Quiz (Filmy)
- KwiAtek
- Juventino
Karaluchy pod poduchy (Joe's Apartment)?
Mysle ze nie bedzie problemow 8)

Mysle ze nie bedzie problemow 8)

Wiadomo, celowo nie dalem foty z Brucem Lee, bo byloby to zbyt oczywisteMartin pisze:Czyżby "Wejście Smoka"?

Ostatnio zmieniony 17 marca 2007, 20:14 przez KwiAtek, łącznie zmieniany 1 raz.
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- J1897
- Juventino
Martin nie daje, więc:

łatwizna, ale jeszcze nie było...

ale też nie serial. ja tam jakimś wielkim znawcą nie jestem, ale części Star Trek'a było chyba... dużo? także jest w co "strzelać"...
jakaś babka chciała mu zawiesić jakiś wisior, ale nagle coś nie tak się porobiło z jego myślami. że go wzywa część jego ludzkiej natury, czy coś.

łatwizna, ale jeszcze nie było...
niestety nie, ale jesteś bliskoswiergot pisze:"Star Trek III: The Search Of Spock"?

tak, to Star Trekswiergot pisze:Tak myślałem, że to nie to, ale to jedyny film, do którego ta scena by mi pasowała. Nic innego mi do głowy nie przychodzi, a zakładam, że to Star Trek, bo gdzie indziej Nimoy (to on, prawda?) mógł mieć podniesione brwi. Chyba, że to z serialu?
to toswiergot pisze:(...)"Star Trek: The Motion Picture"(...)

jakaś babka chciała mu zawiesić jakiś wisior, ale nagle coś nie tak się porobiło z jego myślami. że go wzywa część jego ludzkiej natury, czy coś.
Ostatnio zmieniony 19 marca 2007, 16:32 przez J1897, łącznie zmieniany 3 razy.
- swiergot
- Juventino
"Star Trek III: The Search Of Spock"?
Hmm, na początku "Star Trek: The Motion Picture" Spock był na Vulcanie (domyślam się, że na zdjęciu jest Vulcan i jakiś ichniejszy rytuał, więcej momentów na Vulcanie oprócz jedynki, trójki i czwórki sobie nie przypominam), średnio sobie tę scenę przypominam, ale może wtedy miał długie włosy?
MOJA ZAGADKA

Czyli "po sąsiedzku"
Tak myślałem, że to nie to, ale to jedyny film, do którego ta scena by mi pasowała. Nic innego mi do głowy nie przychodzi, a zakładam, że to Star Trek, bo gdzie indziej Nimoy (to on, prawda?) mógł mieć podniesione brwi. Chyba, że to z serialu?Bebik pisze:niestety nie, ale jesteś blisko
Można strzelać, ale po co. Do wyboru jest sześć filmów, tylko nie przypominam sobie, żeby w którymś Spock miał długie włosy.Bebik pisze:tak, to Star Trekale też nie serial. ja tam jakimś wielkim znawcą nie jestem, ale części Star Trek'a było chyba... dużo? także jest w co "strzelać"...
Hmm, na początku "Star Trek: The Motion Picture" Spock był na Vulcanie (domyślam się, że na zdjęciu jest Vulcan i jakiś ichniejszy rytuał, więcej momentów na Vulcanie oprócz jedynki, trójki i czwórki sobie nie przypominam), średnio sobie tę scenę przypominam, ale może wtedy miał długie włosy?
Chyba jednak trzeba było strzelać po kolei, zamiast podchodzić do tego naukowoBebik pisze:to to![]()

MOJA ZAGADKA

Czyli "po sąsiedzku"

No proszę, jaki Danielek obeznany 8)bblackk pisze:Gwiezdne Wrota
Ostatnio zmieniony 19 marca 2007, 20:29 przez swiergot, łącznie zmieniany 1 raz.

- Martin
- Juventino
Biegnij Lola, biegnij!
Zarąbisty film swoją drogą!
Zagadka:

Podpowiedź 1:

Zarąbisty film swoją drogą!
Zagadka:

Podpowiedź 1:

Tak! Zadajesz!pajzano pisze:Anatomia
Ostatnio zmieniony 22 marca 2007, 08:56 przez Martin, łącznie zmieniany 1 raz.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- J1897
- Juventino
TestOsteron, sam miałem zadać 
Zagadka:

Podpowiedź:

Zagadka:

nieULAT pisze:Coronado
też nieKwiAtek pisze:Shoot to Kill?
Podpowiedź:

tak jest! dajesz!KwiAtek pisze:Contract?
Ostatnio zmieniony 24 marca 2007, 15:05 przez J1897, łącznie zmieniany 4 razy.
- Piotrekk
- Juventino

YoUri':
Ale wystarczyło żeby podac poprawna odpowiedżEgzorcysta?
Zdjęcie bardzo małe i niewyraźne, więc nie mam ani odrobiny pewności.
Ostatnio zmieniony 26 marca 2007, 11:51 przez Piotrekk, łącznie zmieniany 1 raz.
Juve fan
- J1897
- Juventino
The Number 23
film zapowiada się przednio... coś chyba w rodzaju Efektu Motyla...
Zagadka:

film zapowiada się przednio... coś chyba w rodzaju Efektu Motyla...
Zagadka:

bblackk pisze:Ostatni król Szkocji

Ostatnio zmieniony 26 marca 2007, 18:44 przez J1897, łącznie zmieniany 1 raz.