LIGI W EUROPIE
- Vincitore
- Juventino
Anglia - Bolton Wanderers - Klub który najbardziej darzę sympatią, moje uwielbienie do tej ekipy narodziło się dzięki Kevinowi Nolanowi którego uwielbiam i jest jednym z moich piłkarskich idoli, wspaniały kapitan i playmaker.
Belgia - Royal Charleroi - Raczej sympatia, trzymam kciuki za nich w Belgii, głównie dlatego że gdy byłem młodszy spodobały mi się ich biało-czarne koszulki których znaczenia wyjaśniać nie muszę
.
Czechy - Banik Ostrava - Byłem w Ostrawie, miasteczko mające swój klimat, Banik? Sympatia.
Francja - Sochaux Montbeliard - Głównie za atak Santos - Frau (Obecnie PSG)
Hiszpania - Deportivo La Coruna - Uwielbiam wprost Diego Tristana, sympatyzowałem w tym klubie jeszcze za gry Djalminii.
Holandia - Ajax Amsterdam - Klub ze wspaniałą historią i tradycją.
Niemcy - Schalke 04 Gelsenkirchen - Dzięki dwójce Polaków występujących tam niedawno (Hajto, Wałdoch).
Portugalia - FC Porto - Ricardo Quaresma! Tak jest uwielbiam tego zawodnika.
Polska - Wisła Kraków - Ostatnio ktoś założył temat "Komu kibicujecie w lidze polskiej" tam opisalem to jeżeli ktoś jest ciekaw to prosze bardzo.
Rosja - Zenit Sankt Petersburg - Od niedawna, konkretniej od kupna Tymoszczuka którego darzyłem sympatią za czasów gry w Szachtarze.
Szkocja - Celtic Glasgow - Głównie z uwielbienia do najlepszego polskiego bramkarza - Artka Boruca.
Belgia - Royal Charleroi - Raczej sympatia, trzymam kciuki za nich w Belgii, głównie dlatego że gdy byłem młodszy spodobały mi się ich biało-czarne koszulki których znaczenia wyjaśniać nie muszę

Czechy - Banik Ostrava - Byłem w Ostrawie, miasteczko mające swój klimat, Banik? Sympatia.
Francja - Sochaux Montbeliard - Głównie za atak Santos - Frau (Obecnie PSG)
Hiszpania - Deportivo La Coruna - Uwielbiam wprost Diego Tristana, sympatyzowałem w tym klubie jeszcze za gry Djalminii.
Holandia - Ajax Amsterdam - Klub ze wspaniałą historią i tradycją.
Niemcy - Schalke 04 Gelsenkirchen - Dzięki dwójce Polaków występujących tam niedawno (Hajto, Wałdoch).
Portugalia - FC Porto - Ricardo Quaresma! Tak jest uwielbiam tego zawodnika.
Polska - Wisła Kraków - Ostatnio ktoś założył temat "Komu kibicujecie w lidze polskiej" tam opisalem to jeżeli ktoś jest ciekaw to prosze bardzo.
Rosja - Zenit Sankt Petersburg - Od niedawna, konkretniej od kupna Tymoszczuka którego darzyłem sympatią za czasów gry w Szachtarze.
Szkocja - Celtic Glasgow - Głównie z uwielbienia do najlepszego polskiego bramkarza - Artka Boruca.
- juveluck
- Juventino
Dokładnie !! Jednak już dawno zauważyłem, że nie brakuje tu ludzi którzy mają przekręcone w czachach.PrzemO3333 pisze:Jak dla mnie ten temat nie ma sensu bo albo kochamy Juve albo kibicujemy jakimś Barcelonom czy innym takim "rodzynkom"

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Gabryś1987
- Juventino
Jak dla mnie ten temat nie ma sensu bo albo kochamy Juve albo kibicujemy jakimś Barcelonom czy innym takim "rodzynkom"
To już fan Juventusu nie może docenić Boltonu , Porto czy Schalke , albo nawet BarcyDokładnie !! Jednak już dawno zauważyłem, że nie brakuje tu ludzi którzy mają przekręcone w czachach.

"Bo tego durnia mamy za prezydenta"
http://kabarety.tworzymyhistorie.pl/592 ... xpress.php
http://kabarety.tworzymyhistorie.pl/592 ... xpress.php
- Chiellini3
- Juventino
Nie mam nic do sympatyzowania z jakimiś nieliczacymi sie w europie zespolami np Zenit , Banik Ostrava ale jak kibicuje Barcie to zapraszam na www.blaugrana.pl albo innemu klubowi typu Bolton, Tottenham, Chelsea, real, Arsenal tylko nie znam ich stron ale jak wam zależy na tych stronach to zapraszam na www.google.plGabryś1987 pisze:Jak dla mnie ten temat nie ma sensu bo albo kochamy Juve albo kibicujemy jakimś Barcelonom czy innym takim "rodzynkom"To już fan Juventusu nie może docenić Boltonu , Porto czy Schalke , albo nawet BarcyDokładnie !! Jednak już dawno zauważyłem, że nie brakuje tu ludzi którzy mają przekręcone w czachach.?!?!
- Radek_88
- Qualità Juventino
Jak dla mnie ten temat nie ma sensu bo albo kochamy Juve albo kibicujemy jakimś Barcelonom czy innym takim "rodzynkom"
Moje zdanie jest takie, ze jesli ktos pisze ze KIBICUJE barcelonie, realowi, chelsea lub innym klubom tego typu, ktore wyraznie rywalizuja z JUVE to rzeczywiscie ma nie po kolei w glowie i nie jest zadnym kibicem. Natomiast jesli ktos pisze ze SYMPATYZUJE z Zenitem, Boltonem, Banikiem to chyba jest roznica? Ktos moze miec sentyment do jakiegos klubu z roznych wzgledow, np. ze wzgledu, ze mogl byc na meczu ligowym owego klubu, bo ma w tym miescie rodzine.Dokładnie !! Jednak już dawno zauważyłem, że nie brakuje tu ludzi którzy mają przekręcone w czachach.
Idac moim tokiem myslenia moge powiedziec, ze sympatyzuje z Sevilla. A to z tego powodu, ze wole, aby Primera Division wygral ten klub niz jakas barcelona czy real. I czy to od razu znaczy ze jestem jednym z tych, ktorzy maja "przekręcone w czachach"? :?
- Chiellini3
- Juventino
Jakbyś czytal uwaznie zauwazylbys pierwszego mojego posta w tym temacie w ktorym pisze ze kibicuje Lechowi ze wzgledow patriotycznych a poza tym w 2 poscie napisalem ze nie mam nic do sympatyzowania z zespolami nieliczacymi sie w Europie typu: Zenit St.Petersburg czy Banik Ostrava a sory ale Lech nie liczy sie w Europie niestetyDiego pisze:A tymczasem w podpisie:PrzemO3333 pisze:Jak dla mnie ten temat nie ma sensu bo albo kochamy Juve albo kibicujemy jakimś Barcelonom czy innym takim "rodzynkom"
:roll:Forza Juve & Forza KKS Lech

- pavel88
- Juventino
ale w czym widzisz problem. Czy to, że kibicuje Juve ma oznaczać, że inne ligi mają mnie nie obchodzić? Przecież wiadomo, ze jeśli interesuje się ligą angielską to mam tam drużyne której kibicuje, podobnie w hiszpańskiej czy pozostałych. Juve ma mieć monopol i wszystkich innych drużym mam nie lubić? W bezpośrednim starciu będe za Juventusem, ale jak już oglądam jakiś inny mecz to proste, że mam jakieś preferencje i wole żeby wygrała drużyna A, a nie B :roll:
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Kibicować można każdemu, jednakże gdy oglądasz mecz swojej drużyny czujesz w sercu pewną więź dzięki której wiesz, że jest to twoja jedyna ukochana drużyna. Przynajmniej ja tak mam gdy patrze na każdy mecz Juve bez wyjątki, czy jest to jakiś sparing Alessandria - Juventus czy mecz na szczycie ważniejszy niż życie Inter - Juventus...Czyli jednym słowem: wg Ciebie słabym zespołom można kibicować, ale lepszym już nie? W sumie pierwszy raz spotkałem się z takim podziałem . A w meczu Lech - Juventus komu byś kibicował?
- Chiellini3
- Juventino
W meczu Lech - Juventus komu bym kibicowal oczywiscie wielkiemu Juve bo kocham ten klub od małego a nigdy nie bylem w Turynie
po prostu miłosc a pozatym wiadomo kto by wygral dlatego nie ma tkaich meczy 8)