Sklepy Juve w polsce?
- Kojot
- Juventino
Cześć postanowiłem założyć ten temacik po to żeby ktoś nie musiał jechać specjalnie do włoch lub za granice po koszulke Juve lub cos innego. 
Jeżeli wiecie czy są jakieś sklepy z rzeczami Juventusu to wpisujcie w podanej kolejnosci (miasto>>>dokładny adres)
Sam poszukuje koszulek juventusu, ktore można kupić w polskich sklepach ale po degradacji Juve nie sprowadzają koszulek ani innych tego typu rzeczy.

Jeżeli wiecie czy są jakieś sklepy z rzeczami Juventusu to wpisujcie w podanej kolejnosci (miasto>>>dokładny adres)
Sam poszukuje koszulek juventusu, ktore można kupić w polskich sklepach ale po degradacji Juve nie sprowadzają koszulek ani innych tego typu rzeczy.

Dobry temat czekam na adresy

- Szymek
- Juventino
Sklepów Juve w Polsce nie ma. Jesli chcecie coś kupić związanego z Juve to szukajcie na Allegro, Sklepie Kibica, Soccer Net bądź ISS. Oraz Maxsporty i inne sklepy sportowe.
Ostatnio zmieniony 24 lutego 2007, 16:13 przez Szymek, łącznie zmieniany 3 razy.
- Cyba
- Juventino
W Łodzi.
Chyba w sklepiku Widzewa coś tam było dawno nie byłem więc nie wiem.
na 1 albo 3 Maja jest taki sklepik byłem tam po degradacji, mają flagi, breloczki i kilka szalików. Ale koleś powiedział w hurtowniach nic nie ma już dużo rzeczy. :x
Jak coś chcesz to moge się tam przejść i zobaczyć co mu jescze zostało
Chyba w sklepiku Widzewa coś tam było dawno nie byłem więc nie wiem.
na 1 albo 3 Maja jest taki sklepik byłem tam po degradacji, mają flagi, breloczki i kilka szalików. Ale koleś powiedział w hurtowniach nic nie ma już dużo rzeczy. :x
Jak coś chcesz to moge się tam przejść i zobaczyć co mu jescze zostało
- Martin
- Juventino
Pierwszy sklep czysto dla kibica Juve chyba powstanie dopiero pod patronatem JPC. Tylko pytanie czysto marketingowe. Jak dlugo by przetrwał? Nawet w najwiekszym miescie Polski założenie sklepu tylko z gadzetami Juventusu nie miałoby sensu. Chyba szybciej zadziałałaby oferta sklepu internetowego. Ale i tu zeby byl zysk (bo o to w sklepach chodzi) warto by dołożyc oferte innych klubow.
Czyli wracamy do punktu wyjscia. ISS lub "sklep kibica"
A jesli kogos cos konkretnie interesuje to prosze o informacje. Mamy bliskie kontakty z wlascicielami SK i ISS, a oni maja mozliwosc sprowadzenia czegos nawet w ilosciach detalicznych.
Czyli wracamy do punktu wyjscia. ISS lub "sklep kibica"
A jesli kogos cos konkretnie interesuje to prosze o informacje. Mamy bliskie kontakty z wlascicielami SK i ISS, a oni maja mozliwosc sprowadzenia czegos nawet w ilosciach detalicznych.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- alex_KiNiO
- Juventino
Martin ma racje. Może początkowo polscy fani JUVE by coś sobie kupili, ale później to raczej okazjonalne zakupy. POZDRO
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Żadnego sklepu poświęconego Juve nie ma niestety w Polsce.
Masz ten sam problem co ja, tez nie mam gdzie kupować ciuchów, szalików i innych "pierdół" związanych z Bianconeri. Można jedynie skorzystać ze stron internetowych które Szymek wyżej podał
Masz ten sam problem co ja, tez nie mam gdzie kupować ciuchów, szalików i innych "pierdół" związanych z Bianconeri. Można jedynie skorzystać ze stron internetowych które Szymek wyżej podał
- ULAT
- Juventino
W Gdańsku czasem rzeczy związane z Juve można znaleźć w GoSport (koszulka) i SportShop w Alfa Centrum( koszulki, czapki, czasem także bluzy dresowe itd). W FashionHouse znalazłem natomiast czapkę i szalik naszego ukochanego klubu.
- CzarnyZkultury
- Juventino
jak sie kupuje w JuveStore to ile sie tam placi za przesylke? wie ktos moze ?
- kedzier
- Juventino
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.p ... =juvestoreCzarnyZkultury pisze:jak sie kupuje w JuveStore to ile sie tam placi za przesylke? wie ktos moze ?
W tym temacie znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie.
- CzarnyZkultury
- Juventino
dzieki za pomoc. ale cholera drogo, a juz chcialem koszulke zamowic 

- ORP
- Juventino
RuTeK napisał: a tam licze w w ktorym z Miast Polski powstanie ogromny sklep Nike taki jak np. w Londynie albo Pradze i tam bedzie kącik dla Fanów Juventusu....
Ja bym był za tym by powstały Puby brytyjskie, takie jak mają kluby w W.B. np. Liverpool, MU itp