Inter pseudomistrzem!!
- ForzaInter!
- Interista
Aser: niezpaomnij ze juve bez mercato nie ma szans, a za crespo tez sie ktos znajdzie, i my wykorzystamy mercato rowniez pozytywnie. a co do mercato to widze ze dosc ciekawych zawodnikow sciagacie (mowie to bez zadnego przekąsu).
a skoro uwazasz ze tradycji musi stac sie zadosc i teraz ibra nagle stanie sie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> to masz fajnie
to dziecko neostrady ogladalo chociaz zwycieskie spotkania Interu na delle alpi, a ty co najwyzej w czasie gdy ja bylem w turynie, mogles ogladac relacje live w internecie, chyba ze jeszcze wtedy nie miales internetu.....
a skoro uwazasz ze tradycji musi stac sie zadosc i teraz ibra nagle stanie sie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> to masz fajnie

Pasja na całe życie... |= FC INTERNAZIONALE 1908 MILANO =| Wierność to podstawa.
- swiergot
- Juventino
Kompromitujesz się do reszty. Po pierwsze cała sprawa dotyczyła tylko sezonu 2004/05, a po drugie to żaden mecz nie został kupiony, nic takiego nie udowodniono, a wręcz nie było nawet takiego zarzutu.ForzaInter! pisze:jeszcze przez rok nie pogodziles sie ze twoj klub kupywal mecze..... udowodniono ich dosc spro, kilka sezonow im udowodniono,

- Kuben
- Juventino
Nono... ja też byłem na Tym meczu, pamiętam jak dzisiaj, jak rzucaliśmy w Wasz sektor racami, petardami, nożami, oraz toporkami, przemyconymi w zawiniętych flagach...ForzaInter! pisze: a ty co najwyzej w czasie gdy ja bylem w turynie, mogles ogladac relacje live w internecie, chyba ze jeszcze wtedy nie miales internetu.....

@Swiergot- zacytowałem Twój podpis na wcześniejszej stronie

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- ForzaInter!
- Interista
aser masz racje. ja kibicuje tylko najlepszym :]
Pasja na całe życie... |= FC INTERNAZIONALE 1908 MILANO =| Wierność to podstawa.
- ForzaInter!
- Interista
dokladnie elo i dobranoc !
<< KAŻDY KIBICUJE SWOIM ! INTERISTA 100% ! TO JUZ 11 LAT... 96-07-..., NA ZAWSZE Z INTEREM ! FORZA NERAZZURRA ! INTER 1908 - MISTRZ WŁOCH 06/07 >>
<< KAŻDY KIBICUJE SWOIM ! INTERISTA 100% ! TO JUZ 11 LAT... 96-07-..., NA ZAWSZE Z INTEREM ! FORZA NERAZZURRA ! INTER 1908 - MISTRZ WŁOCH 06/07 >>
- ForzaInter!
- Interista
A Jeszcze co do tego ze wstydzilbys sie takiego kibica juve, wiadomo ze takie cfaniaki na 1 sezon to żal. to już lepiej <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> sienie kibicowac, ale na zawsze... co do tego ze nie chcesz takich kibicow juve, pomoz mi ;D
mam obok napisane juventinio i barwy juve (po lewej stronie). jak zrobic zeby tam bylo Interista i barwy Interu ?? dzieki pozdro.
mam obok napisane juventinio i barwy juve (po lewej stronie). jak zrobic zeby tam bylo Interista i barwy Interu ?? dzieki pozdro.
- ForzaInter!
- Interista
chrzanic kartonik ;d moze jak moderator zobaczy to, to mi pomoze ;d pozdro. ;d
- Lord of San Siro
- Interista
To, ze w ogole zalozyliscie taki temat i to, ze tak licznie sie w nim wpisujecie obnaza wasze kompleksy. Rozumiem, ze nie mozecie sie pogodzic z tym, ze to my mamy scudetto, rozumiem, ze boli was to, ze jestescie tylko drugoligowcem i faktu gry w serie B nigdy juz nie wymazecie, ale u licha nie moge zrozumiec po cholere zakladacie takie tematy jak ten. Lubicie wspolnie sobie ponarzekac, ze ci sa be a ci sa cacy? To jest jakis sposob na grupowe dowartosciowanie sie? Napinacie sie co byscie zrobili gdybyscie grali w serie A zapominajac o starej jak swiat zasadzie, ze nieobecni nie maja racji. Wydostancie sie najpierw z tego kanalu zwanego serie B a dopiero pozniej poruszajcie tematy zwiazane ze zdobyciem mistrzostwa Wloch. Wy na swoim drugoligowym poziomie nie macie takich rozterek jak walka o scudetto. Tak sie tutaj prezycie, ze jak Juventus bedzie w A to pokaze Interowi gdzie jego miejsce. Tak sie na to nakrecacie, ze jesli dostaniecie od nas baty to zapewne popelnicie zbiorowe samobojstwo niemogac zniesc kolejnego upokorzenia.
Cent'anni di storia ... di serie B non ho memoria!!!
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Teraz tak mówisz ponieważ nie mieliście godnego rywala do walki o mistrza.Lord of San Siro pisze:To, ze w ogole zalozyliscie taki temat i to, ze tak licznie sie w nim wpisujecie obnaza wasze kompleksy. Rozumiem, ze nie mozecie sie pogodzic z tym, ze to my mamy scudetto, rozumiem, ze boli was to, ze jestescie tylko drugoligowcem i faktu gry w serie B nigdy juz nie wymazecie, ale u licha nie moge zrozumiec po cholere zakladacie takie tematy jak ten. Lubicie wspolnie sobie ponarzekac, ze ci sa be a ci sa cacy? To jest jakis sposob na grupowe dowartosciowanie sie? Napinacie sie co byscie zrobili gdybyscie grali w serie A zapominajac o starej jak swiat zasadzie, ze nieobecni nie maja racji. Wydostancie sie najpierw z tego kanalu zwanego serie B a dopiero pozniej poruszajcie tematy zwiazane ze zdobyciem mistrzostwa Wloch. Wy na swoim drugoligowym poziomie nie macie takich rozterek jak walka o scudetto. Tak sie tutaj prezycie, ze jak Juventus bedzie w A to pokaze Interowi gdzie jego miejsce. Tak sie na to nakrecacie, ze jesli dostaniecie od nas baty to zapewne popelnicie zbiorowe samobojstwo niemogac zniesc kolejnego upokorzenia.
Wszystko okaże sie za rok czy naprawde jestescie tak silni by zdobyc mistrza i wtedy bedziesz mogl sobie mowic co chcesz.
- Railis
- Qualità Juventino
To, że w przerwie pomiędzy sezonami 2 razy dostaliście od zdegradowanego Juve w tyłek, (jeszcze raz nawet chyba na San SiroLord of San Siro pisze:Tak sie tutaj prezycie, ze jak Juventus bedzie w A to pokaze Interowi gdzie jego miejsce. Tak sie na to nakrecacie, ze jesli dostaniecie od nas baty to zapewne popelnicie zbiorowe samobojstwo niemogac zniesc kolejnego upokorzenia.
To że wieeele lat wstecz nie zdobył mistrzostwa, to też zupełny przypadek. Akurat wtedy kiedy Juve jest w SerieB, Milan i Viola osłabione przyszedł wam szczyt umiejętności, kiedy to nikt nie jest w stanie was pokonać. Ciekawe.

A tak BTW. Jakim u licha prawem mówicie, że Juve kupowało mecze. Baaa nawet, że im udowodniono wiele sezonów. Czym wy się popieracie? Faktem? Bravo Sport? Weźcie się z łaski swojej zamknijcie. Cieszcie się z mistrzostwa jak już je macie, a nie piszcie takich pierdół.