kto jedzie z warszawy na mecz juve-napoli??!!PILNE
- laeti74
- Juventino
a racja... ludzie, węgiel, dinozaury, długo, długo nic.... laetiSiewier pisze:Nic nie wygrałaś. Ty akurat nie mieścisz się w kategorii "stare baby", jesteś za stara

Zostaw dinozaury w spokoju. To nie ta epoka

Ostatnio zmieniony 29 marca 2007, 20:27 przez laeti74, łącznie zmieniany 1 raz.
- gosciu_Muranista
- Juventino
Siewier miałem o Tobie dobre zdanie, a teraz to qrde ciebie nie lubie oooo.
Co do wyjazdu to spokojnie panie i panowie. Ja jako najstarszy stażem wyjazdowym i zapewne wiekowym będe przewodnikiem (haahhaaha-->złowieszczy śmiech).
Pociąg z Centralnego jest o 5:55. Jest to pociąg TLK czyli można kupić bilet za 27zł. W Poznaniu jesteśmy jakoś 9:20-30.
http://www.intercity.pl/185 - to o tym bilecie
o naszym pociągu
W sobote wieczorem o np. 19 ustawiamy się przy kasach w holu głównym by kupić wspólne bilety na wyjazd tak by siedzieć razem w grupie.
Co do wyjazdu to spokojnie panie i panowie. Ja jako najstarszy stażem wyjazdowym i zapewne wiekowym będe przewodnikiem (haahhaaha-->złowieszczy śmiech).
Pociąg z Centralnego jest o 5:55. Jest to pociąg TLK czyli można kupić bilet za 27zł. W Poznaniu jesteśmy jakoś 9:20-30.
http://www.intercity.pl/185 - to o tym bilecie
o naszym pociągu
W sobote wieczorem o np. 19 ustawiamy się przy kasach w holu głównym by kupić wspólne bilety na wyjazd tak by siedzieć razem w grupie.
Ostatnio zmieniony 29 marca 2007, 22:59 przez gosciu_Muranista, łącznie zmieniany 1 raz.
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ty uważaj lepiej bo przy następnych losowaniach może Ci się już tak nie "poszczęścić"gosciu_Muranista pisze:Siewier miałem o Tobie dobre zdanie, a teraz to qrde ciebie nie lubie oooo.

- gosciu_Muranista
- Juventino
ta jasne. Ostatnio to Oskar losował więc możesz sobie pogadaćSiewier pisze:Ty uważaj lepiej bo przy następnych losowaniach może Ci się już tak nie "poszczęścić"gosciu_Muranista pisze:Siewier miałem o Tobie dobre zdanie, a teraz to qrde ciebie nie lubie oooo.
- gosciu_Muranista
- Juventino
Ciebie?! ahahahaha. Nie żartuj sobieSiewier pisze:Masz błędne informacjeWszystkie decyzje zapadają odgórnie, zgodnie z tym musisz szanować aparat władzy
EDIT
Wino marki polskie z dużą ilością siarki na tacy wyciągniętej z WCSiewier pisze:Jeszcze będziesz przynosił mi wino na złotej tacy

Ostatnio zmieniony 29 marca 2007, 23:09 przez gosciu_Muranista, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dionizos
- Juventino
Wiedzialem, ze Gosciu grzebie po miejskich szaletach. Uwazaj na placu Trzech Krzyży. W tamtejszym szalecie ponoc jest kilka dziurek w sciankach dzialowych...
Co do Danusi, to nie przestrasz sie moje dziecko widoku naszego przyjaciela Tomasza M. Gdybys Tobie do jajecznicy dodawali metanabol, tez mialabys 68 w bicepsie i nie mogla drapac sie po glowie...
Co do Danusi, to nie przestrasz sie moje dziecko widoku naszego przyjaciela Tomasza M. Gdybys Tobie do jajecznicy dodawali metanabol, tez mialabys 68 w bicepsie i nie mogla drapac sie po glowie...
- gosciu_Muranista
- Juventino
Dionizos widzę, że znasz szalety na pl. Trzech Krzyży - teraz będzie wiadomo gdzie ciebie szukać.
@laeti - dzięki za dobre słowo - nie zauważyłem wcześniej Twojego posta.
@laeti - dzięki za dobre słowo - nie zauważyłem wcześniej Twojego posta.
- gosciu_Muranista
- Juventino
ale się uczepiłaś tego wieku dziewczyno. Siewier lubi małych chłopców i pluszowe misie ale nie gada o tym w kółko.laeti74 pisze:taaaaaa, bo ja nie jadęgosciu_Muranista pisze: Ja jako najstarszy stażem wyjazdowym i zapewne wiekowym[/b]
A co do tego stażu to miałem na myśli grupę, która wyrusza z Wawy.
EDIT
@pyzu - tak jak już napisałe. O 19 na centralnym na hali głównej przy informacji.
Ostatnio zmieniony 30 marca 2007, 11:26 przez gosciu_Muranista, łącznie zmieniany 1 raz.