Idol!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No od strszych dziejów:
1.M.Platini
2.Niechciałbym wyróżniać nikogo bo traktuję cały JUVE równo bez wyróżnień ale to dzięki Alex'owi pokochałem ten klub. Naprawdę Del Piero to król Turynu.
3.Nedved,Davids, Zambrotta, Buffon, Thuram, Trezeguet i inni.
-------
-----
-----
-----
----
----
---
---
---
Muszę go wymienić bo to jak gra w piłkę jest jak sen Z.Zidane. Piłkarski geniusz. szkoda, ze sprzedal sie akrurat znienawidzonemu realowi :evil:
1.M.Platini
2.Niechciałbym wyróżniać nikogo bo traktuję cały JUVE równo bez wyróżnień ale to dzięki Alex'owi pokochałem ten klub. Naprawdę Del Piero to król Turynu.
3.Nedved,Davids, Zambrotta, Buffon, Thuram, Trezeguet i inni.
-------
-----
-----
-----
----
----
---
---
---
Muszę go wymienić bo to jak gra w piłkę jest jak sen Z.Zidane. Piłkarski geniusz. szkoda, ze sprzedal sie akrurat znienawidzonemu realowi :evil:

- Baggio
- Juventino
Odkad pamietam Roberto Baggio.
Chcialem nawet zrobic stronke o nim ale moje lenistwo nie pozwolilo mi jej dokonczyc ;P
O nim faktycznie moge powiedziec ze to moj idol... Nawet kucyka swego czasu mialem :PP Chociaz na buddyzm sie jeszcze nie przerzucilem...
Chcialem nawet zrobic stronke o nim ale moje lenistwo nie pozwolilo mi jej dokonczyc ;P
O nim faktycznie moge powiedziec ze to moj idol... Nawet kucyka swego czasu mialem :PP Chociaz na buddyzm sie jeszcze nie przerzucilem...
- Johnny777
- Juventino
Właściwie to cały Juve, ale mi jako człowiek najbardziej przypadł do gustu Antonio Conte (ciekawe kto pamięta jego bardzo ważną bramkę z Aten w LM kilka sezonów wstecz w meczu z Olympiakosem?)
No i Alex do spółki z Nedvedem

- Slim
- Juventino
Johnny777 pisze:Właściwie to cały Juve, ale mi jako człowiek najbardziej przypadł do gustu Antonio Conte (ciekawe kto pamięta jego bardzo ważną bramkę z Aten w LM kilka sezonów wstecz w meczu z Olympiakosem?)
No wiesz jakbym mogl zapomniec:D mam ja nawet na kompie

- RadeKas
- Juventino
Ja też pamiętam. Siedziałem i oglądałem skrót z tatą. Cały czas drżałem i bałem się, a tata mi mówił żebym się nie bał bo i tak strzelą. Jak była ta 80-któraś minuta to myślałem że normalnie wykituje. A tu Conte gola strzelił. To dopiero była euforia.Johnny777 pisze:Właściwie to cały Juve, ale mi jako człowiek najbardziej przypadł do gustu Antonio Conte (ciekawe kto pamięta jego bardzo ważną bramkę z Aten w LM kilka sezonów wstecz w meczu z Olympiakosem?)
srali muszki będzie wiosna
- Łukasz
- Juventino
- Johnny777
- Juventino
No to świetnie! Duch w narodzie nie ginie! :-DPhilby pisze:Johnny777 pisze:Właściwie to cały Juve, ale mi jako człowiek najbardziej przypadł do gustu Antonio Conte (ciekawe kto pamięta jego bardzo ważną bramkę z Aten w LM kilka sezonów wstecz w meczu z Olympiakosem?)
No wiesz jakbym mogl zapomniec:D mam ja nawet na kompie
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Banał ALEX!!!!!!!!!! NEDVED!!!!!!!! BUFONEK!!!!!!!
z poza Juve to olbrzymia kupa gości Nuno, Wałdoch, Hajto,F. de Boer, Owen, Cannavaro, Nesta, ................. Na prawdę dużo
z poza Juve to olbrzymia kupa gości Nuno, Wałdoch, Hajto,F. de Boer, Owen, Cannavaro, Nesta, ................. Na prawdę dużo

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Rasi
- Qualità Juventino
Zdecydowanie Nedved. Obecnie najlepszy piłkarz na swiecie.
- 3d_man
- Juventino
1. Pavel Nedved - pracowitość
2. Sandro Nesta - skromność
3. Angelo Peruzzi - po prostu cinghialone
2. Sandro Nesta - skromność
3. Angelo Peruzzi - po prostu cinghialone
la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...