tego się cieszę , za rok też będzie ciekawie ale jak my się mocno nie wzmocnimy to niema mowy o walczeniu o scudetto .Gratuluje 15 scudetto jeszcze ze STO LAT i drugą gwiazdkę przyszyjęcie :rotfl:
Czy wygrywa czy nie ja i tak kocham cię w sercu moim JUVE i na dobre i na złe
- Dominik10
- Juventino
No sokojnie Inter wygral mistrzostwo bo mial najlepszy sklad i gral najrowniej ze wszystkich. Chociaz niektorym z przeciwnikow Interu nie pomogla sprawa ujemnych punktow.
Ale niech sie nie ciesza z tym triumfem za dlugo bo za rok wchodzimy MY i pokazemy ktory klub jest najlepszy
.
FORZA JUVE

Ale niech sie nie ciesza z tym triumfem za dlugo bo za rok wchodzimy MY i pokazemy ktory klub jest najlepszy
FORZA JUVE

- centek
- Juventino
Tak wiec inter Mediolan zdobyl miszcza 06/07, ta wiadomosc chyba nie zaskoczyla drogowców, ale nawet najstarsi górale tego nie pamietaja :rotfl: ostatni raz byli `czampionem` jak sie rodzilem
Ale juz powaznie
Wszyscy tu sobie skacza do gardel, kazdy ma po trochu racji.
Nie wiem co powiedziec
ani nie chce sie klocic z podrajcowanymi internistami ani nie musze pisac o calciopoli ani nawet o tym ze inter to sprzedawczyki. Nie napisze nawet o tym, ze inter nie mial godnego przeciwnika. Ach ooo i ani slowem nie wspomne o tym ze to inter zostal przylapany na machlojkach finansowych. No i nie powiem ze ktorys z czarnoniebieskich tifosi chwalil sie dlugoscia prãcia ktory, tutaj zacytuje, siega do nieba... pozostaje mi tylko pogratulowac. Wciaz slysze ze to my mamy kompleksy, ach 

Ale juz powaznie

Wszyscy tu sobie skacza do gardel, kazdy ma po trochu racji.
Oczywiscie my mamy jej wiecejSad, sadem ale sprawiedliwosc musi byc po naszej stronie

Ostatnio zmieniony 23 kwietnia 2007, 15:52 przez centek, łącznie zmieniany 1 raz.

- kacek_
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
ja się tylko zastanawiam gdzie Ci wszyscy napinacze z Interu, z Forza Inter! na czele, byli, gdy ich ukochana drużyna zdobywała pierwsze po 15 latach mistrzostwo.. no gdzie byliście.. ? przed kompem, na forum Juventusu.. ;]
to chyba tylko świadczy o was chłopaki, internetowi kibice. Rozumiem jeśli ktoś jest w gipsie, jest chory etc.
ale gdyby to moja ukochana drużyna zdobyła mistrza/jakiś puchar siedziałbym z kumplami do białego rana przy butelce żytniej opijając zwycięstwo.
nie macie kolegów.. ? wasz problem.. ;]
ja też jestem jedynym fanem Juve w okolicy, mimo wszystko zawsze znajde kompana do kielisza i świętowania.
Więc to tyle jeśli chodzi o wszelikich napinaczy.
A co mistrzostwa Interu.. no cóż, zdobyło się i tyle. Jest mi to zupełnie obojętne. Dla każdego normalnego fana Serie A, liga ta bez Juve nie jest taka sama. Dla mnie w ogóle tej ligi nie było. I to tyle.
to chyba tylko świadczy o was chłopaki, internetowi kibice. Rozumiem jeśli ktoś jest w gipsie, jest chory etc.
ale gdyby to moja ukochana drużyna zdobyła mistrza/jakiś puchar siedziałbym z kumplami do białego rana przy butelce żytniej opijając zwycięstwo.
ja też jestem jedynym fanem Juve w okolicy, mimo wszystko zawsze znajde kompana do kielisza i świętowania.
Więc to tyle jeśli chodzi o wszelikich napinaczy.
A co mistrzostwa Interu.. no cóż, zdobyło się i tyle. Jest mi to zupełnie obojętne. Dla każdego normalnego fana Serie A, liga ta bez Juve nie jest taka sama. Dla mnie w ogóle tej ligi nie było. I to tyle.
- pan Zambrotta
- Juventino
Mała refleksja mi naszła do głowy, czytając nasze posty.
Jeden temat o Interze Mediolan jest dłuższy niż wszystkie topiki o meczach Juve w Serie B razem wzięte.
Jeden temat o Interze Mediolan jest dłuższy niż wszystkie topiki o meczach Juve w Serie B razem wzięte.
- centek
- Juventino
To pewnie przez trudnosci techniczne...
Co ludzie maja napisac o spotkaniu skoro nawet go nie widzieli, mozna conajwyzej (uwaga) udawac Greka, co na dluzsza mete nie wypala... sam wiem
A tak o interku pogadac to czasem nie trzeba duzo wiedziec 
Co ludzie maja napisac o spotkaniu skoro nawet go nie widzieli, mozna conajwyzej (uwaga) udawac Greka, co na dluzsza mete nie wypala... sam wiem

- alex_pl
- Juventino
rozumiem wszystko, spoko, inter wygrywa to interisci sie napinaja Juve wygrywa to Juventni sie napinaja(nie wszyscy oczywiscie), taka jest kolej rzeczy, tylko wpienia mnie jedna rzecz strasznie, odpierdzielcie sie w koncu od tego kto jak swietuje zwyciestwo swojego klubu.. kazdy ma prawo robic to jak mu sie podoba ! i Wam nic do tego.. kacek_ czujesz sie lepszy bo masz zamiar swietowac z kolegami i żytnią do rana? a moze posmiejesz sie jeszcze z tych ktorzy w sylwestra siedza w domu? jak Ty lubisz tak swietowac to sobie swietuj ale odwal sie od innych bo to ich sprawa, aha.. jak jestes przy zytniej i z kolegami to czujesz bliskosc z klubem? ja po prostu nie swietuje w szczegolny sposob, chodze caly dzien w koszulce Juventusu <zaniedlugo w krawacie> i czuje wewnetrzna nieopisana radosc z tego powodu, nie potrzebuje alkoholu aby sie dobrze bawic i swietowac, aczkolwiek przy komputerze tez wtedy nie siedze.Ale nie bede nikogo gnoil za to ze swietuje tak i tak,bo mam to w dupie, jednym slowem, wstyd mi za takich kibicow JUVE. Żegnam
- kacek_
- Juventino
małe sprostowanie, obecnie nie mogę pić alkoholu więc świętowałbym na pewno przy pepsi light.. ;]
i nie czuję się od nikogo lepszy, każdy jest każdemu równy, nie wiem gdzie w moim poście coś takiego wyczytałeś.. no ale cóż.. :roll:
i ciesze się, że zaszpanowałeś, że zaniedługo sprawisz sobie krwat Juve, gratulacje.. ;]
Ty świętujesz śmigając w koszulce po mieście, ja świętuje chyba tak jak większość kibiców, w gronie znajomych i sympatyków futbolu.
I wali mnie to jak ktoś świętuje, ale rzeczą naturalną jest dla mnie jakaś, nawet najmniejsza forma radości.. bo wygląda na to, że koledzy w ogóle nie świętowali tylko zmieniali opisy na gg i napinali się na forum :roll: (chodzi mi tu o ludzi pełosprawnych etc. bo jest kolega, który ma noge w gipsie więc pozostaje mi tylko życzyć szybkiego powrotu do zdrowia.. ;])
no i nie wiem gdzie doczytałeś się żebym kogoś zgnoił..
i wstyd mi za kibiców, którzy nie posiadają elementarnej wiedzy z zakresu języka ojczystego.. tyle.. eot.
i nie czuję się od nikogo lepszy, każdy jest każdemu równy, nie wiem gdzie w moim poście coś takiego wyczytałeś.. no ale cóż.. :roll:
i ciesze się, że zaszpanowałeś, że zaniedługo sprawisz sobie krwat Juve, gratulacje.. ;]
Ty świętujesz śmigając w koszulce po mieście, ja świętuje chyba tak jak większość kibiców, w gronie znajomych i sympatyków futbolu.
I wali mnie to jak ktoś świętuje, ale rzeczą naturalną jest dla mnie jakaś, nawet najmniejsza forma radości.. bo wygląda na to, że koledzy w ogóle nie świętowali tylko zmieniali opisy na gg i napinali się na forum :roll: (chodzi mi tu o ludzi pełosprawnych etc. bo jest kolega, który ma noge w gipsie więc pozostaje mi tylko życzyć szybkiego powrotu do zdrowia.. ;])
no i nie wiem gdzie doczytałeś się żebym kogoś zgnoił..
i wstyd mi za kibiców, którzy nie posiadają elementarnej wiedzy z zakresu języka ojczystego.. tyle.. eot.
- alex_pl
- Juventino
No to jak nie obchodzi Cie to nic, to moze nie wspominaj i nie wysmiewaj sie ze ktos siedzi przy kompie, bo tak to zabrzmialo.
Tak masz racje zaszpanowalem ze bede mial krawat oh ah eh ! jestem dumny z tego a co? żal? zazdrość? to idz po żytnią i zalej to sobie z kolegami.
Podsumowując twoja wcześniejsza wypowiedź w mojej interpretacji sprowadzała się do tego, że dajesz im do zrozumienia jakim to jesteś batem bo swietujesz przy zytniej i przy kolegach do rana, wiec wysmiewasz sie z nich i pokazujesz nam jak powinni sie bawic PRAWDZIWI kibice tak? a jak sie nie powinni bawic (przed kompem zmieniajac opisy i smiejac sie z przeciwnikow) powiem Ci tylko jedno, wchodzenie na czyjes forum i napinanie sie jest nie wporzadku ale to co Ty piszesz jest jeszcze bardziej poniżej krytyki.I w moim odczuciu wole tak napinajacych sie Juventinich gdyż takie zachowanie wywodzi się z tego że te osoby są dumne ze swojego klubu.. niz człeka kpiącego z czyichś zachowań i mówiących co powinni jak robić(a raczej dającego to do zrozumienia) możesz mówić oczywiście że nie rozumiem twojego posta, spoko, Wg Ciebie jest on wporzadku, wg mnie(i mysle ze paru innych osob) nie.
Aha.. zapomniałbym o najwazniejszym; Gratuluje Interowi zwyciestwa w rozgrywkach i zycze powodzenia w nadchodzacym sezonie ktory bedzie dla nich znacznie ciezszy niz obecny.
Pozdrawiam
Tak masz racje zaszpanowalem ze bede mial krawat oh ah eh ! jestem dumny z tego a co? żal? zazdrość? to idz po żytnią i zalej to sobie z kolegami.
Podsumowując twoja wcześniejsza wypowiedź w mojej interpretacji sprowadzała się do tego, że dajesz im do zrozumienia jakim to jesteś batem bo swietujesz przy zytniej i przy kolegach do rana, wiec wysmiewasz sie z nich i pokazujesz nam jak powinni sie bawic PRAWDZIWI kibice tak? a jak sie nie powinni bawic (przed kompem zmieniajac opisy i smiejac sie z przeciwnikow) powiem Ci tylko jedno, wchodzenie na czyjes forum i napinanie sie jest nie wporzadku ale to co Ty piszesz jest jeszcze bardziej poniżej krytyki.I w moim odczuciu wole tak napinajacych sie Juventinich gdyż takie zachowanie wywodzi się z tego że te osoby są dumne ze swojego klubu.. niz człeka kpiącego z czyichś zachowań i mówiących co powinni jak robić(a raczej dającego to do zrozumienia) możesz mówić oczywiście że nie rozumiem twojego posta, spoko, Wg Ciebie jest on wporzadku, wg mnie(i mysle ze paru innych osob) nie.
Aha.. zapomniałbym o najwazniejszym; Gratuluje Interowi zwyciestwa w rozgrywkach i zycze powodzenia w nadchodzacym sezonie ktory bedzie dla nich znacznie ciezszy niz obecny.
Pozdrawiam
- Lato1897
- Juventino
Gratulacje dla kibiców Interu...w tym sezonie Nerrazurri w Serie A byli najlepsi i nie mieli sobie równych :bravo:Do zobaczenia w przyszłym sezonie na stadionach Serie A w bezpośredniej walce.Pozdrawiam
Dla Juventinich- nie napinać się prosze
gadanie jest zbędne, poczekajmy jeszcze te pare kolejek, letnie mercato i będziemy mogli wtedy sie napinać gdy Juve znów będzie grało z Interem i mam nadzieje wygrywało czego sobie,wam i piłkarzom Juve życze
Dla Juventinich- nie napinać się prosze

- kacek_
- Juventino
widze, że myślenie nie wychodzi Ci na dobre.. :roll:alex_pl pisze:No to jak nie obchodzi Cie to nic, to moze nie wspominaj i nie wysmiewaj sie ze ktos siedzi przy kompie, bo tak to zabrzmialo.
Pozdrawiam
nie zrozumiałeś zupełnie o co mi chodzi.
siedzieć przed kompem i posyłać żałosne hasełka (nie chodzi mi o userów piszących normalnie) w stronę przeciwników klubu potrafi każdy, ale żeby np. spotkać się z takimi w 4 oczy myśle, że nie jeden napinacz z tego forum nie miałby odwagi.
a chodziło mi tylko o niektórych kibiców Interu, znam wielu takich, którzy zamiast strugać kozaków przed kompem świętują w pełni tego słowa znaczeniu.
pozdrawiam myślących..

i eot, kapiszi.. ?
jak chcesz pisać jakieś wywody to pw.
nie zaśmiecaj forum.
- alex_pl
- Juventino
Dla mnie jest to takie zachowanie jak opisałem w poprzednim poście(Wy jestescie be a ja jestem supcio)kacek_ pisze:ja się tylko zastanawiam gdzie Ci wszyscy napinacze z Interu, z Forza Inter! na czele, byli, gdy ich ukochana drużyna zdobywała pierwsze po 15 latach mistrzostwo.. no gdzie byliście.. ? przed kompem, na forum Juventusu.. ;]
to chyba tylko świadczy o was chłopaki, internetowi kibice.
I Ty mówisz o napinaniu? co do tego cytatu napisze tylko twoje zdanie; "i nie czuję się od nikogo lepszy, każdy jest każdemu równy, nie wiem gdzie w moim poście coś takiego wyczytałeś.. no ale cóż.. " oczywiscie rozumiem ze kpiny z innych osob i przedstawianie ze ja to jestem taki i taki to nie jest takie zachowanie o którym pisałem.. "nie macie kolegów Wasz problem, a ja mam i jestem oh ah eh !" NIE WIEM CZY AUTOGRAF MI MAILEM PRZESLESZ CZY MAM SIE POFATYGOWAC BO COS TAM WSPOMINAłEś O SPOTKANIACH W 4 OCZY.kacek_ pisze:Rozumiem jeśli ktoś jest w gipsie, jest chory etc.
Zrob mi prezent spozniony na urodziny i poczytaj swojego posta prosze chociaz raz ze zrozumieniem jesli dasz rade , i zobacz ton swojej wypowiedzi.. to wszystko.
Pozdrawiam.
- kacek_
- Juventino
głupich nie trzeba siać.. :roll:
już mi się nawet nie chce odpisywać na te żałości.
i kto tu nie umie czytać ze zrozumieniem, przeczytaj sobie to co napisałem na koniec ostatniego postu..
więc pisze po raz ostatni, czytaj uważnie: jak masz coś do mnie, pisz pw i nie zaśmiecaj forum! zrozumiałeś teraz.. ? brawo! więc mam nadzieje, że w tym temacie zakończyliśmy rozmowę.
już mi się nawet nie chce odpisywać na te żałości.
i kto tu nie umie czytać ze zrozumieniem, przeczytaj sobie to co napisałem na koniec ostatniego postu..

więc pisze po raz ostatni, czytaj uważnie: jak masz coś do mnie, pisz pw i nie zaśmiecaj forum! zrozumiałeś teraz.. ? brawo! więc mam nadzieje, że w tym temacie zakończyliśmy rozmowę.