Groclin zagra z Romą!
- Martinblack
- Juventino
Jak poinformowało "Tempo", Groclin Grodzisk Wielkopolski, wicemistrz Polski w piłce nożnej, zagra towarzyskie spotkanie z AS Roma!
Mecz odbędzie się 28 lipca.
Transmisje z tego spotkania ma przeprowadzić włoska telewizja i być może Polsat.
obstawiamy wynik: jak dla mnie 3-0 dla Romy...
Transmisje z tego spotkania ma przeprowadzić włoska telewizja i być może Polsat.
- Medi
- Qualità Juventino
uuuuuu.....aż tak źle? :shock:Martinek_19 pisze: obstawiamy wynik: jak dla mnie 3-0 dla Romy...

ja mam nadzieje, że będzie na odwrót, cuda sie zdarzają a w piłce nigdy nic nie wiadomo :twisted:
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Wow nieźle
Napewno to szansa na pokazanie isę dla Groclinu. Mimo to uważam , że Roma nawet szerokimi rezerwami nieda szans ,,Dyskobolom''. Jednak róznica klas jest zaduża.

- ballack13
- Juventino
hahah wedłóug mnie to Roma nie zagra pierwszą jedenastką tylku rezerwami i nowymi zawodnikami najwyżej 3 z pierwszej 11
- Alex-10
- Juventino
Tylko wie ktoś, gdzie ten mecz będzie (nie w jakiej TV - tylko gdzie)?Martinek_19 pisze:Jak poinformowało "Tempo", Groclin Grodzisk Wielkopolski, wicemistrz Polski w piłce nożnej, zagra towarzyskie spotkanie z AS Roma!
I CAMPIONI D'ITALIA SIAMO NOI
JU27
JU27
- Medi
- Qualità Juventino
W minionej LM włoskie kluby pokazały kto rządzi, więc niech nie zawracają d*py po jednym towarzyskim :twisted:JuveQL pisze:Taa, a jak Groclin nie daj Boze wygra to wszyscy beda sie smiac jaka ta wloska pilka jest mocna :evil: :evil: :evil: . Dlatego wole zeby Roma wygrala, chociaz jej nie lubie.
- JuveQL
- Juventino
No wiesz nie powinni tak gadac no ale...Znam takich (fani ligi angielskiej i hiszpanskiej) ktorzy po porazce Romy na pewno zaczna wysmiewac Włochow. Wiem ze oni pier(&#$% cenzura) glupoty, jednak ja niedam nikomu wysmiewac wloskich zespolow, nawet Romy czy Fiorentiny!!!Medi pisze: W minionej LM włoskie kluby pokazały kto rządzi, więc niech nie zawracają d*py po jednym towarzyskim :twisted:
- Alex-10
- Juventino
Jak to nie. Przcież każdy wie. że to łajzy. Tak samo jak Inter, Milan, Parma, Toro itd. - ja się z nich cały czas wyśmiewam. Co chyba normalne u kibica Juve...JuveQL pisze: jednak ja niedam nikomu wysmiewac wloskich zespolow, nawet Romy czy Fiorentiny!!!
I CAMPIONI D'ITALIA SIAMO NOI
JU27
JU27
- 3d_man
- Juventino
obstawiam 1:0 dla Groclinu
ps
sempre e ovunque asroma MERDA :!:
ps
sempre e ovunque asroma MERDA :!:
la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...