Alex na ulicy

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2003, 21:25

Alexxxxx pisze:Ja to bym wykitował!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wow człowieku niezła reakcja, choć efekt taki sam jak moja reakcja. :D :D :D

srali muszki będzie wiosna
Seiru

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2003, 21:45

Ja bym go do domu przyprowadził, a on walnąłby mi wielkiego autografa na ścianie, potem ściana byłaby za szybą....... a gdyby tak ktoś popalcował.......... to byście mu kwiatki na pomniku składali!!!!

non mollare mai
Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2003, 22:18

Seiru pisze:Ja bym go do domu przyprowadził, a on walnąłby mi wielkiego autografa na ścianie, potem ściana byłaby za szybą....... a gdyby tak ktoś popalcował.......... to byście mu kwiatki na pomniku składali!!!!
Brutalny jestes :P

Alex-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2003, 23:02

Ja bym se chciał z nim w nóżkę popykać...

I CAMPIONI D'ITALIA SIAMO NOI
JU27
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2003, 19:58

Ja to bym chyba zemdlała na miejscu potem by mnie by było trza cucić oczywiście zrobiła bym to wszystko przed nim żeby to właśnie ON mnie reanimował jako prawdziwy 100% facet zrobił by to co nie? :D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 22 lipca 2003, 20:57

Maggie Del Piero pisze:Ja to bym chyba zemdlała na miejscu potem by mnie by było trza cucić oczywiście zrobiła bym to wszystko przed nim żeby to właśnie ON mnie reanimował jako prawdziwy 100% facet zrobił by to co nie? :D
O widzę, że mamy kolejną dziewczynę na forum :wink: Witam :wink:
Wiesz, ?Del Piero ma już narzeczoną, Sonię. Na metodę usta-usta chyba niamogłabyś liczyć :wink: Sonia nieprzeżyła by zdrady :wink:

Obrazek
Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 lipca 2003, 21:03

Zawiózł bym go do szpitala Bo gdyby mnie zobaczył to napewno coś by mu sie stało :D pzdr

Yuwe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2003, 21:18

Ja bym Go adoptował ........

To by było coś.

Obrazek
Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2003, 12:51

Pamietam jak ujarzalem Lippiego przed moimi oczyma. Nogi mi sie ugiely i musialem sie podtrzymac plotka ktory przypadkowo ( :?: ) stał obok. Gdyby byl to Del Piero (gdzies w Turynie, bo co niby biedaczek mialby sam robic w polsce), podszedlbym po tym jakbym sie otrzepal z brudnej ziemi bo znajac moje psie szczescie obok by nie bylo sie czego chwycic. No i co dalej... Pewno nie mialbym ani aparatu, ani dlugopisu, cholercia... niktby mi nie uwierzyl.... Nawet nie wiedzialbym jak zagadac bo nie umiem za dobrze wloskiego.
Cos bym tam improwizowal....
Ehh pomarzyc mozna....

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2003, 12:56

Martin pisze:Pamietam jak ujarzalem Lippiego przed moimi oczyma. Nogi mi sie ugiely i musialem sie podtrzymac plotka ktory przypadkowo ( :?: ) stał obok. Gdyby byl to Del Piero (gdzies w Turynie, bo co niby biedaczek mialby sam robic w polsce), podszedlbym po tym jakbym sie otrzepal z brudnej ziemi bo znajac moje psie szczescie obok by nie bylo sie czego chwycic. No i co dalej... Pewno nie mialbym ani aparatu, ani dlugopisu, cholercia... niktby mi nie uwierzyl.... Nawet nie wiedzialbym jak zagadac bo nie umiem za dobrze wloskiego.
Ehh pomarzyc mozna....
Na serio widziałeś Lippiego?? Ale ci zazdroszcze. Wziąłeś autograf?? Gdzie go widziałeś. Czemu ja nie mam takiego sszczęścia. Buuuuuuuu.

srali muszki będzie wiosna
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2003, 13:00

RadeKas pisze:
Martin pisze:Pamietam jak ujarzalem Lippiego przed moimi oczyma. Nogi mi sie ugiely i musialem sie podtrzymac plotka ktory przypadkowo ( :?: ) stał obok. Gdyby byl to Del Piero (gdzies w Turynie, bo co niby biedaczek mialby sam robic w polsce), podszedlbym po tym jakbym sie otrzepal z brudnej ziemi bo znajac moje psie szczescie obok by nie bylo sie czego chwycic. No i co dalej... Pewno nie mialbym ani aparatu, ani dlugopisu, cholercia... niktby mi nie uwierzyl.... Nawet nie wiedzialbym jak zagadac bo nie umiem za dobrze wloskiego.
Ehh pomarzyc mozna....
Na serio widziałeś Lippiego?? Ale ci zazdroszcze. Wziąłeś autograf?? Gdzie go widziałeś. Czemu ja nie mam takiego sszczęścia. Buuuuuuuu.
przeciez Martin był na mezu Juve i spotkał sie z paroma zawodnikami i trenerem. Na stronce są zdjęcia i opis jego wycieczki....

Przemo_Jamal

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 lipca 2003, 13:34

Ja bym podszedł do niego, poprosił o autograf, jakbym miał aparat foto. to bym pstryknął sobie z nim zdjęcie. Jakby miał czas to troche bym z nim pogadał po angielsku ( bo włoskiego nie umie) - powiedziałbym mu że jestem kibicem juve i on jest moim ulubionym piłkarzem.

Moja miłość do Juve jest bez granic, moje serce nie jest czerwone ale biało czarne, Juve ponad wszystko!!!!!
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2003, 13:48

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
Maggie Del Piero pisze:Ja to bym chyba zemdlała na miejscu potem by mnie by było trza cucić oczywiście zrobiła bym to wszystko przed nim żeby to właśnie ON mnie reanimował jako prawdziwy 100% facet zrobił by to co nie? :D
O widzę, że mamy kolejną dziewczynę na forum :wink: Witam :wink:
Wiesz, ?Del Piero ma już narzeczoną, Sonię. Na metodę usta-usta chyba niamogłabyś liczyć :wink: Sonia nieprzeżyła by zdrady :wink:
No i co nie musiała by tego widzieć pisało że izie sam po tej ulicy nie? i dzięki za miłe przywitanie brat mi pokazał tą stronę

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 23 lipca 2003, 17:04

RadeKas pisze:
Martin pisze:
Jak mi Martin pzresłam zdjęcie z Lippim i Tudorem to aż mi sie gorąco zrobiło to wybrazić sobie można co on wtedy czuł.....
Też bym tak chiał :(

Obrazek
Rasi

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 23 lipca 2003, 17:25

Jak bym Go zobaczył sie przechadzającego po ulicy w Gdyni?? Tak zupełnie samemu??Bez dziennikarzy wokół??Bez ochroniarza?? Pomyślałbym ,że to nie moze być On ( bo co by robił w Gdyni ? ) i poszedłbym spokojnie dalej, nieświadom co straciłem.

ODPOWIEDZ