Gran Derby Europa

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
sushi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2007, 10:52

Witam na pewno obejrzy was wielu ten mecz . Ja na pewno usiądę przed tv i będę oglądał jak myślicie jak to będzie meczyk zarówno Barca jak i Real nie są w najlepszej formie odpadli z LM ale wydaje mi się że może być ciekawy meczyk mam nadzieje że Real dostanie baty i Capello pożegna sie z Realem i będzie szukał nowego pracodawcy :rotfl:

Czy wygrywa czy nie ja i tak kocham cię w sercu moim JUVE i na dobre i na złe
mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 10 marca 2007, 11:01

Moim zdaniem wygra barca. Szczerze jej nie lubię, ale to chyba oni są większym faworytem. Real raczej nie da jej rady, z resztą katalończycy mają coś do idowodnienia. Oczywiście Galacticos też...hmm... sam juz nie wiem. :think: :/

mrhahn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2007, 11:04

Pewnie, ze wole zeby Real wygrał....
Ten klub juz dawno nic ciekawego nie wygrał... to dobrze by było, zeby chociaz barcy nakopał ;]

Pozatym barcelony nigdy nie lubiałem i nigdy nie bede lubił. :snooty:

Obrazek
Łyko

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2007, 11:06

Fakt ze Real nie ma nic do stracenia (bo juz stracil) ale i tak przegra. Nie kibicowalem nigdy tym druzynom ale chcialby aby Barca sposcila lanie realowi, galaretos....

MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2007, 11:06

Ja ten mecz od zawsze olewałem ale jeszcze bardziej olewać będę w tym roku. Obydwa zespoły grają fatalnie, czego tłumaczyć nie trzeba.
Gdy słyszę w TV czy w radiu że odbędą się "Wielkie Derby Europy" to mnie szlag zalewa :angry: Kto wymyślił taką nazwę dla akurat tego meczu :!: :?: Pewnie hiszpański odpowiednik "Faktu" :D Nie obchodzi mnie kto dziś wygra, a meczu i tak nie pooglądam bo nie mam Canal+ Sport :D

I jeszcze jedno. Czy mianem "Derbów Europy" nie powinno się określać meczu pomiędzy dwoma najlepszymi zespołami w Europie :?:
Kiedyś (chyba jakiś miesiąc temu) widziałem pewien ranking. Podobno był to ranking najlepszych klubów historii piłki nożnej. I zgadnijcie kto był na podium?
1. Barca
2. Juve
3 .Milan

Więc "Derbami Europy" powinien być nazywany mecz pomiędzy Juve a Barcą :D

Obrazek
Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2007, 11:17

Bardzo mocno będe trzymał kciuki za Real ( po raz pierwszy w życiu jak myślę). Dlaczego? Bo najbardziej skorzystają na tym Sevilla i Valencia 8)

Kto przegra " derby wielkich przegranych" ten zapłaci za nie głową. ( Capello pojutrze, Rijkaard po zakończeniu sezonu)
Ostatnio zmieniony 10 marca 2007, 12:14 przez Supersonic, łącznie zmieniany 1 raz.

mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2007, 11:29

Supersonic pisze:Bardzo mocno będe trzymał kciuki za Real ( po raz pierwszy w życiu jak myślę). Dlaczego? Bo najbardziej skorzystają na tym Sevilla i Valencia 8)
Też będę trzymał kciuki za Real bo jeśli Real wygra to Barca praktycznie straci szanse na zdobycie mistrzostwa i może wtedy już ucichnie choć trochę ten wielki zachwyt we wszystkich mediach tą "wielką" Barcą bo szczerze od tego już mi się od dawna wymiotować chce :!: boski ronaldinho i wielka barca :angry: ehh

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
MaxiLopez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2007, 11:51

Oby wygrał Real nie lubię ich, ale także nie lubię Barcy, A Primiera Division w tym roku wygra Sevilla dzięki magi Daniela Alvesa.

ALEXY

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2007, 11:54

A ja napisze tak jestem za ...dobrym futbolem w tym meczu... nie obchodzi mnie to czy wygra barca czy real chcialbym zobaczyc dobra pilke bo to cieszy me oko interesuje sie Juve i tylko temu klubowi kibicuje a w meczach innych druzynobchodzi mnie tylko i wylacznie pika pilki noznej a nie czy lubie bardziej jedna czy duga druzyne..

P.S
Do tych co mowia cos z ironia o boskim Ronaldinho..Ten gosc jest jednym z najlepszych pilkarzy swiata i czy wam sie podoba czy nie ja ciesze sie gry barca wygrywa bo wtedy moge zobaczyc w Akcji tego goscia.. czy tez ogladajac Real bede sie cieszyl gdy oni wygraja bo bede mogl ogladnac pikno jakie pokazali na boisku..

Pozdraiwam

GRANDE JUVE
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2007, 12:23

Jest mi szczerze obojętne kto wygra w Gran Derby. Zarówno Real, jak i Barca nic dla mnie nie znaczą. Usiąde jednak wieczorem przed tv i będę trzymał kciuki za... Barcę. Nie dlatego, że ją lubię, ale postawiłem w sts-ie czyste 1 na Barcelonę, więc naturalną rzeczą jest, że będę chciał wygrać. Pozatym tak mi się wydaję, że mimo wszystko Barca zemści się za porażkę na Estadio Santiago Bernabeu 0:2.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2007, 12:28

Oba kluby są bez formy, pożegnały się już w tygodniu z piłkarską Ligą Mistrzów więc będą chciały wyładować złosć na sobie. Trzymał kciuki będę za Real. Barcelona musi polecieć do tyłu a mistrza zdobyć ktoś z dwójki Valencia/Sevilla bo to im należy się to trofeum w tym sezonie. Barca ostatnio przegrała właśnie z ekipą ze stolicy Andaluzji a Real zremisował w małych derbach z Getafe które wyraźnie Królewskim nie leżą. Sądze że będzie to nudne i marne widowisko, ale zobaczymy napewno będzie to krwawa wojna. Chcę aby wygrał Real, ale wszystkie strony świata wskazują na remis!

Robert 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2007, 12:36

Lukasz_JUVE pisze:I jeszcze jedno. Czy mianem "Derbów Europy" nie powinno się określać meczu pomiędzy dwoma najlepszymi zespołami w Europie :?:
Kiedyś (chyba jakiś miesiąc temu) widziałem pewien ranking. Podobno był to ranking najlepszych klubów historii piłki nożnej. I zgadnijcie kto był na podium?
1. Barca
2. Juve
3 .Milan

Więc "Derbami Europy" powinien być nazywany mecz pomiędzy Juve a Barcą :D
Bardzo ciekawy a zarazem dziwny ten ranking :prochno: :whistle:
Jeżeli był to ranking najlepszych klubów historii piłki nożnej to powiem szczerze że się bardzo dziwię :shock: Przecież bardziej utytułowanym klubem niż Barca jest chociażby Real czy Liverpool.

Co do tematu to myślę że będzie remis. Mecze tych drużyn zawsze są emocjonujące do ostatniej minuty.

mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2007, 12:49

Robert 10 pisze: Bardzo ciekawy a zarazem dziwny ten ranking :prochno: :whistle:
Jeżeli był to ranking najlepszych klubów historii piłki nożnej to powiem szczerze że się bardzo dziwię :shock: Przecież bardziej utytułowanym klubem niż Barca jest chociażby Real czy Liverpool.
Przecież bardziej utytułowanym klubem niż Barca jest chociażby... JUVENTUS :!: :whistle:

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
Robert 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2007, 12:59

mateo369 pisze:
Robert 10 pisze: Bardzo ciekawy a zarazem dziwny ten ranking :prochno: :whistle:
Przecież bardziej utytułowanym klubem niż Barca jest chociażby... JUVENTUS :!: :whistle:
Racja :D Ale bardziej utytułowanym klubem niż Juve jest niestety chociażby Real :(

MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2007, 13:21

Robert 10 pisze:Bardzo ciekawy a zarazem dziwny ten ranking :prochno: :whistle:
W tym rankingu "podobno" liczono wszystkie triumfy w LM, pucharach krajowych, PUEFA i mistrzostw kraju. Ale jaki to był ranking, nie pamiętam. Ale postaram się poszukać.

Obrazek
ODPOWIEDZ