Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)
- mpolek
- Qualità Juventino
A ja polecam zaufaną stronkę http://www.instalki.pl znajdziesz tam bardzo dużo przydatnych programów, między innymi konverterów.
- Supersonic
- Juventino
Czy może ktoś zna tytuł tejże piosnki?
Wiem, że jestem nachalny ale spytam jeszcze raz, a tej:
Piosenka, którą teraz można zobaczyć na vivie/mtv etc. Jest to cover wielkiego przeboju. W klipie dwóch małych chłopców- biały i czarny (około 10 lat) zrywa się ze szkoły i organizuje casting dla modelek. Chodzą po mieście, rozlepiają plakaty i wręczają dziewczynom ulotki. Później jest ten casting i przez większą część klipu modelki tańczą. Na końcu dzieciaki biegną do miejsca skąd mama ma ich odwieźć do domu.
Alexa Del Piero dziękuje już bardzo, a jak wymyślisz jeszcze tę drugą to... już naprawdę będe zobowiązany
Wiem, że jestem nachalny ale spytam jeszcze raz, a tej:
Piosenka, którą teraz można zobaczyć na vivie/mtv etc. Jest to cover wielkiego przeboju. W klipie dwóch małych chłopców- biały i czarny (około 10 lat) zrywa się ze szkoły i organizuje casting dla modelek. Chodzą po mieście, rozlepiają plakaty i wręczają dziewczynom ulotki. Później jest ten casting i przez większą część klipu modelki tańczą. Na końcu dzieciaki biegną do miejsca skąd mama ma ich odwieźć do domu.
Alexa Del Piero dziękuje już bardzo, a jak wymyślisz jeszcze tę drugą to... już naprawdę będe zobowiązany

Ostatnio zmieniony 23 lutego 2007, 23:02 przez Supersonic, łącznie zmieniany 1 raz.
- Alexa Del Piero
- Juventino
'Yakety Sax' Boots RandolphSupersonic pisze:Czy może ktoś zna tytuł tejże piosnki?
www.wrzuta.pl/audio/cuRK0QRW2R/boots_ra ... yakety_sax
EDIT
To nie było trudne, to piosenka z 'Benny Hill Show'. Jeśli chodzi o drugą piosenkę to chyba Ci nie pomogę bo nie oglądam stacji muzycznych.Supersonic pisze:Alexa Del Piero dziękuje już bardzo, a jak wymyślisz jeszcze tę drugą to... już naprawdę będe zobowiązany
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- T-Bar
- Juventino
Witam mam problem z kodekami. Kiedy wlaczam jakis film obraz jest strasznie zaciemniony, ale jak uruchamiam ten sam film w dwoch programach to wszystko jest ok. KTos wie jakiego kodeka mi brakuje???
Z gory THX
EDIT:
Juz sobie poradzilem mialem w sterownikach poprzestawiane :lol:
Z gory THX
EDIT:
Juz sobie poradzilem mialem w sterownikach poprzestawiane :lol:
Ostatnio zmieniony 10 marca 2007, 10:00 przez T-Bar, łącznie zmieniany 1 raz.
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Podaj nazwy tych wszystkich programów. I jakie masz do nich ściągnięte kodeki.T-Bar pisze:Witam mam problem z kodekami. Kiedy wlaczam jakis film obraz jest strasznie zaciemniony, ale jak uruchamiam ten sam film w dwoch programach to wszystko jest ok. KTos wie jakiego kodeka mi brakuje???
Z gory THX
- LordJuve
- Juventino
Pisze bo mam pewne pytanko, mam nadzieje, ze dobrze trafiłem. Ostatnio widzialem pewna reklame i kawalek muzyki z niej sie spodobał. Jest to reklama klockow Lego Bionicle, ostatnio u nas tez kawalek jej leci. TUTAJ znajdziecie ta reklame tez, mozecie ja tam zobaczyc jak nie wiecie o co mi idzie.
Wiec znacie takies dokladne pochodzenie tej muzyki?
Wiec znacie takies dokladne pochodzenie tej muzyki?
- Martin
- Juventino
Na jednej ze stron w internecie (kto wie ten wie, kto nie wie nie musi
) pojawił się konkurs, w ktorym nalezy odpowiedzieć na 7 pytan. Wszystko byloby ok gdyby nie fakt, ze pytania są trudne i dość specyficzne. (dodam, ze nagrody nie są materialne)
Jesli ktos znalby odpowiedz to milobybylo gdyby sie nią podzielił. W zamian moge odpowiedziec jakiej strony dotyczy. A moze po prostu wspolnymi silami wymyslimy o co chodzi... Oto pytania i moje koncepcje odpowiedzi na dwa z nich.
1. Who is -371?
2. 558666777999 626999 77766655 ?
3. 4G1G1G0G7G6G8G
4. Co mają wspólnego Smerfne Hity z Pankiem?
5. Co ma wspólnego ten obrazek z papieżem?

6. Który ciąg znaków nie pasuje do pozostałych i dlaczego?
* MMM
* SAA
* XXX
* CDE
* IMS
7. 2488372580:9253
Byc moze pytanie 3 dotyczy nowoczesnej telefonii komorkowej (0G, 1G, 4G to jakies systemy komorkowe, na podst. wikipedii), jednak 7G, 6G, 8G zaprzeczają tej teorii.
Co do pytania 5 to MTV emituje kreskówkę "Popetown" i jakas grupa, ktora jest zbulwersowana faktem obrazania Papieza wystosowala taki o to obrazek. LINK
To wszystko. Jest ktos chetny i ambitny aby rozwikłać te zagadki?

Jesli ktos znalby odpowiedz to milobybylo gdyby sie nią podzielił. W zamian moge odpowiedziec jakiej strony dotyczy. A moze po prostu wspolnymi silami wymyslimy o co chodzi... Oto pytania i moje koncepcje odpowiedzi na dwa z nich.
1. Who is -371?
2. 558666777999 626999 77766655 ?
3. 4G1G1G0G7G6G8G
4. Co mają wspólnego Smerfne Hity z Pankiem?
5. Co ma wspólnego ten obrazek z papieżem?

6. Który ciąg znaków nie pasuje do pozostałych i dlaczego?
* MMM
* SAA
* XXX
* CDE
* IMS
7. 2488372580:9253
Byc moze pytanie 3 dotyczy nowoczesnej telefonii komorkowej (0G, 1G, 4G to jakies systemy komorkowe, na podst. wikipedii), jednak 7G, 6G, 8G zaprzeczają tej teorii.
Co do pytania 5 to MTV emituje kreskówkę "Popetown" i jakas grupa, ktora jest zbulwersowana faktem obrazania Papieza wystosowala taki o to obrazek. LINK
To wszystko. Jest ktos chetny i ambitny aby rozwikłać te zagadki?
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- steru
- Qualità Juventino
Oj Martin nieładnie hehe.
Sam próbowałem rozwiązać te zadania i nie da rady. Władze polishtrackera jak zwykle zaszalały i zapewne prawidłowych odpowiedzi udzieli kilka osób jak nie żadna...
Pozostaje mi życzyć powodzenia bo nagrody ciekawe
Jedyne co Ci moze pomoze to to : http://www.freepatentsonline.com/4110768.html to dotyczy pytania 3. Jakis numer patentu z USA
Sam próbowałem rozwiązać te zadania i nie da rady. Władze polishtrackera jak zwykle zaszalały i zapewne prawidłowych odpowiedzi udzieli kilka osób jak nie żadna...
Pozostaje mi życzyć powodzenia bo nagrody ciekawe

Jedyne co Ci moze pomoze to to : http://www.freepatentsonline.com/4110768.html to dotyczy pytania 3. Jakis numer patentu z USA