KRAWATY JUVENTUSU - ZAMÓWIENIE ZREALIZOWANE
- DamKam
- Juventino
Lord_ Juve - proponuję Tobie i innym zakończyć już tą dyskusję o tym co kto woli, dlaczego tak a nie inaczej... bo to po prostu nic nie wnosi do tego tematu. A jeżeli chcecie nadal wymienić między sobą kilka zdań, to myślę, że odpowiedniejszą formą będzie PW, gg
Czekam na kolejne potwierdzenia i jak tylko będę na forum, to od razu je malne na zielono

Czekam na kolejne potwierdzenia i jak tylko będę na forum, to od razu je malne na zielono
- LordJuve
- Juventino
Tak masz racje, nic nie wnosi do tematu. Noo moze poza tym, ze krawaty poliestrowe byly dobre a większość uznała je za totalny chłam, w tej całej dyskusji tylko to jest wazne i tylko to cokolwiek wnosi do tematu. Zgodze sie jednak z toba i nie bede wiecej na ten temat pisał.DamKam pisze:Lord_ Juve - proponuję Tobie i innym zakończyć już tą dyskusję o tym co kto woli, dlaczego tak a nie inaczej... bo to po prostu nic nie wnosi do tego tematu. A jeżeli chcecie nadal wymienić między sobą kilka zdań, to myślę, że odpowiedniejszą formą będzie PW, gg![]()

A co do tego płacenia w 2 ratach, o co tu dokladniej chodzi, mozna cos wiecej

- LBaLin
- Juventino
Zgloszenia mysle ze bedziemy zbierac przez kilka najblizszych dni.adi130 pisze:mam pytanie do kiedy trzeba ostateczną decyzje podjąc?:D
Jednoczesnie oczekujemy na koncowy projekt ze strony producenta.
Chodzi o to ze rozumiemy ze czesc osob nie ma od razu tyle gotowki. Poniewaz wykonanie krawatow od momentu zlozenia zamowienia potrwa ponad 4 tygodnie dopuszczamy mozliwosc wplaty na razie (w momencie zebrania odpowiedniej ilosci chetnych i akceptacji projektu) 15-20 pln zaliczki a reszty za ten wlasnie czas. Nie musze chyba pisac ze w razie rezygnacji pieniazki te przepadna gdyz my bedziemy musieli z DamKam-em zaplacic producentowi reszte z wlasnej kieszeni...Lord_ Juve pisze:A co do tego płacenia w 2 ratach, o co tu dokladniej chodzi, mozna cos wiecej![]()
Naprawde zachecam raz jeszcze do przeczytania 1 posta i zakupu jedwabnego krawata
- DamKam
- Juventino
Myślę, że nie jest to konieczne. Poza tym ja tego nie mogę zmienić, tylko jakiś Admin bądź Mod. Ale zmieniłem nazwę tematu...Tigmar pisze:może by to jakoś podnieść, przykleić etc. ?
bo troche osób mogło zapomnieć o tym wątku...
Dla przypomnienia:
UWAGA !!! UWAGA !!!
Wszystkie osoby, które wyrażają chęć i które są w stanie zakupić jedwabny krawat (ponieważ ta opcja wygrała w ankiecie) proszone są o potwierdzenie tego na PW mnie, bądź koledze LBaLinowi ! Cena, tak jak już było wcześniej mówione: ok. 65 zł + koszty przesyłki. Zobaczymy wtedy na czym stoimy i czy możemy podejmować zamówienie. Kolorem zielonym będę zaznaczał osoby w liście na 1 str. tematu, które wysłały owe potwierdzenie na PW. Dalsze szczegóły wkrótce...
- LordJuve
- Juventino
Noo tak, ale wiesz, nie zapomniałes zapewne, ze praktycznie polowa z tych osob byla za krawatem tanszym?-Lucas- pisze:Panowie co jest? Ponad 50 osób zgłosiło zainteresowanie a tylko 16 uzytkowników chce zakupic krawat eeee :roll:
- Elohi
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Ja bym proponował jednak zakupic krawat poliestrowy... wieksze prawdopodobienstwo, ze zbierzemy 50 chetnych na ten krawat niz na krawat jedwabny 

""Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta""
- iero10
- Juventino
spokojnie, przecież jest weekend. nie wszyscy wstają o 6 rano 
sądzę, że zapisze się te 50 osób.
a tak orientacyjnie jaki czas realizacji tego zamówienia będzie??
do czerwca będą już rozesłane???
jaki termin wpłaty???

jaki termin wpłaty???
- ForzaJuve_Adam
- Juventino
A może by tak powysyłać PW do osób z listy. Napisać, że jeśli są zainteresowani to niech przysyłają potwierdzenie, a jeśli rezygnują to niech również napiszą do DamKam'a, a on umieści na liście przy ich nick'u minus, bądź w ogóle usunie z listy. Wydaje mi się, że nie będzie to wymagało dużego nakładu pracy ani czasu, wystarczy zredagować wiadomość, a potem tylko kopiuj/wklej i zrobione.

LBaLin pisze:Taki plan tez jest - zostanie wprowadzony w zycie we wtorek - bierzemy pod uwage ze na razie jest weekend i nie wszyscy przesiaduja przed kompem.ForzaJuve_Adam pisze:A może by tak powysyłać PW do osób z listy. Napisać, że jeśli są zainteresowani to niech przysyłają potwierdzenie, a jeśli rezygnują to niech również napiszą do DamKam'a, a on umieści na liście przy ich nick'u minus, bądź w ogóle usunie z listy. Wydaje mi się, że nie będzie to wymagało dużego nakładu pracy ani czasu, wystarczy zredagować wiadomość, a potem tylko kopiuj/wklej i zrobione.
Ostatnio zmieniony 15 kwietnia 2007, 11:49 przez ForzaJuve_Adam, łącznie zmieniany 1 raz.

- LBaLin
- Juventino
Odpowiadajac na pytania.iero10 pisze:spokojnie, przecież jest weekend. nie wszyscy wstają o 6 rano
jaki termin wpłaty???
1. Termin wplat jest wciaz nieznany tzn. jak zbierze sie 50 osob i zaakceptujemy dokladny projekt producenta zaczniemy zbierac pieniadze (mysle ze za okolo tydzien powinno to nastapic)
2. Czas realizacji zamowienia od czasu wspomnianej juz akceptacji projektu to okolo 8-10 tyg (Pierwsze 4 tyg to produkcja pierwszej sztuki krawatu)
3. Co do liczby osob to 35 wybralo krawat jedwabny w ankiecie plus wiadomo mi o kilku (w tym DamKam i ja) ktorzy glosowali na poliestrowy zanim znane byly dokladne koszta produkcji i pozniej opowiadaly sie juz za jedwabnymi.
4. Powtarzajac info zachecamy do zglasznia sie na PW - 65 PLN za piekny jedwabny krawat to naprawde niewiele.
Taki plan tez jest - zostanie wprowadzony w zycie we wtorek - bierzemy pod uwage ze na razie jest weekend i nie wszyscy przesiaduja przed kompem.ForzaJuve_Adam pisze:A może by tak powysyłać PW do osób z listy. Napisać, że jeśli są zainteresowani to niech przysyłają potwierdzenie, a jeśli rezygnują to niech również napiszą do DamKam'a, a on umieści na liście przy ich nick'u minus, bądź w ogóle usunie z listy. Wydaje mi się, że nie będzie to wymagało dużego nakładu pracy ani czasu, wystarczy zredagować wiadomość, a potem tylko kopiuj/wklej i zrobione.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Tak, 35 osob wybralo krawat jedwabny, ale tez bodajze 33 osoby wybraly krawat poliestrowy co lacznie daje liczbe 68 osob. A w pierwszym poscie chetnych na krawat jest 60 sztukLBaLin pisze: 3. Co do liczby osob to 35 wybralo krawat jedwabny w ankiecie plus wiadomo mi o kilku (w tym DamKam i ja) ktorzy glosowali na poliestrowy zanim znane byly dokladne koszta produkcji i pozniej opowiadaly sie juz za jedwabnymi.