Za kim jestescie w Polskiej Lidze??
- Max_LP
- Juventino
Która to klasa ??matekkuba pisze:To są frajerzy, bo mówią, że jakby Juve było dobre to by nie przekupowało sędziów. I oczywiście jara ich "boski" R10paku pisze:Kozaccy kibice, nie ma comatekkuba pisze:A ja jestem za Legią. I musze powiedzieć, że 2 lata temu cała moja klasa była za Wisłą, ale ja ich przekabaciłem i tylko 2 wiślaków jest w mojej klasie.

Ja zawsze sympatyzowałem z Lechem Poznań. Podoba mi się doping przy Bułgarskiej.

bianco che abbraccia il nero..
biel, która obejmuje czerń..
biel, która obejmuje czerń..
- Łukasz
- Juventino
To zależy, o której polskiej lidze mówimy... W każdym razie jestem za najlepszym polskim klubem: Husarskim Klubem Sportowym "Odlew" Poznań.
- adi130
- Juventino
Szkoda że zgoda z Zagłębiem jest już od 2 lat a Czechu od pół roku w Lubinie :] [ironia] pamietam z Zagłębiem u nas jak dostaliśmy od nich fane i sie wymienilem szalikami z kibicami Zagłębia na naszej IV trybunie :]PrzemO3333 pisze:Zgode mamy z: Areczką, Krakowskimi Pasiakami, Ostrowieckim KSZO i ostatnio za sprawą Czesia Michniewicza rownież z Lubińskim Zagłebiem.
- gucio_juve
- Juventino
- Chiellini3
- Juventino
PrzemO3333 pisze:Zgode mamy z: Areczką, Krakowskimi Pasiakami, Ostrowieckim KSZO i ostatnio za sprawą Czesia Michniewicza rownież z Lubińskim Zagłebiem.
adi130 pisze:Szkoda że zgoda z Zagłębiem jest już od 2 lat a Czechu od pół roku w Lubinie :] [ironia] pamietam z Zagłębiem u nas jak dostaliśmy od nich fane i sie wymienilem szalikami z kibicami Zagłębia na naszej IV trybunie :]
Wiem o tym ze Czesiu jest od pół roku w Lubinie ale napisalem ze to niedlugo bo w stosunku do Arki Cracovii czy Kszo to od niedawna mamy zgode z Zaglebiem o to mi chodzilo mniej wiecej 8) Ale fajnie ja tez chce szalik Zaglebia tylko nie siedzialem na IV trybunie grrrr :evil:
- matekkuba
- Juventino
Klasa szósta i 2 że tak się wyrażę "inteligentów" wzrostu 135cm.Max_LP pisze:Która to klasa ??matekkuba pisze:To są frajerzy, bo mówią, że jakby Juve było dobre to by nie przekupowało sędziów. I oczywiście jara ich "boski" R10paku pisze:
Kozaccy kibice, nie ma co
![]()
- juvepiotr18(stare)
- Juventino
Cracovia Kraków i wszystko jasne...
:):)

- Ifrit23
- Juventino
eee... Lechista? Jestem z Wrocławia. Natomiast powiem tak: Ty- Arka Ja-WKS, ale razem mamy sympatie do Juve i to sie liczyprawdziwy_stachu pisze:No ja kibicuję Arce Gdynia- od wielu lat jeżdżę na mecze do stolicy Trójmiasta... Mam nadzieję, że kolega powyżej Ifrit 23 nie żywi urazu do mnie bo to przecież lechista

Audi, vide, tace, si vis vivere in pace - Słuchaj, patrz, milcz, jeśli chcesz żyć w spokoju.
- wojteceek
- Juventino
Ja w lidze polskiej kibicuje Wiśle Kraków i jednej z IV-ligowej drużynie, która o dziwo walczy w tym sezonie o awans do III ligi.
Ogólnie polska liga zbytnio mnie nie interesuje choć na pewno jej poziom powolutku się podnosi. Mam nadzieję, że po tym zaskakującym sezonie 2006/2007 jakaś drużyna wejdzie do Ligi Mistrzów, choć nie wyobrażam sobie Bełchatowa w Lidze Mistrzów
Ogólnie polska liga zbytnio mnie nie interesuje choć na pewno jej poziom powolutku się podnosi. Mam nadzieję, że po tym zaskakującym sezonie 2006/2007 jakaś drużyna wejdzie do Ligi Mistrzów, choć nie wyobrażam sobie Bełchatowa w Lidze Mistrzów

- CzarnyZkultury
- Juventino
Legia Warszawa zdecydowanie, ale podobnie jak przedmowca rowniez nie sledze Orange Ekstraklasy. Ogolnie to wazne, aby wreszcie jakas polska ekipa dostala sie do tej LM.