Słynny komentarz Tomasza Zimocha i inne...

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
herr_braun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2007, 23:12

Ostatnio słyszałem jeszcze "Widać poruszenie w kroku Lewandowskiego" ;)

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2007, 23:13

[RA]MACIUS pisze:Rozbił mnie jeszcze jeden motyw Szpaka: Przy pierwszej zmianie ManU
' Cristiano Ronaldo i Alex Ferguson zchodzi z Boiska' :rotfl: Wie chłop gdzie postawić przecinek :prochno:

Masakra :D
"Solskjaer dmucha na zimne, Alex Ferguson przygotowany do wejścia, Louis Saha[...]"

Taki kawał był: Do chaty wszedł myśliwy na głowie, miał kapelusz na nogach, długie buty z cholewami w zębach, papieros w oczach, świeciła mu radość.
:D

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
juverm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2007, 23:38

"Rooney i Cassetti walczą o piłkę ale z tej trójki najszybszy jest Doni" ['] :shock:

Obrazek
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2007, 15:29

[RA]MACIUS pisze:
Ein pisze:" dobra gra zawodników Romy , CRISTIANO RONALDOOO !, myśle, że Roma jest w stanie pokonać ManU"
Stary ja w Tym momencie takiego łacha wyłapałem, że to jest jakieś nieporozumienie. :rotfl:

Rozbił mnie jeszcze jeden motyw Szpaka: Przy pierwszej zmianie ManU
' Cristiano Ronaldo i Alex Ferguson zchodzi z Boiska' :rotfl: Wie chłop gdzie postawić przecinek :prochno:

Masakra :D
Powiedzenie, że Alex Ferguson schodzi z boiska jest niczym, w porównaniu z językowym kalectwem, które bije od Twojego posta.

:roll:
KINIEK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2007, 17:15

Ehh Szpaku ostatnio komentuje tragicznie, nie wiem co się z nim stało, jeszcze z rok temu nie miałem do niego zastrzeżeń choć nazwiska mylił od zawsze. Teraz słysząc jego komentarz zaczyna mnie on złościć. Najgorsze są te jego komenty nieadekwatne do sytuacji, np. o świetnym podaniu które jest do niczego, albo doskonałym dryblingu który kończy się odebraniem piłki, albo w przerwie gada że pierwsza połowa była bardzo ciekawa o_O. O L kapitano już nawet nie mówię... w dodatku nie mówi praktycznie nic sensownego, ciągle tylko jakieś pochwały Cristiano Ronaldo :/. Szkoda, bo jakby się porządnie przygotował to może byłoby znacznie lepiej a tak doprowadzi do tego, że chyba nawet najbardziej zagorzali fani przestaną go lubić.

ODPOWIEDZ