KRAWATY JUVENTUSU - ZAMÓWIENIE ZREALIZOWANE
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
to jeszcze 14...
dawajcie chlopaki, laski leca na takie krawaty, i odwrotnie, dziewczyny kupujcie bo facetom podobaja sie laski w mundurkach z krawatami
marynarka - 200 zloty, koszula - 100 zloty, buty - 300 zloty, krawat juve - bezcenne, za wszystko inne zaplacisz karta mastercard
za troche ponad meisiac bedzie dzien dziecka, gadajcie z rodzicami, duze to duze ale zawsze dzieci
dawajcie chlopaki, laski leca na takie krawaty, i odwrotnie, dziewczyny kupujcie bo facetom podobaja sie laski w mundurkach z krawatami
marynarka - 200 zloty, koszula - 100 zloty, buty - 300 zloty, krawat juve - bezcenne, za wszystko inne zaplacisz karta mastercard
za troche ponad meisiac bedzie dzien dziecka, gadajcie z rodzicami, duze to duze ale zawsze dzieci
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Radek_88
- Qualità Juventino
14 osob, korych brakuje to wcale nie jest juz taka wielka liczba. Jest szansa, ale do tego musza sie sprezyc osoby, ktore jeszcze sie nie zadeklarowaly. Tymbardziej ze 25 zl to naprawde nie jest tak duza roznica jak wydawalo sie na poczatku i sadze, ze jesli ktos naprawde chce miec krawat swojego ukochanego klubu to uzbieranie 25zl nie bedzie dla niego problemem. Przekonamy sie teraz czy znajdzie sie na tym forum 50 osob, ktorym naprawde na tym zalezy...
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
jestes na czarno a nie na zielono wiec badz tak mily i potwioerdz to u kolegow na prv bo taki jest wymog czy cos 

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- PrzemasJuve
- Juventino
ja potwierdzilem...krawacik jak ta lala 

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- DamKam
- Juventino
Niezła reklamaMaly pisze:dawajcie chlopaki, laski leca na takie krawaty, i odwrotnie, dziewczyny kupujcie bo facetom podobaja sie laski w mundurkach z krawatami
Brakuje nam już tylko 10 osób :!: Tak więc, jest szansa...
- -Lucas-
- Juventino
Dobrze by było gdyby na liście znalazło się ciutke więcej osób niż 50 bo tak na styk to trochę nie pewnie jeśli ktoś w ostatnim momencie zrezygnuje. Tylko teraz pytanie czy producent wykona każdą liczbę powyżej 50 sztuk czy tylko wielokrotnośc 5DamKam pisze:Brakuje nam już tylko 10 osób :!: Tak więc, jest szansa...

- LBaLin
- Juventino
Bardzo dobre pytanie ale nie zadawalem go producentowi.-Lucas- pisze:Dobrze by było gdyby na liście znalazło się ciutke więcej osób niż 50 bo tak na styk to trochę nie pewnie jeśli ktoś w ostatnim momencie zrezygnuje. Tylko teraz pytanie czy producent wykona każdą liczbę powyżej 50 sztuk czy tylko wielokrotnośc 5DamKam pisze:Brakuje nam już tylko 10 osób :!: Tak więc, jest szansa...
Dzisiaj postaram sie tego dowiedziec...
- Radek_88
- Qualità Juventino
Projekt projektem ale nadal obowiazuje warunek zebrania 50 osob tak?
I dlaczego na powyzszym projekcie brak zoltego koloru w herbie? Male przeczoczenie czy rzeczywiscie kreska pod napiaem JUVENTUS ma byc biala/srebrna?
I dlaczego na powyzszym projekcie brak zoltego koloru w herbie? Male przeczoczenie czy rzeczywiscie kreska pod napiaem JUVENTUS ma byc biala/srebrna?
- DamKam
- Juventino
Oczywiście :!:Radek_88 pisze:Projekt projektem ale nadal obowiazuje warunek zebrania 50 osob tak?
To samo pytanie zadałem LBaLinowi i powiedział mi, że to jeszcze może ulec zmianie. Bo tak w ogóle, to nie ja robiłem ten projekt. Choć mnie osobiście podoba się tak jak jest na tym zdjęciuRadek_88 pisze:I dlaczego na powyzszym projekcie brak zoltego koloru w herbie? Male przeczoczenie czy rzeczywiscie kreska pod napiaem JUVENTUS ma byc biala/srebrna?
EDIT:
Jeszcze tylko 5 osób i będzie 50