KRAWATY JUVENTUSU - ZAMÓWIENIE ZREALIZOWANE
- ForzaJuve_Adam
- Juventino
Tak to widziałem, ale to co jest na stronie, a to jak to wygląda w rzeczywistości to mogą być dwie różne rzeczyLBaLin pisze:ForzaJuve_Adam pisze:A czy powiedział Ci ile może zająć realizacja tego zamówienia?
Na stronie producenta sa orientacyjne terminy:
Wykonanie projektu - w ciągu tygodnia,
Po akceptacji projektu przez klienta, wykonanie próbnego krawata - 4-5 tygodni,
Wykonanie zamówienia, po zatwierdzeniu próbnego krawatu - 4-6 tygodni

- adi130
- Juventino
no to wykruszają się osoby... co do ceny to 80 zł za jedwabny to i tak mało naprawde!! mi to obojetne czy jedwab czy poliester bo i tak do matury pojde w innym ktory juz kiedys sobie kupiłem (notabene też jedwabnym który naprawde jest świetny- mówie to aby tylko powiedziec jak prezentuje się jedwab). A swoją drogą to krawat droższy od polo bo to powiedzmy jest element eleganckiej garderoby. Aczkoliwek sam byłbym ejdnak za poliestrowym bo nie dośc że tańszy to i tak generalnie zakładałbym na mniej oficjalne okazje
- LBaLin
- Juventino
Sorki rzeczywiscie moglem dopisac. Oczywiscie poruszylem ta kwestie i potwierdzil to co na stronie.ForzaJuve_Adam pisze:Tak to widziałem, ale to co jest na stronie, a to jak to wygląda w rzeczywistości to mogą być dwie różne rzeczyLBaLin pisze:ForzaJuve_Adam pisze:A czy powiedział Ci ile może zająć realizacja tego zamówienia?
Na stronie producenta sa orientacyjne terminy:
Wykonanie projektu - w ciągu tygodnia,
Po akceptacji projektu przez klienta, wykonanie próbnego krawata - 4-5 tygodni,
Wykonanie zamówienia, po zatwierdzeniu próbnego krawatu - 4-6 tygodniMyślałem, że rozmawiałeś z nim o tym... Jeśli nie to nie ma sprawy, trzymamy się na razie tego co podaje strona producenta.
Co do wiazania chodzilo mi o krawaty bazarowe z najnizszej polki - wiadomo ze poliester - poliestrowi nierowny. Te krawaty ktore trzymalem w reku dla mnie byly ok i tez mi troche szkoda wydac ponad 80 pln za krawat. (Ale sie dostosuje).
- LordJuve
- Juventino
No wlasnie, mi tez jest szkoda wydac 80 zł za krawat, szczegolnie kiedy tanszy odpowiednik niewiele mu ustepuje. LBaLin miał w rekach poliestrowe, wydał bardzo pozytywna opinie i ja nie widze sensu kupowac jedwabnych, skoro te sa takie dobre. Ludzie, nie kierujmy sie taka zasada, ze jak cos sie nazywa jedwabne to od razu musi byc takie super, wiadomo, moga byc nieco lepsze, tak NIECO, bo te poliestrowe trzymaja poziom.
Ja osobiscie w zaistniałej sytuacji nie wydam tyle pieniedzy na jedwabne. Jesli macie watpliwosci to polecam zagadac chwile do LBaLin'a. Poza tym, ktos napisał ze 80 zł za jedwabny krawat to wcale nie wiele, wiec moze lepiej kupic drogi poliestrowy krawat niz tani jedwabny <--- takie cos pasuje mi do toku myslenia niektorych userow wiec moze to was przekona, bo skoro logiczne argumenty nie daja rady...
Ja osobiscie w zaistniałej sytuacji nie wydam tyle pieniedzy na jedwabne. Jesli macie watpliwosci to polecam zagadac chwile do LBaLin'a. Poza tym, ktos napisał ze 80 zł za jedwabny krawat to wcale nie wiele, wiec moze lepiej kupic drogi poliestrowy krawat niz tani jedwabny <--- takie cos pasuje mi do toku myslenia niektorych userow wiec moze to was przekona, bo skoro logiczne argumenty nie daja rady...

- ForzaJuve_Adam
- Juventino
Tobie zależy na poliestrze - mi na jedwabiu. Wszystko rozstrzygnie sonda nie ma co się tak unosić:) Poczekajmy na wyniki głosowania i wtedy będziemy tworzyć ostateczną listę kupujących. Takie jest moje zdanie.Lord_ Juve pisze:No wlasnie, mi tez jest szkoda wydac 80 zł za krawat, szczegolnie kiedy tanszy odpowiednik niewiele mu ustepuje. LBaLin miał w rekach poliestrowe, wydał bardzo pozytywna opinie i ja nie widze sensu kupowac jedwabnych, skoro te sa takie dobre. Ludzie, nie kierujmy sie taka zasada, ze jak cos sie nazywa jedwabne to od razu musi byc takie super, wiadomo, moga byc nieco lepsze, tak NIECO, bo te poliestrowe trzymaja poziom.

- LordJuve
- Juventino
No tak, tobie na tym a mi na tym, zobaczymy jak to bedzie. Ja poprostu staram sie myslec logicznie i kupic cos, co ma optymalny wskaznik cena/jakosc.ForzaJuve_Adam pisze:Tobie zależy na poliestrze - mi na jedwabiu. Wszystko rozstrzygnie sonda nie ma co się tak unosić:) Poczekajmy na wyniki głosowania i wtedy będziemy tworzyć ostateczną listę kupujących. Takie jest moje zdanie.
Aha, jeszcze dwie uwagi tylko.
Raz. Chciecie coniektorzy jedwabne krawaty, ale przypominam, ze minimalna ilosc sztuk to 50, spojrzcie na liste w pierwszym poscie, jest 49 osob, niech pare osob zrezygnuje z roznych powodow(m.in dlatego, ze podobnie jak ja wola poliestrowy) to moze nawet dojsc do tego, ze zakup bedzie wcale niemozliwy. Z tego co pamietam to czesc osob dalo do zrozumienia, ze wola poliestrowy.
Dwa( i to jest wg mnie wazne). Moze zaczniemy cos wrescie dzialac? Ja chcialem tylko zaznaczyc, ze kwiecien juz na polmetku a nic nie zostalo jeszcze ustalone tak naprawde! Zaraz wszelakie egzaminy/bierzmowania/komunie itp przejda do historii i przejda razem z nimi swietne okazje aby sie pokazac w nowym nabytku. Pomyslcie o tym.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Szczerze powiedziawszy bylem za tym zeby zamowic jedwabne, no ale teraz widzac koszty to jednak chyba wole poliestrowy. Tymbardziej ze LBaLin powiedzial, ze prezentowaly sie dobrze, a i zawiazac by sie je dalo
Majac na uwadze, ze chce takze zamowic sobie dwie polowki oraz niedlugo dac vlepki do druku zdecydowanie glosuje za poliestrowym krawatem.
Prawda jest tez taka, ze do jedwabnych nie uzbieramy 50 osob, duzo osob zrezygnuje ze wzgledu na cene.
Prawda jest tez taka, ze do jedwabnych nie uzbieramy 50 osob, duzo osob zrezygnuje ze wzgledu na cene.
Zgadza sie, tzreba zaczac dzialac, jednak jesli myslisz ze jeszcze w maju dostaniesz krawat to chyba niestety sie przeliczysz. Widzac czas oczekiwania jaki jest napisany na stronie, to nawet jesli dzis wyslalibysmy projekt to krawat bedzie za okolo 2 miesiace... trzeba sie z tym liczyc.Lord_ Juve pisze:Dwa( i to jest wg mnie wazne). Moze zaczniemy cos wrescie dzialac? Ja chcialem tylko zaznaczyc, ze kwiecien juz na polmetku a nic nie zostalo jeszcze ustalone tak naprawde! Zaraz wszelakie egzaminy/bierzmowania/komunie itp przejda do historii i przejda razem z nimi swietne okazje aby sie pokazac w nowym nabytku. Pomyslcie o tym.
- DamKam
- Juventino
Zrobiłem ankietę, tak więc proszę głosować :!:
Ja osobiście jestem za tańszym, poliestrowym krawatem. Przede wszystkim ze względu na przystępniejszą cenę. Ale również uważam, że tylko taki rodzaj krawatu jest w stanie zapewnić nam odpowiednią liczbę chętnych. No i jeżeli sam LBaLin potwierdził, że ten poliestrowy wygląda naprawdę dobrze, tak więc ja nie mam wątpliwości
Ja osobiście jestem za tańszym, poliestrowym krawatem. Przede wszystkim ze względu na przystępniejszą cenę. Ale również uważam, że tylko taki rodzaj krawatu jest w stanie zapewnić nam odpowiednią liczbę chętnych. No i jeżeli sam LBaLin potwierdził, że ten poliestrowy wygląda naprawdę dobrze, tak więc ja nie mam wątpliwości

- Andrew09
- Juventino
no przecież jak Poliestrowy kosztuje w granicach 30 zeta + Vat to ja się pisze na takie cos...
a co do jedwabiu to szkoda troszku kasy na to wywalać ..
a i tak efekt bedzie zajefajny.. bedzie co na egzaminy ubierać;)
nic tylko składać zamówienie.. kończyć robić liste i jazda
Pozdro
a co do jedwabiu to szkoda troszku kasy na to wywalać ..
a i tak efekt bedzie zajefajny.. bedzie co na egzaminy ubierać;)
nic tylko składać zamówienie.. kończyć robić liste i jazda

Pozdro
TOTUS TUUS VECCHIA SIGNORA...PER SEMPRE...
AMOR PATRIAE NOSTRA LEX
AMOR PATRIAE NOSTRA LEX
- Marcin_FCJ
- Juventino
Dopiszcie mnie do listy. Jestem za jedwabnym.
- Elohi
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Wszystko wskazuje ze jednak bedzie poliestrowy... w ankiecie 11:4 za tanszym krawatem... Tez jestem zdania ze 60 pln na krawat to troche duzo. Z pewnoscia wiecej chetnych bedzie na krawat za 30 pln 

""Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta""
- mrhahn
- Juventino
Ja dałem na jedwabny... chciałbym isc w jakość 
btw. do ceny krawatu bedzie trzeba dodać cene rozsyłania od zamawiajającego do każdego.
I co za tym idzie... pytanie...
Kiedy bedzie wiadomo co tak naprawde bierzemy (mniej więcej) i jak z płatnościami

btw. do ceny krawatu bedzie trzeba dodać cene rozsyłania od zamawiajającego do każdego.
I co za tym idzie... pytanie...
Kiedy bedzie wiadomo co tak naprawde bierzemy (mniej więcej) i jak z płatnościami