Gran Derby Europa
- sushi
- Juventino
Witam na pewno obejrzy was wielu ten mecz . Ja na pewno usiądę przed tv i będę oglądał jak myślicie jak to będzie meczyk zarówno Barca jak i Real nie są w najlepszej formie odpadli z LM ale wydaje mi się że może być ciekawy meczyk mam nadzieje że Real dostanie baty i Capello pożegna sie z Realem i będzie szukał nowego pracodawcy :rotfl:
Czy wygrywa czy nie ja i tak kocham cię w sercu moim JUVE i na dobre i na złe
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Moim zdaniem wygra barca. Szczerze jej nie lubię, ale to chyba oni są większym faworytem. Real raczej nie da jej rady, z resztą katalończycy mają coś do idowodnienia. Oczywiście Galacticos też...hmm... sam juz nie wiem.

- MrWlodek
- Juventino
Ja ten mecz od zawsze olewałem ale jeszcze bardziej olewać będę w tym roku. Obydwa zespoły grają fatalnie, czego tłumaczyć nie trzeba.
Gdy słyszę w TV czy w radiu że odbędą się "Wielkie Derby Europy" to mnie szlag zalewa
Kto wymyślił taką nazwę dla akurat tego meczu :!:
Pewnie hiszpański odpowiednik "Faktu"
Nie obchodzi mnie kto dziś wygra, a meczu i tak nie pooglądam bo nie mam Canal+ Sport 
I jeszcze jedno. Czy mianem "Derbów Europy" nie powinno się określać meczu pomiędzy dwoma najlepszymi zespołami w Europie
Kiedyś (chyba jakiś miesiąc temu) widziałem pewien ranking. Podobno był to ranking najlepszych klubów historii piłki nożnej. I zgadnijcie kto był na podium?
1. Barca
2. Juve
3 .Milan
Więc "Derbami Europy" powinien być nazywany mecz pomiędzy Juve a Barcą
Gdy słyszę w TV czy w radiu że odbędą się "Wielkie Derby Europy" to mnie szlag zalewa

I jeszcze jedno. Czy mianem "Derbów Europy" nie powinno się określać meczu pomiędzy dwoma najlepszymi zespołami w Europie

Kiedyś (chyba jakiś miesiąc temu) widziałem pewien ranking. Podobno był to ranking najlepszych klubów historii piłki nożnej. I zgadnijcie kto był na podium?
1. Barca
2. Juve
3 .Milan

- Supersonic
- Juventino
Bardzo mocno będe trzymał kciuki za Real ( po raz pierwszy w życiu jak myślę). Dlaczego? Bo najbardziej skorzystają na tym Sevilla i Valencia 8)
Kto przegra " derby wielkich przegranych" ten zapłaci za nie głową. ( Capello pojutrze, Rijkaard po zakończeniu sezonu)
Kto przegra " derby wielkich przegranych" ten zapłaci za nie głową. ( Capello pojutrze, Rijkaard po zakończeniu sezonu)
Ostatnio zmieniony 10 marca 2007, 12:14 przez Supersonic, łącznie zmieniany 1 raz.
- mateo369
- Juventino
Też będę trzymał kciuki za Real bo jeśli Real wygra to Barca praktycznie straci szanse na zdobycie mistrzostwa i może wtedy już ucichnie choć trochę ten wielki zachwyt we wszystkich mediach tą "wielką" Barcą bo szczerze od tego już mi się od dawna wymiotować chce :!: boski ronaldinho i wielka barcaSupersonic pisze:Bardzo mocno będe trzymał kciuki za Real ( po raz pierwszy w życiu jak myślę). Dlaczego? Bo najbardziej skorzystają na tym Sevilla i Valencia 8)

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- ALEXY
- Juventino
A ja napisze tak jestem za ...dobrym futbolem w tym meczu... nie obchodzi mnie to czy wygra barca czy real chcialbym zobaczyc dobra pilke bo to cieszy me oko interesuje sie Juve i tylko temu klubowi kibicuje a w meczach innych druzynobchodzi mnie tylko i wylacznie pika pilki noznej a nie czy lubie bardziej jedna czy duga druzyne..
P.S
Do tych co mowia cos z ironia o boskim Ronaldinho..Ten gosc jest jednym z najlepszych pilkarzy swiata i czy wam sie podoba czy nie ja ciesze sie gry barca wygrywa bo wtedy moge zobaczyc w Akcji tego goscia.. czy tez ogladajac Real bede sie cieszyl gdy oni wygraja bo bede mogl ogladnac pikno jakie pokazali na boisku..
Pozdraiwam
P.S
Do tych co mowia cos z ironia o boskim Ronaldinho..Ten gosc jest jednym z najlepszych pilkarzy swiata i czy wam sie podoba czy nie ja ciesze sie gry barca wygrywa bo wtedy moge zobaczyc w Akcji tego goscia.. czy tez ogladajac Real bede sie cieszyl gdy oni wygraja bo bede mogl ogladnac pikno jakie pokazali na boisku..
Pozdraiwam
GRANDE JUVE
- Mr Cezary
- Juventino
Jest mi szczerze obojętne kto wygra w Gran Derby. Zarówno Real, jak i Barca nic dla mnie nie znaczą. Usiąde jednak wieczorem przed tv i będę trzymał kciuki za... Barcę. Nie dlatego, że ją lubię, ale postawiłem w sts-ie czyste 1 na Barcelonę, więc naturalną rzeczą jest, że będę chciał wygrać. Pozatym tak mi się wydaję, że mimo wszystko Barca zemści się za porażkę na Estadio Santiago Bernabeu 0:2.
- Vincitore
- Juventino
Oba kluby są bez formy, pożegnały się już w tygodniu z piłkarską Ligą Mistrzów więc będą chciały wyładować złosć na sobie. Trzymał kciuki będę za Real. Barcelona musi polecieć do tyłu a mistrza zdobyć ktoś z dwójki Valencia/Sevilla bo to im należy się to trofeum w tym sezonie. Barca ostatnio przegrała właśnie z ekipą ze stolicy Andaluzji a Real zremisował w małych derbach z Getafe które wyraźnie Królewskim nie leżą. Sądze że będzie to nudne i marne widowisko, ale zobaczymy napewno będzie to krwawa wojna. Chcę aby wygrał Real, ale wszystkie strony świata wskazują na remis!
- Robert 10
- Juventino
Bardzo ciekawy a zarazem dziwny ten rankingLukasz_JUVE pisze:I jeszcze jedno. Czy mianem "Derbów Europy" nie powinno się określać meczu pomiędzy dwoma najlepszymi zespołami w Europie
1. Barca
2. Juve
3 .Milan

Jeżeli był to ranking najlepszych klubów historii piłki nożnej to powiem szczerze że się bardzo dziwię :shock: Przecież bardziej utytułowanym klubem niż Barca jest chociażby Real czy Liverpool.
Co do tematu to myślę że będzie remis. Mecze tych drużyn zawsze są emocjonujące do ostatniej minuty.
- mateo369
- Juventino
Przecież bardziej utytułowanym klubem niż Barca jest chociażby... JUVENTUS :!:Robert 10 pisze: Bardzo ciekawy a zarazem dziwny ten ranking![]()
![]()
Jeżeli był to ranking najlepszych klubów historii piłki nożnej to powiem szczerze że się bardzo dziwię :shock: Przecież bardziej utytułowanym klubem niż Barca jest chociażby Real czy Liverpool.

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Robert 10
- Juventino
Racjamateo369 pisze:Przecież bardziej utytułowanym klubem niż Barca jest chociażby... JUVENTUS :!:Robert 10 pisze: Bardzo ciekawy a zarazem dziwny ten ranking![]()
![]()

- MrWlodek
- Juventino
W tym rankingu "podobno" liczono wszystkie triumfy w LM, pucharach krajowych, PUEFA i mistrzostw kraju. Ale jaki to był ranking, nie pamiętam. Ale postaram się poszukać.Robert 10 pisze:Bardzo ciekawy a zarazem dziwny ten ranking![]()
![]()