Poznań - kibice Juve 19:10 kibice Lecha
- PrzemoJuve
- Juventino
acha,czyli mam sie ukrywac ze nie naleze do JuvePoland?nie pisze ze chce by bylo to oficjalne spotkanie(zreszta chyba nikt nie mowi tu o oficjalnym meczu).ale ze chce by sie odbylo i zadni kibole z wawy czy Turynu nie maja nic do tego.i jak napisalem na koncu wg mnie kazdy ma prawo do swojego zdania,wyrazilem swoje,szanuje Twoje.pozdrovalsir pisze:A według ciebie jedyna słuszna linia to taka ,że nie ma żadnego problemu. Więc punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. I uważam ,że pograć z kibicami Lecha przecie możecie, w końcu z Poznania jesteście ,ale nie jako oficjalnie i nie jako Fanclub Juventusu czyli JuvePoland , takie jest moje zdanie . I nie ważne kto co ile lat ma tylko co ma w głowie. AvePrzemoJuve pisze: jak ktos chce moze byc kibolem,przejmowac sie ich zdaniem to jego prawo(ach ta wolnosc).ale nigdy nie zgodze sie by jakas grupa narzucala wszystkim jedyna sluszna linie.
- Venomik
- Juventino
Chwila, chwila.
Generalnie nie ma czegoś takiego, jak JuvePoland, jeśli chodzi o Juventus.
Jest Juvepoland club - oficjalny fanklub.
Natomiast samo juvepoland to zwyczajnie adres strony, nazwa strony internetowej.
Nikt przecież nie będzie się domagał umieszczenia w statucie JPC informacji o takim meczu. Nie będziemy pisać do stowarzyszenia sprawozdania z meczu.
To, że temat jest tutaj, nie ma nic wspólnego z działalnością JPC.
I tak pozostanie, nawet jeśli będzie obecna flaga na boisku.
Generalnie nie ma czegoś takiego, jak JuvePoland, jeśli chodzi o Juventus.
Jest Juvepoland club - oficjalny fanklub.
Natomiast samo juvepoland to zwyczajnie adres strony, nazwa strony internetowej.
Nikt przecież nie będzie się domagał umieszczenia w statucie JPC informacji o takim meczu. Nie będziemy pisać do stowarzyszenia sprawozdania z meczu.
To, że temat jest tutaj, nie ma nic wspólnego z działalnością JPC.
I tak pozostanie, nawet jeśli będzie obecna flaga na boisku.
Dirty mind
- Martin
- Juventino
Brawa dla tego Pana 
Nie jest to żaden mecz, o którym będzie wzmianka na stronie JPC czy stronie JuvePoland. Po prostu spotykamy sie i gramy w gałę.
Fajnie bedzie jak wszyscy przyniosą koszulki Juve. W koncu z tego co wiem to lechici beda grali w równych. Jesli i my sie do tego dostosujemy meczyk moze nabrac innego wymiaru

Nie jest to żaden mecz, o którym będzie wzmianka na stronie JPC czy stronie JuvePoland. Po prostu spotykamy sie i gramy w gałę.
Fajnie bedzie jak wszyscy przyniosą koszulki Juve. W koncu z tego co wiem to lechici beda grali w równych. Jesli i my sie do tego dostosujemy meczyk moze nabrac innego wymiaru

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
- damianeq
- Juventino
Panowie mam pytanie
czy moge zagrac ?;> nie jestem jeszcze w Juve Poland ale mam zamiar sie zapisac
prosze o konkretna odpowiedz TAK czy NIE z gory dziekuje
z checia bym sobie pogral

prosze o konkretna odpowiedz TAK czy NIE z gory dziekuje

z checia bym sobie pogral

mala rumuneczko
<hahaha>

- OskarG
- Juventino
jak ja komuś p.....ikne 
Może ludzie przestaniecie wreszcie mylić JuvePoland Club (JPC) - z JuvePoland
JPC - to oficjalny funklub
JP - to strona internetowa
powiedz mi chłopie jak nie jesteś z JuvePoland - jak widzę piszesz na forum wiec jesteś zarejestrowany. więc może możesz zagrać
To spotkanie nie organizuje JPC - Tylko Martin i Hubert(lechita) - więc możemy sobie grać z kim chcemy - wieszać na płotach co chcemy (zgodnie z polskim prawem:)
np FLAGE JuvePoland na którą składali się użytkownicy tej strony. Nie mylić z flagą JPC wykonanej za pieniądze fanklubu.

Może ludzie przestaniecie wreszcie mylić JuvePoland Club (JPC) - z JuvePoland
JPC - to oficjalny funklub
JP - to strona internetowa
powiedz mi chłopie jak nie jesteś z JuvePoland - jak widzę piszesz na forum wiec jesteś zarejestrowany. więc może możesz zagrać

To spotkanie nie organizuje JPC - Tylko Martin i Hubert(lechita) - więc możemy sobie grać z kim chcemy - wieszać na płotach co chcemy (zgodnie z polskim prawem:)
np FLAGE JuvePoland na którą składali się użytkownicy tej strony. Nie mylić z flagą JPC wykonanej za pieniądze fanklubu.

- Venomik
- Juventino
O!
Miałem coś podobnego napisać, ale ostatnio kilka razy zwróciłem na to uwagę i dałem sobie spokój
Proponuję w konkursie na przyszłym zlocie dać pytanie: jaka jet nazwa fanclubu Juve którgo jesteś członkiem
Miałem coś podobnego napisać, ale ostatnio kilka razy zwróciłem na to uwagę i dałem sobie spokój

Proponuję w konkursie na przyszłym zlocie dać pytanie: jaka jet nazwa fanclubu Juve którgo jesteś członkiem

Dirty mind
- Martin
- Juventino
W pierwszym poście zawarte są wszelkie niezbędne informacje. Proszę się z nimi zapoznać.
Oprocz tego Wiara Lecha załatwia sparing "11 na 11" na bocznym boisku Lecha.
Oprocz tego Wiara Lecha załatwia sparing "11 na 11" na bocznym boisku Lecha.
- Martin
- Juventino
Zmianie uległa godzina. Boisko zostało wynajęte od 14:00 do 15:30...
Wiara Lecha chce pokryć koszty wynajęcia ze swojej kieszeni (chwała im), ale należy sie przygotować na wydatek rzędu 25 zyla za ekipe. Kwota nie powala na kolana i mysle ze problemu nie bedzie.
Jednakze informuje, żeby potem nie było, że "o kasie nic nie mówiłeś".
Wiara Lecha chce pokryć koszty wynajęcia ze swojej kieszeni (chwała im), ale należy sie przygotować na wydatek rzędu 25 zyla za ekipe. Kwota nie powala na kolana i mysle ze problemu nie bedzie.
Jednakze informuje, żeby potem nie było, że "o kasie nic nie mówiłeś".
- Martin
- Juventino
Zgodnie z obietnicą przyjmuje chętnych na to spotkanie. Wszystkie posty, które napisano wczesniej nie mają dla mnie żadnej wartosci. Zatem jeśli ktos jest chętny prosze o potwierdzenie tego ponownie. Aktualna lista znajduje się w pierwszym poście.
Przypominam, że mecz jest o 14:00 a nie jak wcześniej ustalono o 17:30
Przypominam, że mecz jest o 14:00 a nie jak wcześniej ustalono o 17:30
- Chiellini3
- Juventino
Chętnie bym pograł ale jestem za mały wiec raczej sie nie przydam a i żal mi czasu na grzanie ławy czy trybun i nie wiem czy bede mogł w ta niedziele a pozatym nie wiem czy chce grac kontra Lechitom 
- adi130
- Juventino
dobra ja z wielką chęcią się na to pisze
Martin czekam na powołanie
;p
ostatni sparing wiary lecha o którym coś znalazłem w sieci
będzie ciężko
http://wiaralecha.pl/index.php?option=c ... &Itemid=30

ostatni sparing wiary lecha o którym coś znalazłem w sieci

http://wiaralecha.pl/index.php?option=c ... &Itemid=30
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2007, 15:23 przez adi130, łącznie zmieniany 1 raz.