Alex na ulicy
- RadeKas
- Juventino
Nie jestem pewien czy to jest temat na ten pokój, ale najwyżej moderatorzy mnie poprawią.
Otóż pytanie jest proste. Co byście zrobili gdybyście podczas spaceru po swoim mieście zobaczyli że po chodniku na przeciwnej stronie ulicy idzie Alex Del piero
Ja chyba zaczął bym wrzeszczeć w niebogłosy wybiegł bym na ulice i jakiś TIR by mnie przejechał.
Otóż pytanie jest proste. Co byście zrobili gdybyście podczas spaceru po swoim mieście zobaczyli że po chodniku na przeciwnej stronie ulicy idzie Alex Del piero

srali muszki będzie wiosna
- paweł (neo)
- Juventino
hmm.. co bym zrobił nie wiem..napewno podszedłbym po autograf.....i krzyknoł do niego Forza JUVE
- BIGGI
- Qualità Juventino
Pobiegłbym bym do niego (nawet gdybym miał wpasc pod samochód), wydarł bym ryja ze kocham juve i jestem jego wielkim fanem, wziąłbym autograf (nawet kilka na rozne rzeczy)....no chyba ze bym zemdlał z wrazenia...to nic bym nie zrobił
:shock:
ps. wyjezdzam na wesele, nie ma mnie do poniedziałku. papa
ps. wyjezdzam na wesele, nie ma mnie do poniedziałku. papa
- JuveQL
- Juventino
Podszedlbym do niego i dal mu swoj autograf
A na serio to podszedlbym i zarzucil kartke, koszulke, plakat, pilke itp. do podpisania. Potem bysmy porozmawiali: On po wlosku a ja po polsku
. Na pewno wielu ciekawych rzeczy dowiedzialbym sie z tej rozmowy
aaaaaaa no i pewnie bym zdjecie zrobil

A na serio to podszedlbym i zarzucil kartke, koszulke, plakat, pilke itp. do podpisania. Potem bysmy porozmawiali: On po wlosku a ja po polsku

aaaaaaa no i pewnie bym zdjecie zrobil

- Medi
- Qualità Juventino
A wszystko to akurat "przez przypadek" tego dnia miałbyś przy sobieJuveQL pisze:
A na serio to podszedlbym i zarzucil kartke, koszulke, plakat, pilke itp. do podpisania.

No, chyba, że codziennie chodzisz po ulicy z koszulką, plakatem i piłką
- BIANCONERI
- Juventino
Ja spróbowałbym zachowac spokój żeby nie spłoszyć gwiazdy Juve potem zastanowił bym sie gdzie może dac mi swój autograf..Nie ma to jak fantazja 

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Johnny777
- Juventino
Ja bym go musiał jakoś przetrzymać w domu przez kilka dni bo moja siostra jest również jego fanką i nie darowałaby mi gdyby się dowiedziała że był a ona go nie widziała, a teraz siedzi jeszcze na wakacjach w Krakowie 

- Slim
- Juventino
Najpierw bym nie uwierzyl, pozniej szybko podbiegl by sie upewnic... wymienilbym sie z nim autografami dalbym mu swoja koszulke
a on mi swoja ;] wziolbym chyba z 4 autografy kazdy na czym innym ;] pogadalbym z nim, poszedl na piwo pogadal... pozniej bysmy zostali qumplami 
A tak na serio to: zdembialbym, wmurowalby mnie... podbieglbym, grzecznie poprosil o autograf, porozmawialbym chwile, powiedzial ze kocham Juve i jestem wielkim jego fanem... z Radoscia uscisnalbym mu dlon, moze pomoglbym mu dojsc w miejsce gdzie ma zamiar dojsc... jesli by sie zgodzil oczywiscie... :-D :-D :-D Co tam jeszcze hymm
no jakbym mial aparat a pewnie bym mila swoja kochana cyfrowke to bym se zdjecie z nim zrobil
i pozniej bym sie chwalil kumplom
a cio ;-) niech wiedza
oo i bym wam jeszcze tutaj to zdjecie wkleil :]

A tak na serio to: zdembialbym, wmurowalby mnie... podbieglbym, grzecznie poprosil o autograf, porozmawialbym chwile, powiedzial ze kocham Juve i jestem wielkim jego fanem... z Radoscia uscisnalbym mu dlon, moze pomoglbym mu dojsc w miejsce gdzie ma zamiar dojsc... jesli by sie zgodzil oczywiscie... :-D :-D :-D Co tam jeszcze hymm

- Slim
- Juventino
Nie zapominaj o tym ze szukala by Cie policja i Caly Juventus.. bo potrzebowal by kogos kto strzela gole w tak wspanialy sposob jak on to robiMacias pisze:A ja bym znalazł jakiś wór, wpakowałbym go tam i trzymał aż by mi nie zdradził swojego sekretu na gre w piłke, a w tym czasie całe JuvePoland szykowało by siekiery i młoty żeby mnie zarżnąć