KRAWATY JUVENTUSU - ZAMÓWIENIE ZREALIZOWANE
- LordJuve
- Juventino
Nie no ja poprostu grzecznie napisałem, ze jesli wygra jedwabny to podziekuje rownie grzecznie i pisze to tylko dlatego, ze poczuwam sie do koniecznosci poinformowana o tym, zeby potem sie ktos nie zdziwil. Bo skoro sie wpisałem to wypada sie tez wypisac.Tigmar pisze:nikt Ci nie każe kupować.Lord_ Juve pisze:Pisałem, ze przesylka bylaby darmowa dla mnie wiec zaplacilbym za sam towar. Mowicie rozne rzeczy o tym z JS, ale przeciez to bylby ORYGINALNY krawat Juvetusu Turyn z oryginalnego JUVESTORE! <--- to tak samo jak z tym JEDWABNYM krawatem z JuvePoland...wkoncu to JEDWAB.
nie chcesz, nie kupuj. Twoja sprawa.
za kogo Ty sie uważasz?Lord_ Juve pisze: Jak ktos mi odpali wielka przyjemnosc i dolozy sie to prosze bardzo, moge kupic jedwabny.
Uwazam sie za zwyklego, niespacjalnego czlowieka, a co? To ty tu wpadles i zaczales wywalac od ### a do tego zaczales pokazywac jakie to dobre krawaty robia we Francji, bałem sie ze napiszesz, ze chcieli ci dla tego krawatu glowe odciac.
- adi130
- Juventino
RuTeK pisze:Bez dwóch zdan wybieram krawat Jedwabny. Polisterowy swieci sie jaj psu jaja, do ### sie wiąże, i jest taki....śliski
mam jeden jedwabny i jeden poliestrowy :] kocham ten swoj jedwabny i tez ma polysk bo jest z dodatkiem posrebrzanej nici ;pp a co do tego jak sie wiążę niewidze dużego problemu, kwestia wprawy. Mi to lata prawde mówiac ktory wybierzecie... tak czy tak musiałbym przemyslec mocno tą sprawe bo cena polo wzrosła a chciałem zamknąc się w 100 zł ;p
- -Lucas-
- Juventino
Eeee to chyba nie pytanie do mnie, ja Ci mogę wyjaśnic kwestie polówek co najwyżejLord_ Juve pisze:Aha mam jeszcze jedno pytanie, czy stawka vat na oba te krawaty, czyli poliestrowy i jedwabny jest taka sama? Bo jezeli tak to zastanawiam sie dlaczego zmniejszyla sie cena jedwabnego? Lucas mozesz mi to wyjasnic? Czyzby producent mial jakas nadwyzke...

- LBaLin
- Juventino
Lord_ Juve pisze: Aha mam jeszcze jedno pytanie, czy stawka vat na oba te krawaty, czyli poliestrowy i jedwabny jest taka sama? Bo jezeli tak to zastanawiam sie dlaczego zmniejszyla sie cena jedwabnego? Lucas mozesz mi to wyjasnic? Czyzby producent mial jakas nadwyzke...
Ceny w ankiecie byly cenami orientacyjnymi (sa tam dwie literki ok. - co mialo byc skrotem od okolo) - zanim przedstawilem nasze oczekiwania firmie. Teraz podalem dokladne ceny brutto (takie nas interesuja) jakie otrzymalem od producenta. Nie bardzo tez rozumiem czemu kierujesz swoje pytanie do Lucasa
- Tigmar
- Juventino
po prostu nie mam zamiaru płacić za coś co nie jest dobre. tyle.Lord_ Juve pisze:Uwazam sie za zwyklego, niespacjalnego czlowieka, a co? To ty tu wpadles i zaczales wywalac od ### a do tego zaczales pokazywac jakie to dobre krawaty robia we Francji, bałem sie ze napiszesz, ze chcieli ci dla tego krawatu glowe odciac.
z tym krawatek to dalem przyklad, tez dla zartu. nie bierz wszystkiego tak na powaznie.
a ja mówie, że jak wybierzecie poliestrowy to podziękuje

PS. nie zdziw sie jak Ci następnym razem nie odpisze, bo nie chce mi sie juz wałkować tego tematu.
- LordJuve
- Juventino
Poprostu torche mi sie pod czaszka pomieszało i dlatego zrwocilem sie z tym pytaniem do Lucasa...ostatnio non stop wędruje miedzy tematem o polowkach a krawacie i moze dlatego. :lol:
LBaLin nie wiem czy Lucas jest specjalista od vatu, ale wiem ze ty wiesz, ze te poliestrowe krawaty nie sa złe, sa wrecz dobre i moze wytłumaczysz to koledze Tigmarowi bo on juz nie chce ze mna rozmawiac
Swoja droga jesli bym sie dowiedzial, ze ten poliestrowy jest kiepski to na pewno tez bym i tego nie kupił.
LBaLin nie wiem czy Lucas jest specjalista od vatu, ale wiem ze ty wiesz, ze te poliestrowe krawaty nie sa złe, sa wrecz dobre i moze wytłumaczysz to koledze Tigmarowi bo on juz nie chce ze mna rozmawiac

Swoja droga jesli bym sie dowiedzial, ze ten poliestrowy jest kiepski to na pewno tez bym i tego nie kupił.
- M.
- Juventino
Wolałbyś ORYGINALNY krawat Juventusu Turyn z ORYGINALNEGO Juvestore za 22 euro niż lepszej jakości jedwabny krawat za 70 zł :roll: ?Lord_ Juve pisze:Pisałem, ze przesylka bylaby darmowa dla mnie wiec zaplacilbym za sam towar. Mowicie rozne rzeczy o tym z JS, ale przeciez to bylby ORYGINALNY krawat Juventusu Turyn z oryginalnego JUVESTORE! <--- to tak samo jak z tym JEDWABNYM krawatem z JuvePoland...wkoncu to JEDWAB.
:roll:
- LordJuve
- Juventino
Wiesz, jesli mam swiadomosc, ze ta roznica jakosci w wypadku poliestrowy-jedwabny jest niewielka(tak jak w naszym przypadku) to i tak wole tanszy a niewiele gorszy.Diego pisze:Wolałbyś ORYGINALNY krawat Juventusu Turyn z ORYGINALNEGO Juvestore za 22 euro niż lepszej jakości jedwabny krawat za 70 zł :roll: ?Lord_ Juve pisze:Pisałem, ze przesylka bylaby darmowa dla mnie wiec zaplacilbym za sam towar. Mowicie rozne rzeczy o tym z JS, ale przeciez to bylby ORYGINALNY krawat Juventusu Turyn z oryginalnego JUVESTORE! <--- to tak samo jak z tym JEDWABNYM krawatem z JuvePoland...wkoncu to JEDWAB.
Wtedy mozna sie dopiero chwalic nie dosc ze oryginalny to jeszcze z oryginalnego sklepu a do tego w euro i z Włoch...kto zwracałby wtedy uwage na jakosc...ja zwracam na jakosc, ale i na cene.
- M.
- Juventino
Czyli który, bo już się pogubiłem? Ten z Juvestore jest gorszy i droższy, robiony tutaj lepszy i tańszy. Więc tańszy i gorszy to?Lord_ Juve pisze:Wiesz, jesli mam swiadomosc, ze ta roznica jakosci w wypadku poliestrowy-jedwabny jest niewielka(tak jak w naszym przypadku) to i tak wole tanszy a niewiele gorszy.
Jak to przeczytałem, to aż mi długopis wypadł z buzi. Każdy jełop może zapłacić i dostać krawat z Włoch i płaciłby w euro (chociaż co za różnicy czy w euro, funtach, jenach czy innych złotówkach?). Ja wolałbym się pochwalić, że byłem w stanie załatwić sobie lepszy krawat za mniejsze pieniądze, którego nikt już nie kupi.Lord_ Juve pisze:Wtedy mozna sie dopiero chwalic nie dosc ze oryginalny to jeszcze z oryginalnego sklepu a do tego w euro i z Włoch...kto zwracałby wtedy uwage na jakosc...ja zwracam na jakosc, ale i na cene.
O, właśnie.-Lucas- pisze:Ja tam wole krawacik bardzo dobrej jakości z JuvePoland niż jakąś szmatke z Juvestore. To że tamten krawat pochodzi z Włoch z oficjalnego sklepu Juve nie robi na mnie żadnego wrażenia.
:roll:
- DamKam
- Juventino
UWAGA !!! UWAGA !!!
Wszystkie osoby, które wyrażają chęć i które są w stanie zakupić jedwabny krawat (ponieważ ta opcja wygrała w ankiecie) proszone są o potwierdzenie tego na PW mnie, bądź koledze LBaLinowi ! Cena, tak jak już było wcześniej mówione: ok. 65 zł + koszty przesyłki. Zobaczymy wtedy na czym stoimy i czy możemy podejmować zamówienie. Kolorem zielonym będę zaznaczał osoby w liście na 1 str. tematu, które wysłały owe potwierdzenie na PW. Dalsze szczegóły wkrótce...
Ankietę uznaliśmy za zakończoną, przy stanie 35:33 dla krawatu jedwabnego :!:
Wszystkie osoby, które wyrażają chęć i które są w stanie zakupić jedwabny krawat (ponieważ ta opcja wygrała w ankiecie) proszone są o potwierdzenie tego na PW mnie, bądź koledze LBaLinowi ! Cena, tak jak już było wcześniej mówione: ok. 65 zł + koszty przesyłki. Zobaczymy wtedy na czym stoimy i czy możemy podejmować zamówienie. Kolorem zielonym będę zaznaczał osoby w liście na 1 str. tematu, które wysłały owe potwierdzenie na PW. Dalsze szczegóły wkrótce...
Ankietę uznaliśmy za zakończoną, przy stanie 35:33 dla krawatu jedwabnego :!:
- LBaLin
- Juventino
Mysle ze pelna kwote za jakies 3-5 tyg - dopuszczamy mozliwosc wplaty na razie jakiejs zaliczki w kwocie powiedzmy 15-20 pln zebysmy w razie wycofania sie czyjegos nie zostali calkowicie na lodzieSzwarou pisze:po raz 3 zapytam na kiedy wymagana bedzie wplata calej kwoty... bez tego nie moge nic potwierdzac

Termin pelnej zaplaty zawsze mozna ponegcjowac...
DamKam pisze: UWAGA !!! UWAGA !!!
Ankietę uznaliśmy za zakończoną, przy stanie 35:33 dla krawatu jedwabnego
- LordJuve
- Juventino
Nie wiem jaki jest tez z Juvestore. Chodziło mi poprostu o to, ze ten poliestrowy, ktory przegrał w ankiecie jest niewiele gorszy od jedwabnego z ankiety. Jest poprostu dobry i potwierdza to wspołprowadzacy cale przedsiewziecie kolega LBaLin.Diego pisze:Czyli który, bo już się pogubiłem? Ten z Juvestore jest gorszy i droższy, robiony tutaj lepszy i tańszy. Więc tańszy i gorszy to?Lord_ Juve pisze:Wiesz, jesli mam swiadomosc, ze ta roznica jakosci w wypadku poliestrowy-jedwabny jest niewielka(tak jak w naszym przypadku) to i tak wole tanszy a niewiele gorszy.
Jak to przeczytałem, to aż mi długopis wypadł z buzi. Każdy jełop może zapłacić i dostać krawat z Włoch i płaciłby w euro (chociaż co za różnicy czy w euro, funtach, jenach czy innych złotówkach?). Ja wolałbym się pochwalić, że byłem w stanie załatwić sobie lepszy krawat za mniejsze pieniądze, którego nikt już nie kupi.Lord_ Juve pisze:Wtedy mozna sie dopiero chwalic nie dosc ze oryginalny to jeszcze z oryginalnego sklepu a do tego w euro i z Włoch...kto zwracałby wtedy uwage na jakosc...ja zwracam na jakosc, ale i na cene.
Moze byc tak, ze ten z JS bedzie najlepszy z tych wszystkich, ale i najgorszy, ja poprostu zdaje sie na zdanie LBaLin'a, ktory widział krawaty z ankiety.
No własnie, ja tez wole mieć DOBRY krawat za MAŁE pieniądze z jakims powiazaniem z Juve, taka jest roznica tylko, ze ty chcesz miec lepszy krawat i drozszy oczywiscie, widac mi wystarczyłby dobry poliestrowy a tobie trzeba jedwabny, no coz, ankiete juz wygrał teraz tylko wystarczy zaklepac i beda jedwabne, ja nie bede rozpaczał nad tym faktem.
A tak swoja droga ciekawe, wiec jakies 35-40 osob pewnie kupi jedwabny, ciekawe czy sie uda dozbierac do tych 50 wymaganych...nikomu nie zycze, zle wiec lepiej niech sie dozbiera.
- LBaLin
- Juventino
Rzeczywiscie ten poliestrowy ktory ogladalem byl ok. Ale przy teraz tak w zasadzie niewielkiej roznicy w cenie sam sie sklonilem ku krawatowi jedwabnemu. Co do tego z Juvestore jest to krawat na 100% poliestrowy bo nawet w opisie produktu to figuruje... Zastanow sie jeszcze bo moze warto naprawde dolozyc te 25 pln i miec prawdziwy jedwabny krawat za tak naprawde polowe ceny sklepowej - tym bardziej ze jak pisalem bedzie mozna zaplacic w 2 ratach. Innych tez zachecam do kupnaLord_ Juve pisze:Nie wiem jaki jest tez z Juvestore. Chodziło mi poprostu o to, ze ten poliestrowy, ktory przegrał w ankiecie jest niewiele gorszy od jedwabnego z ankiety. Jest poprostu dobry i potwierdza to wspołprowadzacy cale przedsiewziecie kolega LBaLin.Diego pisze:Czyli który, bo już się pogubiłem? Ten z Juvestore jest gorszy i droższy, robiony tutaj lepszy i tańszy. Więc tańszy i gorszy to?Lord_ Juve pisze:Wiesz, jesli mam swiadomosc, ze ta roznica jakosci w wypadku poliestrowy-jedwabny jest niewielka(tak jak w naszym przypadku) to i tak wole tanszy a niewiele gorszy.
Moze byc tak, ze ten z JS bedzie najlepszy z tych wszystkich, ale i najgorszy, ja poprostu zdaje sie na zdanie LBaLin'a, ktory widział krawaty z ankiety.
No własnie, ja tez wole mieć DOBRY krawat za MAŁE pieniądze z jakims powiazaniem z Juve, taka jest roznica tylko, ze ty chcesz miec lepszy krawat i drozszy oczywiscie, widac mi wystarczyłby dobry poliestrowy a tobie trzeba jedwabny, no coz, ankiete juz wygrał teraz tylko wystarczy zaklepac i beda jedwabne, ja nie bede rozpaczał nad tym faktem.
A tak swoja droga ciekawe, wiec jakies 35-40 osob pewnie kupi jedwabny, ciekawe czy sie uda dozbierac do tych 50 wymaganych...nikomu nie zycze, zle wiec lepiej niech sie dozbiera.

Czekamy na zgloszenia na PW zgodnie z pierwszym postem