KRAWATY JUVENTUSU - ZAMÓWIENIE ZREALIZOWANE
- Radek_88
- Qualità Juventino
Reczywiscie nie wyglada to zle, no ale jednak jesli robimy jedyny i niepowtarzalny krawat JUVE (a robimyDamKam pisze:To samo pytanie zadałem LBaLinowi i powiedział mi, że to jeszcze może ulec zmianie. Bo tak w ogóle, to nie ja robiłem ten projekt. Choć mnie osobiście podoba się tak jak jest na tym zdjęciu
- Szwarou
- Juventino
pomalu sytuacja sie klaruje :]
takie retoryczne pytanie: takiego fajnego etui na krawat jak to z wygooglowanego zdjecia nie ma szans ze dostaniemy nie?
jak dobrze pojdzie to bede mial szalik (juz mam) polo (juz czekam) i krawat (nie moge sie doczekac konkretow) - ful wypas lanserka
takie retoryczne pytanie: takiego fajnego etui na krawat jak to z wygooglowanego zdjecia nie ma szans ze dostaniemy nie?

jak dobrze pojdzie to bede mial szalik (juz mam) polo (juz czekam) i krawat (nie moge sie doczekac konkretow) - ful wypas lanserka

- DamKam
- Juventino
- LBaLin
- Juventino
Tak wlasnie zrobimy. W poniedzialek zaczne z producentem temat odwzorowania herbu , liczby osob ( w razie jakby ktos sie zdecydowal jeszcze przed zlozeniem zamowienia) i dokladnego koloru nici. Po otrzymaniu poprawionego projektu damy sobie kilka dni na wplate kasy i zamawiamy!Radek_88 pisze:Jak zmienicie juz projekt (herb) to wklejcie do tematu zeby przed wplaceniem kasy kazdy widzial jak bedzie wygladal jego przyszly krawat.

- DamKam
- Juventino
Z mojej strony chciałbym dodać, iż od teraz wszelkie pytania odnośnie zamówienia czy później w kwestii wpłacania pieniędzy, najlepiej kierować już do kolegi LBaLin'a, ponieważ teraz to on "przejmuje pałeczkę"
Kurcze, tak w ogóle, to przez długi czas nie wierzyłem, że uda się uzbierać te 50 osób. Ale udało się
Kurcze, tak w ogóle, to przez długi czas nie wierzyłem, że uda się uzbierać te 50 osób. Ale udało się

- LBaLin
- Juventino
Reasumujac - krawat bedzie z zolta nicia.Producent pisze: To wina grafika, oczewiscie bedzie zolta nitka.
Krawat zawsze jest pakowany w folii przezroczystej.Krawaty pakowane w jeden karton do 100szt. Mozna zapakowac pojedynczo w pudelko 2,00 zl/szt ( w ksztalcie koperty ). Lub inne drozsze.
Pudelko chyba bez sensu gdyz podniesie i tak wysokie koszta - no chyba ze ktos wyraznie sobie zyczy to niech napisze to w przelewie i zaplaci wiecej kasy

To samo jezeli dotyczy dotacji dla JP - jak ktos wplaci wiecej niz 71 PLN obiecuje nadwyzke tam przekazac i jakos ladnie taka osobe wyroznic kolorkiem na liscie wplat.
Acha nie ma znaczenia dokladna ilosc osob - byle by bylo powyzej 50.
Takze jezeli ktos jeszcze ma ochote to zachecam.
Poprosze DamKama to zmieni w pierwszym poscie info - na razie daje tutaj - prosze wplacac na konto w MBanku:
76 1140 2004 0000 3902 3029 0037
Lukasz Balinski
W tytule prosze wpisac swoj nick z forum.
Po wplacie od 50 osob zaczynam dalsza akcje takze teraz wszystko zalezy od Was

PS. Jak ktos chce odebrac osobiscie w Warszawie to rowniez istnieje taka opcja oczywiscie

- ForzaJuve_Adam
- Juventino
A jest jakiś termin wpłaty pieniędzy? Żeby nie było tak, że te 50 osób będzie się zbierać przez 3 miesiące, żeby uiścić opłatę...

- Sajan
- Juventino
nie wie ktos czy sa gdzies do kupienia chusty juve a nie krawaty ?
KRAWAt super ale wolałbym zakupic chustę .
:roll:
KRAWAt super ale wolałbym zakupic chustę .
:roll:
"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- LBaLin
- Juventino
Nie podaje terminu bo licze ze szybko wplaca osoby ktore sie zadeklarowaly - tak naprawde od tego kiedy bedzie od Was kasa zalezy kiedy rozpoczniemy dalszy etap.ForzaJuve_Adam pisze:A jest jakiś termin wpłaty pieniędzy? Żeby nie było tak, że te 50 osób będzie się zbierać przez 3 miesiące, żeby uiścić opłatę...
Wszystkie informacje sa juz w pierwszym poscie
Dzieki Swiergot