Słynny komentarz Tomasza Zimocha i inne...
- herr_braun
- Juventino
Ostatnio słyszałem jeszcze "Widać poruszenie w kroku Lewandowskiego" 

- Łukasz
- Juventino
"Solskjaer dmucha na zimne, Alex Ferguson przygotowany do wejścia, Louis Saha[...]"[RA]MACIUS pisze:Rozbił mnie jeszcze jeden motyw Szpaka: Przy pierwszej zmianie ManU
' Cristiano Ronaldo i Alex Ferguson zchodzi z Boiska' :rotfl: Wie chłop gdzie postawić przecinek![]()
Masakra
Taki kawał był: Do chaty wszedł myśliwy na głowie, miał kapelusz na nogach, długie buty z cholewami w zębach, papieros w oczach, świeciła mu radość.

- M.
- Juventino
Powiedzenie, że Alex Ferguson schodzi z boiska jest niczym, w porównaniu z językowym kalectwem, które bije od Twojego posta.[RA]MACIUS pisze:Stary ja w Tym momencie takiego łacha wyłapałem, że to jest jakieś nieporozumienie. :rotfl:Ein pisze:" dobra gra zawodników Romy , CRISTIANO RONALDOOO !, myśle, że Roma jest w stanie pokonać ManU"
Rozbił mnie jeszcze jeden motyw Szpaka: Przy pierwszej zmianie ManU
' Cristiano Ronaldo i Alex Ferguson zchodzi z Boiska' :rotfl: Wie chłop gdzie postawić przecinek![]()
Masakra
:roll:
- KINIEK
- Juventino
Ehh Szpaku ostatnio komentuje tragicznie, nie wiem co się z nim stało, jeszcze z rok temu nie miałem do niego zastrzeżeń choć nazwiska mylił od zawsze. Teraz słysząc jego komentarz zaczyna mnie on złościć. Najgorsze są te jego komenty nieadekwatne do sytuacji, np. o świetnym podaniu które jest do niczego, albo doskonałym dryblingu który kończy się odebraniem piłki, albo w przerwie gada że pierwsza połowa była bardzo ciekawa o_O. O L kapitano już nawet nie mówię... w dodatku nie mówi praktycznie nic sensownego, ciągle tylko jakieś pochwały Cristiano Ronaldo
. Szkoda, bo jakby się porządnie przygotował to może byłoby znacznie lepiej a tak doprowadzi do tego, że chyba nawet najbardziej zagorzali fani przestaną go lubić.