VLEPKI - II tura -UWAGA- PRZECZYTAJ ZANIM OTWORZYSZ PACZKE!!

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
juverm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2007, 00:03

Asta#8 pisze:A po ile jest vlepek w jednym zestawie?

Projekty są bardzo dobre.
200

Obrazek
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2007, 00:06

Co do projektów, to zmienił bym ten napis tifosi polacchi on tur, jest jakiś taki dziwny... Koncepcje pozostawiam autorom.

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
piotrek147

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2007, 08:16

Bardziej podobają mi się nowe projekty vlepek, niż stare. Może dlatego, że tutaj jest tylko jeden mój całkowity projekt, a tam było 4.
Jest tylko jeden problem z "nowymi" projektami. W projekcie tifosi polacchi on tour w ogóle nie podoba mi się napis, a znaczek Juve w tle jest jeszcze gorszy... :/ Herb jest za bardzo rozciągnięty, przez co psuje urok całej vlepki. Powinien ktoś to zmienić.

www.HotKomp.pl - internetowy sklep komputerowy oraz serwis
Gość

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2007, 09:07

juveluck pisze:Dałeś koleś jedno głupie zdjęcie i o czym to ma świadczyć. 6 tysięcy z bologny u was? A tu ilu nas jest koleżko? Poza tym 6 a 10 to ogromna różnica, ale pewno tego tez nie zauważyłeś

http://www.nucleo1985.it/04_05_file/04-05.17-1.jpg
http://www.gm93.com/foto.asp?id=183
http://www.vikingjuve.com/foto/0405parma11.jpg

Mamy jedna z najlepszych ekip wyjazdowych we Włoszech, widziałeś kiedys tylu swoich

w Bolognie
http://www.vikingjuve.com/foto/0405bologna02.jpg

No tu żeś nie trafił bo Parma w tym samym sezonie była w Bologni w 8 tysięcy i zajęła 2 takie sektoiry jak ten Wasz.

Obrazek
Obrazek
juveluck pisze: Nie mów mi proszę na czym ja sie orientuje a na czym nie. Nie było kibiców parmy na boisku ? to ciekawe kogo nasi poza policją tam leją?
Nie umiesz czytać??? Napisałem wyraźnie że kibiców Parmy było 50 a juve 100 co dokładnie widać na filmiku, weź sie stary ogranij, i nie wypowidaj się jesli czegoś nie wiesz, nie czytałeś o tym albo nawet nie słyszałeś. Bo Wy tam nie biliście policji ani policja nie biła Was pokemonie, jak chcieliscie to wyszliście na boisko, a jak policja weszła na murawe w większej sile to wróciliscie na ospiti.

------------------------------------------
2006 rok\/
Obrazek
2007 rok\/
Obrazek

RUBE!!!!!
CO????
KSERO!!!!!

:smile:

white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2007, 09:24

sie podniecaj ze czerwone auto jest podobne do zoltego :roll:

Z jednej strony zgrywasz takiego oswieconego kibica a z drugiej sie zachowujesz jak dzieciak z ta vlepka. Ciekawe ktora czesc postu piszesz sam a ktora przeklejasz od innych uzytkownikow tego waszego forum :whistle:

Gość

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2007, 09:27

Jestem założycielem stronki Parmy i adminem forum gamoniu, dodatkowo wydałem serie tych vlepek i smyczy, więc zapewniam CIe że nie musze niczego od nikogo KSEROWAĆ, zapraszam Was na nasze forum możemy rozmawiać dowoli na różne tematy, chociaz może akurat nie na takie jakie interesuje 90% kibiców GJUVE czyli np ile bramek strzelił w sezonie niechciany w Parmie Del Piero albo jak bardzo nie lubicie Zlatana.

white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2007, 10:05

ale ze co ? chcesz powiedziec ze wydaliscie ta vlepke Manchesteru ?

oo to masakryczni z was ultrasi Parmy.
czyli np ile bramek strzelił w sezonie niechciany w Parmie Del Piero
O jacy my jestesmy wdzieczni ze nie kupiliscie Alexa za te wasze ciezkie miliony co je trzaskacie na wystepach w Champions League co roku. Przeciez ten chlopak zawsze tak sie garnal zeby grac u was..normalnie cudem go zatrzymalismy :lol:

Parma.. co ? WISLA 8)
Ostatnio zmieniony 21 kwietnia 2007, 10:20 przez white_wolv, łącznie zmieniany 1 raz.

Gość

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2007, 10:17

Nie nie wydalismy vlepek Manchesteru, wydaliśmy nasze vlepeki które masz na poprzedniej stronie

:lol: :lol: Jesteś smieszny gdybyś interesował się choć troszke więcej niż tym co piszą w Giga Sporcie albo Piłce Nożnej plus to byś wiedział że w czasie gdy Parma chciała od Was Baggio, a on sie nie zgodził, Juve zaproponowało w zamian młodziana Del Piero. Tyle że Dino udał sie namówic do gry w Parmie i sprawa ucichła. I wez sie juz nie osmieszaj swoją małostkową wiedzą. Bo mimo że jestes u siebie robisz z siebie błazna

white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2007, 10:22

To tym bardziej smieszne ze sie chwalisz tym ze twoj klub kiedys nie chcial pilkarza ktory do dnia dzisiejszego ponad 200 bramek na wloskich boiskach.

No ale nie mi wnikac co w Parmie jest powodem do dumy. W koncu malo wiem.

Gość

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2007, 10:25

bez komentarza :lol:
jak brakuje argumentów to już w drugą strone leciesz?? mozemy pogadać jeszcze troche o kibicach, i historii obu klubów, chociaz patrząc na Twoje posty może byc CI to nie na ręke......

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2007, 10:53

Nie wiem czy, żeś zauważył ale to zdjęcie które dałem z bologny nie obejmuje całego naszego sektora, przyjżyj sie tez dokąd sięgają nasze flagi . Ty natomiast ponownie dałeś fotkę z jednego wyjazdu i się podniecasz. Ja pokazałem ich z lekka więcej...

Pomijasz 3/4 tego co piszę bo nie masz na to odpowiedzi, jesteś równie żałosny jak twój prowincjonalny klub, który już nigdy, prze nigdy nie osiągnie tego co w latach 90, bo jest z prowincji.

Nie zarzucaj mi dziecko, że nie wiem co wtedy się stało na parmie bo doskonale wiem. Nie było bójek z policją? to co niby jest na tym zdjęciu?
http://img219.imageshack.us/img219/3756/parma1sx6.jpg
Ciekawe tez dlaczego aresztowani zostali liderzy Fightersów, pewnie dlatego, że sie z nikim nie bili :lol: :bravo:
Każdy kto czyta twoje głupoty i widzi to zdjęcie, może ocenić kto tu nie ma pojęcia.

Zapraszasz nas do siebie na forum? Przecież tam nikogo nie ma :lol: a pokój dla kibiców ma 3 tematy :lol: z których każdy ma po 3 odpowiedzi :lol:

Obrazek
Gość

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2007, 11:48

jesteś równie żałosny jak twój prowincjonalny klub, który już nigdy, prze nigdy nie osiągnie tego co w latach 90, bo jest z prowincji.
Wy moze nie jestescie z prowincji ale kserujecie vlepki innych klubów, i robicie sobie i JP tym niezłą wioche ,poza tym tez juz nigdy nie dojdziecie do Waszego dawnego poziomu, bo jaklby nie było przez kolejne 5 lat raczej nie dorownacie ROmie czy Interowi

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Haha jesteś smieszny, to nazywasz biciem się??? wez sie puknij w banie, kibice tłukli sie miedzy sobą a policja chodziła miedzy nimi i nic nie robiła, taka jest prawda, dopiero pod koniec wbiegło z 10 karabinierów i zapędziło tifosich Juve na sektor, KIBICE JUVE NIE STAWIALI WTEDY NAWET OPORU, BAA SAMI UCIEKALI JAK SZCZURY NA SWOJ SEKTOR, A PO TYM KIBICE PARMY JESZCZE RAZ PODESZLI DO KLATKI I JESZCZE RAZ PROWOKOWALI JUVENTINICH DO WYJSCIA!!!!!!
obejrzyj te filmiki

a liderzy FIGHETRSOW dostali zakazy za to że wybiegli na boisko, i nie bili policjantow, ani policja nie biła ich tylko robili im zdjęcia i pozniej ich zidentyfikowali i kazdego znależli oddzielnie, wielce kumaty kibicu Juve, który zobaczył jedno zdjęcie i myśli że kibole juve na Parmie tłukli policjantów. Żałosny jesteś
:bravo:

edit: aha no i te filmiki obejrzyj moze do końca.....

a tu masz Parme w mediolania w 2004
http://tifonet.it/fotogallery/foto.php?codice=38690

LBaLin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2007, 12:06

Prosba do adminow. Przeniscie te posty do jakiegos nowego tematu bo vlepek nie dotycza...

A poza tym chyba pisanie odpowiedzi na napinke dzieciaka z kompleksami nie ma wiekszego sensu (wiek oceniam na podstawie czesci wypowiedzi - reszta jak ktos slusznie zauwazyl jest kopiowana skads)

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2007, 12:28

Twierdzisz, że nic się nie działo między policja a kibicami. Na zdjęciu widać coś innego, trudno, żeby jedno zdjęcie mogło uwiecznić cały przebieg. Nie mówię o regularnej wojnie między policja a kibicami, ale nie gadaj bzdur, że nic się miedzy nimi nie wydarzyło, bo to jest śmieszne :lol:
10 carabinieri to widać już na moim zdjęciu. Odsyłasz wszystkich do tych swoich filmików, wyszukanych z potem na czole na youtube, to weź się przypatrz ilu naprawdę carabinierów zagania Juventinich na sektor.
Juventini za wbiegnięcie na murawę zostali skazani na więzienie i nałożono na nich zakazy stadionowe, no proszę cię nie bądź śmieszny "wielce kumaty kibicu parmy" :naughty:

Mediolan po drugiej stronie stadionu 8)

http://img87.imageshack.us/my.php?image=6689bigvq8.jpg

Z miłą chęcią zobaczę ilu was będzie w przyszłym sezonie na meczach

w Trieście
http://www.nucleo1985.it/06_07_file/06-07.07-3.jpg

w Modenie

http://www.vikingjuve.com/foto/0607modena2.jpg

W Pescarze

http://www.nucleo1985.it/06_07_file/06-07.32-8.jpg

Czy innych dziurach po jakich przyszło nam grać. Nie zabrakło nas nigdzie nawet pod stadionem na Vicenzie , zobaczymy jak będzie z wami...

A o tym jak będziemy grać, przekonamy się w nowym sezonie. My zobaczymy na co nas stać w pojedynkach z roma i interem, wy z albinoleffe i rimini, chyba, że i oni zagrają wyżej niż wy :lol: . Poza tym z tego co pamiętam chciałeś rozmawiać o historii, kibicach. Zarzucałeś komuś, że interesuje się tylko tym ile bramek strzela Del Piero. A teraz nie mając argumentów sam wkraczasz na takie tematy... świadczy to o tym jaki słabiak jesteś.
Nie jesteś dla mnie partnerem do dyskusji, zasłaby z ciebie gracz.

Co do napisu na wlepce, to ten jest okej:)
Ostatnio zmieniony 21 kwietnia 2007, 12:37 przez juveluck, łącznie zmieniany 3 razy.

Obrazek
Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2007, 12:30

Zgodnie z zyczeniami vlepka TIFOSI POLACCHI ze zmieniona czcionka i bez rozciagnietego herbu pod zebra.

http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... 686c64351b - przerobka jak i wszystkie poprawki bianconeri89

Pasuje czy znow jakis sprzeciw? :wink:

ODPOWIEDZ