Bilety na mecz Juventusu
- Juventino13
- Juventino
Witam!
W dniach 11, 12 i 13 Maja lecę do Turynu - chyba nie musze pisać głównego powodu wyjazdu :lol: Dwunastego w sobotę Juventus w ramach 38 kolejki podejmuje na Stadio Olimpico Bologne. Po tym co słyszałem wcześniej na stronach na stadionie Juve bardzo rzadko jest komplet fanów więc chciałem bilety kupić na miejscu. A le kiedy ujrzałem w pewnym newsie, że na mecz z Napoli zostały wykupione wszystkie bilety to się wystraszyłem! Wiem, że serwis JuvePoland organizuje wyjazdy na mecze. I tu nasuwa się konkretna prośba - jak najpewniej i najszybciej zamówić bilety na mecz ( może przez net :doh: ) i na jakich stronach?? Z góry dzięki!!!
W dniach 11, 12 i 13 Maja lecę do Turynu - chyba nie musze pisać głównego powodu wyjazdu :lol: Dwunastego w sobotę Juventus w ramach 38 kolejki podejmuje na Stadio Olimpico Bologne. Po tym co słyszałem wcześniej na stronach na stadionie Juve bardzo rzadko jest komplet fanów więc chciałem bilety kupić na miejscu. A le kiedy ujrzałem w pewnym newsie, że na mecz z Napoli zostały wykupione wszystkie bilety to się wystraszyłem! Wiem, że serwis JuvePoland organizuje wyjazdy na mecze. I tu nasuwa się konkretna prośba - jak najpewniej i najszybciej zamówić bilety na mecz ( może przez net :doh: ) i na jakich stronach?? Z góry dzięki!!!
- Dionizos
- Juventino
Nie serwis a Stowarzyszenie JuvePoland Club. Kiedy tylko z Turynu wroca ludzie odpowiedzialni za takie sprawy, to w miare mozliwosci postaramy Ci sie pomoc.
Przy okazji polecam przejzec nasza stronke http://club.juvepoland.com/
Zapisz sie do fanclubu, a na mecze bedziesz mogl jezdzic z wieksza grupa i wyjdzie Ci to napewno o wiele taniej niz przelot samolotem. Bilety bedziesz mial wtedy zawsze pewne. Jezeli chcesz wiedziec cos wiecej, pisz smialo.
Pozdrawiam
Przy okazji polecam przejzec nasza stronke http://club.juvepoland.com/
Zapisz sie do fanclubu, a na mecze bedziesz mogl jezdzic z wieksza grupa i wyjdzie Ci to napewno o wiele taniej niz przelot samolotem. Bilety bedziesz mial wtedy zawsze pewne. Jezeli chcesz wiedziec cos wiecej, pisz smialo.
Pozdrawiam
- Juventino13
- Juventino
Czy wróciliście już z Turynu bo jeśli tak to prosiłbym o pomoc w mojej sprawie, gdyż wyjazd zbliża się wielkimi krokami a ja nadal nie mam zarezerwowanych biletów!
- Buczus_JuveFan
- Juventino
Nie chciałem zakładać nowego tematu, wieć troche z innej beczki: ile gdzieś kosztuje taki bilet ?
z góry dzięki za odp.
z góry dzięki za odp.
- Juventino13
- Juventino
Czy jest ktoś wstanie mi pomóc w sprawie tych biletów lub ewentualnie je załatwić?
Pisałem dwa razy do swiergota ale nie odpisuje! Proszę o pomoc!!! 

- swiergot
- Juventino
Napisz trzeci raz, ale wcześniej ustaw sobie poprawny e-mail, żebym mógł odpisać.
501 5.1.3 User: sebcio0@autograf.pl not found

- Juventino13
- Juventino