Petycja w sprawie transmisji meczów Juve !
- bianconerio
- Juventino
To jest tak, że jestem wkurzony, bo nie obejrze powtórki meczu w piątek (a dopiero wtedy będę w domu). Pierwotnie retransmisja była na PS, a teraz jest na extra. Inne ligi? Polsat Sport nie ma praw do innych lig jak holenderska, grecka i właśnie włoska. W tym meczy Juventusu w Serie B na żywo i wybranych wcale nie na szczycie meczy Serie A. Płace dość wysoki abonament więc chciałbym te możliwe mecze obejrzeć, a stacja zmienia program co chwile. W tym wypadku nawet taka głupia petycja jest dla mnie dobrym pomysłem bo co moge zrobić... najwyżej zrezygnuje z rozczarowującego PS i wysokich rachuków co miesiąc :roll:mJaUcViEej pisze:A co zrobią jak napiszą do nich jeszcze fani Interu, Milanu, Romy, Palermo i po 5 przedstawicieli innych lig?bianconerio pisze:Jak dla mnie taka petycje powinna powstać. Mi nawet nie chodzi o to by mecze Juventusu puszczali przez cały ten i przyszły sezon.. wystarczy, że będą retransmisje meczy na dostępnym kanale o przywoitej porze. A to jak najbardziej jest możliwe i jak najbardziej jest związane z rzeczywistością. Jeśli coś takiego powstanie to na pewno podpisze się pod tym.
Inną sprawą jest to, że na mecze trzeba wykupić prawa do transmisji. Ilu nowych użytkowników jesteśmy w stanie zagwarantować? Jeśli ktoś ma Polsat to i tak nie zrezygnuje z niego tylko dlatego, że mecze JUVE tam nie lecą.
Moim zdaniem petycja może powstać. Nikt nikogo za to nie zje. Ale wątpię, żeby udało się coś uzyskać.
Z resztą temat jest już bez sensu i chyba można go zamknąć.
- lukasz9013
- Juventino
Ja się podpisuje pod tą petycją chociaż wątpie żeby to coś pomogło

Spokój to kłamstwo. Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę.
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
- Swider10
- Juventino
Jak juz tu niektorzy wspominali do końca zesonu w Serie B pozostały niecale 3 miesiące. Jezeli awansujemy (no chyba nikt nie widzi innej opcji) to mecze Juve beda na Canal+ no i w internecie, takze po naszym awansie bedzie mozna dosc czesto oglądać naszych ulubieńców w akcji 

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- MarcinB
- Juventino
Mnie akurat aż tak bardzo nie zależy na tym bo nie mam ani Cyfrowego Polsatu ani Cyfry+ także mi to zwisa. Chciałem dobrze. To w takim razie po co milan takie coś robił jak oni chyba wiedzą że ich klub od kilku lat jest pokazywany w canal+, widocznie chcięli cos osiągnąć. Czyli nie ma opcji żeby wykupili Juve channel tj, jest to z aresenal tv, braca tv itp, itd