Moje filmy promujace strony polityczne
- Bukol87
- Juventino
Oto promo mojej strony politycznej www.politykablog.ownlog.com
Obejrzyj
A to z kolei film, który robiłem na zlecenie dla strony "Stop Lewakom" - www.lsk.ownlog.com
Obejrzyj
Zapraszam do komentowania a takze odwiedzenia tych stron!
Obejrzyj
A to z kolei film, który robiłem na zlecenie dla strony "Stop Lewakom" - www.lsk.ownlog.com
Obejrzyj
Zapraszam do komentowania a takze odwiedzenia tych stron!
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- Juve Master
- Juventino
Co do jakości filmików to spodziewałem się czegoś lepszego oglądając Twoje kompilacje piłkarskie, że tak to określę. Choć wiem, że niełatwo jest zrobić coś takiego dla serwisu internetowego.
Co do samego pomysłu podpisania się niejako pod stroną "stop lewakom" to
już w ogóle mnie to powaliło, bo ja akurat wolałbym się podpisać pod stroną
" stop prawiczkom i kościółkowym cnotkom, które myślą, że zmieniają RP".
Jednakże to już byłaby ideowa dyskusja, więc nie brnę w to dalej zwłaszcza, że polityka to drażliwy temat. Może zapiszę się za to na to polityczne forum i przedstawię swój punkt widzenia na temat lewicy. Pozdrawiam i życzę kolejnych dobrych prac, choć nie koniecznie z tłem antylewicowym.
Jednakże to już byłaby ideowa dyskusja, więc nie brnę w to dalej zwłaszcza, że polityka to drażliwy temat. Może zapiszę się za to na to polityczne forum i przedstawię swój punkt widzenia na temat lewicy. Pozdrawiam i życzę kolejnych dobrych prac, choć nie koniecznie z tłem antylewicowym.
- Ein
- Juventino
Hmm popieram Juve Master-a w kwestii "stop lewakom".Juve Master pisze:Co do jakości filmików to spodziewałem się czegoś lepszego oglądając Twoje kompilacje piłkarskie, że tak to określę. Choć wiem, że niełatwo jest zrobić coś takiego dla serwisu internetowego.
P.S sądziłem że będą to ciekawe filmiki , niestety zawiodłem się

Aha, taka rada która może Ci pomóc tworzyć lepsze filmy, nie dawaj "oklepanych" filmików o lewicy typu lewica to złodzieje, oszuści itp. Nie ma to większego sensu i powoli staje się nudne :roll: .
- klsmkr
- Interista
Pierwszy dobry. Drugi - no cóż, nie jest to odpowiedni temat, ale słowo "lewactwo" ma trochę inne znaczenie, niż zaprezentowałeś w filmie. Odsyłam do wikipedii.
I jeszcze jedno. Moim skromnym zdaniem aż prosi się o użycie w tych filmikach oklepanych utworów używanych czasem przez TV np przy zapowiedziach filmów ("Ain't Talkin' 'Bout Dub", "Busy Child" itp.).
- Bukol87
- Juventino
Tak jak wczesniej pisalem drugi robiem na zamowienie i zgodnie z wizja autora.
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- Bukol87
- Juventino
Spokojnie dopiero rozpoczalem dzialalnosc i kilka kwestii technicznych musze dopracowac. Jutro mysle ze rozwiaze ten problem.
#TeamBukol
#TeamBukol
- Reggie
- Juventino
Dość mocny jest dobór podkładu dźwiękowego w filmie stop Lewakom. Kawałek z Pulp Fiction z cytatem z biblii o zemście i snoop dogg powtarzający "bitches will be bitches".
Ogólnie to filmy przyjemne w odbiorze i zachęcające do wejścia na stronę
Ogólnie to filmy przyjemne w odbiorze i zachęcające do wejścia na stronę

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Bukol87
- Juventino
Hehe no dosc ciakawy to byl pomysl. Rowniez mi sie podobalo :-DReggie pisze:Dość mocny jest dobór podkładu dźwiękowego w filmie stop Lewakom. Kawałek z Pulp Fiction z cytatem z biblii o zemście i snoop dogg powtarzający "bitches will be bitches".
@preclix Pozdrawiam kolege z Podkarpacia
#TeamBukol
#TeamBukol
- DamKam
- Juventino
Trzeba przyznać, że to "Stop Lewakom" to dość kontrowersyjna strona
Choć akurat jeżeli o mnie chodzi, to zgadzam się z nią, ponieważ mam takie samo podejście i opinie na temat SLD, jak i zresztą całej lewicy