Co wy na to aby następncą Buffona był polak?
- Simi
- Qualità Juventino
Jakby było pewne ze Gigi odejdzie to bym sie sporo zastanawiał czy kupic Polaka.Jakby Gigi nie odchodzil nie ma innej opcji zeby ich nie kupowac a jesli mialby odejsc to kupic świetnie sprawujacego sie w Celticu Boruca i było gitara 

- Medon1
- Juventino
Śmieszy mnie to. Wielcy patrioci. Czy wy macie jakieś kompleksy ? Boruc jest obecnie w czołówce bramkarzy na świecie. Tylko wy zazdrośnicy oczywiście mówicie, że jest on za słaby. Wszyscy dobrzy trenerzy widzą potencjał Boruca czy Kuszczaka. -
"Boruc to znakomity bramkarz.
Człowiek pewny siebie, który w ostatnim czasie zrobił olbrzymie postępy. Jest teraz w wielkiej formie. Ciężko wytknąć jego słabe strony – dodaje trener Milanu, Carlo Ancelotti.
- Czy poradziłby sobie w Milanie? Mógłby grać w każdej dobrej drużynie, ponieważ jest wystarczająco dobry. W Milanie także by sobie poradził. Dobry bramkarz zasługuje na dobrą drużynę – dodał trener Włochów."
Sir Alex Ferguson :"W Kuszczaku widzę Petera Schmeichela i mam nadzieję, że Tomek poradzi sobie tak jak on. Peter miał 27 lat, gdy do nas dołączał, ale wciąż rozmawialiśmy o potencjale i możliwościach rozwoju. Bramkarze muszą dojrzeć, by grać na najwyższym poziomie, ale możliwości Tomka są bardzo duże.
I co łyso wam ? Mówicie, że szkoła włoska jest lepsza. Jakoś teraz zagraniczni trenerzy jako młode talenty na bramce wolą Polaków.Więc skończcie wreszczie z tymi kompleksami i uwierzcie!!!!!
"Boruc to znakomity bramkarz.
Człowiek pewny siebie, który w ostatnim czasie zrobił olbrzymie postępy. Jest teraz w wielkiej formie. Ciężko wytknąć jego słabe strony – dodaje trener Milanu, Carlo Ancelotti.
- Czy poradziłby sobie w Milanie? Mógłby grać w każdej dobrej drużynie, ponieważ jest wystarczająco dobry. W Milanie także by sobie poradził. Dobry bramkarz zasługuje na dobrą drużynę – dodał trener Włochów."
Sir Alex Ferguson :"W Kuszczaku widzę Petera Schmeichela i mam nadzieję, że Tomek poradzi sobie tak jak on. Peter miał 27 lat, gdy do nas dołączał, ale wciąż rozmawialiśmy o potencjale i możliwościach rozwoju. Bramkarze muszą dojrzeć, by grać na najwyższym poziomie, ale możliwości Tomka są bardzo duże.
I co łyso wam ? Mówicie, że szkoła włoska jest lepsza. Jakoś teraz zagraniczni trenerzy jako młode talenty na bramce wolą Polaków.Więc skończcie wreszczie z tymi kompleksami i uwierzcie!!!!!
- juveman7
- Juventino
Ja osobiście mile widziałbym w Juve Artura Boruca. Dla mnie jest to prawdziw "jajcarz"
. Często słyszałem niektóre Jego wypowiedzi pomeczowe i nieżle się uśmiałem bo na prawde potrafi żartować. Ale oczywiście nie dlatego miałby bronić w Juve , tylko za to jak broni niektóre piłki. Często w Jego interwencjach widać pełen profesjonalizm, który mnie ciągle zadziwia. Niektóre jesgo niebanalne interwencje można oglądać bez końca. Uważam że jest On ponad przeciętnym bramkarzem, który ciągle się rozwija. Po prostu Boruc dałby sobie rade w Juventusie.

...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- CzarnyZkultury
- Juventino
hym ciekawe. jesli milaby nas faktycznie Buffon opusicic to tylko Boruc jest odpowiednim materialem na nastepce z polakow. a to co pokazal wczoraj z Milanem to majstersztyk bramkarski