Imiona do bierzmowania
- pan Zambrotta
- Juventino
A nie przypadkiem Kwadrat ? U mnie pół osiedla wybrało sobie takie imię.El Mass-turbo pisze:Ja proponuje św. Kwadratus. <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> temat.
Od siebie dorzuce jeszcze Polikarpa i Macedoniusza.
A na koniec - ciekawostka.
- Koziołek
- Juventino
Ja z bierzmowania mam AARON. Zastanawiałem się co powie proboszcz albo biskup, bo nie chwaliłem się z tym faktem aż do samej uroczystości. Wszystko przebiegło gładko ale jak proboszcz czytał imię to trochę się uśmiechnął.
- Drabik224
- Juventino

Ale wezme sobie Alfons Rodrigez
:rotfl: :rotfl: Podoba mi się jak nie wiem

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
DokładnieSiewier pisze:Dołączyłeś w takim razie do ścisłego grona elytyleniup pisze:dałem sobie Aleksander,

- Wonki
- Juventino
Ja nie miałem żadnych problemów w wyborze imienia, poszło oczywiście Alexander
Ale radzę jednak w wyborze imienia nie kierować się tylko i wyłącznie sympatiami piłkarskimi ale też trochę chociaż identyfikować się ze świętym o danym imieniu 
PS dobrze, że Gianluca jest nieprzetłumaczalne bo bym teraz chyba żałował

PS dobrze, że Gianluca jest nieprzetłumaczalne bo bym teraz chyba żałował
- wloski
- Juventino
leniup pisze:OOO Schickit jak ja Cie dawno nie czytałemEl Mass-turbo pisze:Jeśli nie można byłoby wybrać imienia "Dawid" to nie mozna by było ochrzcić tak dziecka.
Ja proponuje św. Kwadratus. <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> temat.Harpaganie miałeś mi wysłać zdjęcie swojej siostry, obiecałeś na zlocie
:P:P A najlepiej przywieź ją na tegoroczny zlot :twisted:
yyy co do tematu, dałem sobie Aleksander, moje dziecko też tak będzie miało na imię, mam nadzieję ze moja przyszła żona nie będzie miała żadnych obiekcji :]
Mało tego, żeby tylko żona na imie nie miała.... Aleksandra

A ty sobie mogłeś dać na imie Rzeczpospolitan... bo jacyć zajefajni rodzice tak dali swojemu synowi na imie...El Mass-turbo pisze:Jeśli nie można byłoby wybrać imienia "Dawid" to nie mozna by było ochrzcić tak dziecka.
Ja proponuje św. Kwadratus. <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> temat.
- NeBu
- Juventino
Bierzmowanie mam w tym roku i mam problem, bo z kobiecych imion lubie tylko swoje(Agnieszka^^) a drugi raz to raczej nie wezme sobie.....z męskim bym nie miała problemu (Gianluigi nie da rady, Francesco też nie , Franciszek to już nie to samo, więc pozostałoby juz tylko uwielbiane przeze mnie Piotr). Pozostało mi więc szukanie jakiejś równej świętej, no i nawet chyba juz znalazłam, Laura ma na imię( nie brzydko) Vicuña.
'this crazy shine it never lets you die'