Alex na ulicy

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2003, 10:38

Nie jestem pewien czy to jest temat na ten pokój, ale najwyżej moderatorzy mnie poprawią.

Otóż pytanie jest proste. Co byście zrobili gdybyście podczas spaceru po swoim mieście zobaczyli że po chodniku na przeciwnej stronie ulicy idzie Alex Del piero :?: Ja chyba zaczął bym wrzeszczeć w niebogłosy wybiegł bym na ulice i jakiś TIR by mnie przejechał.

srali muszki będzie wiosna
paweł (neo)

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2003, 10:52

hmm.. co bym zrobił nie wiem..napewno podszedłbym po autograf.....i krzyknoł do niego Forza JUVE

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2003, 11:20

Pobiegłbym bym do niego (nawet gdybym miał wpasc pod samochód), wydarł bym ryja ze kocham juve i jestem jego wielkim fanem, wziąłbym autograf (nawet kilka na rozne rzeczy)....no chyba ze bym zemdlał z wrazenia...to nic bym nie zrobił :wink: :shock:

ps. wyjezdzam na wesele, nie ma mnie do poniedziałku. papa :wink:

JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2003, 11:35

Podszedlbym do niego i dal mu swoj autograf :wink:

A na serio to podszedlbym i zarzucil kartke, koszulke, plakat, pilke itp. do podpisania. Potem bysmy porozmawiali: On po wlosku a ja po polsku :D . Na pewno wielu ciekawych rzeczy dowiedzialbym sie z tej rozmowy :wink:
aaaaaaa no i pewnie bym zdjecie zrobil :D :D :D

juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2003, 11:56

Mnie by zamurowało to pewne. A jak bym się juz ocknął to pewnie by go już nie było :wink:

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 19 lipca 2003, 12:09

Ahhh.....niema to jak marzenia :wink: Byłbym w ogromnym szoku. Zrobiłbym to samo co koledzy. Ahhhh...i zaprosiłbym go do swojej świątyni JUVE :wink:

Obrazek
Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2003, 12:11

JuveQL pisze:
A na serio to podszedlbym i zarzucil kartke, koszulke, plakat, pilke itp. do podpisania.
A wszystko to akurat "przez przypadek" tego dnia miałbyś przy sobie :D
No, chyba, że codziennie chodzisz po ulicy z koszulką, plakatem i piłką :wink:

BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2003, 13:10

Ja spróbowałbym zachowac spokój żeby nie spłoszyć gwiazdy Juve potem zastanowił bym sie gdzie może dac mi swój autograf..Nie ma to jak fantazja :D

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
Macias

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2003, 13:35

A ja bym znalazł jakiś wór, wpakowałbym go tam i trzymał aż by mi nie zdradził swojego sekretu na gre w piłke, a w tym czasie całe JuvePoland szykowało by siekiery i młoty żeby mnie zarżnąć :D

Baggio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2003, 13:41

A ja bym go zaprosil na wspolna gierke na naszym osiedlowym boisku :P

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2003, 20:46

Ja bym go musiał jakoś przetrzymać w domu przez kilka dni bo moja siostra jest również jego fanką i nie darowałaby mi gdyby się dowiedziała że był a ona go nie widziała, a teraz siedzi jeszcze na wakacjach w Krakowie :D

Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2003, 21:01

Najpierw bym nie uwierzyl, pozniej szybko podbiegl by sie upewnic... wymienilbym sie z nim autografami dalbym mu swoja koszulke :P a on mi swoja ;] wziolbym chyba z 4 autografy kazdy na czym innym ;] pogadalbym z nim, poszedl na piwo pogadal... pozniej bysmy zostali qumplami :P

A tak na serio to: zdembialbym, wmurowalby mnie... podbieglbym, grzecznie poprosil o autograf, porozmawialbym chwile, powiedzial ze kocham Juve i jestem wielkim jego fanem... z Radoscia uscisnalbym mu dlon, moze pomoglbym mu dojsc w miejsce gdzie ma zamiar dojsc... jesli by sie zgodzil oczywiscie... :-D :-D :-D Co tam jeszcze hymm :D no jakbym mial aparat a pewnie bym mila swoja kochana cyfrowke to bym se zdjecie z nim zrobil :D i pozniej bym sie chwalil kumplom :D a cio ;-) niech wiedza :P oo i bym wam jeszcze tutaj to zdjecie wkleil :]

Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2003, 21:03

Macias pisze:A ja bym znalazł jakiś wór, wpakowałbym go tam i trzymał aż by mi nie zdradził swojego sekretu na gre w piłke, a w tym czasie całe JuvePoland szykowało by siekiery i młoty żeby mnie zarżnąć :D
Nie zapominaj o tym ze szukala by Cie policja i Caly Juventus.. bo potrzebowal by kogos kto strzela gole w tak wspanialy sposob jak on to robi :D No i przeciez on jest sztandarem Juve wiec tym bardziej by go szukali!!

Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2003, 21:05

Baggio pisze:A ja bym go zaprosil na wspolna gierke na naszym osiedlowym boisku :P

No wiesz ;] nie zly pomysl tylko czy by chcial ;]

Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2003, 21:19

Ja to bym wykitował!!!!!!!!!!!!!!!!!

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
ODPOWIEDZ