Liga Mistrzów 2006-07

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2007, 10:23

No i TVP znowu się nie popisało.
Dziś zamiast transmitować mecz Milan - Celtic, to pokażą dwa popadające w średniactwo - Bayern i Real.
Na pewno dla wielu polaków większym zainteresowaniem cieszyłby się mecz Celicu, w którym gra Artur Boruc :!: A nie oglądanie dziadków biegających po boisku i próbujących pokazać że coś jeszcze potrafią.

PS Nie wie ktoś czy w zagranicznych TV będzie pokazywany meczu Milan - Celtic :?:

Obrazek
Lord of San Siro

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2007, 10:32

Tigmar pisze:
ciekaw jestem na ile sezonów wykluczą Inter z CL :)
Ku Twojej rozpaczy musze Ci powiedziec, ze na zaden. Poza karami indywidualnymi, zapewne finansowymi nic wiecej nie bedzie. Ale ten frajerski tchorz Navarro powinien ostro dostac po tylku. Panienka a nie facet. Jesli ktos jeszcze ma watpliwosci, dlaczego pol druzyny Interu zaczelo go gonic oto link do zdjacia na ktorym wszystko widac:
http://img83.imageshack.us/img83/9866/b ... 640mw8.jpg

Cent'anni di storia ... di serie B non ho memoria!!!
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2007, 10:44

Piekny prawy sierpowy.. viva navarro! :lol:
Dym zaczal sie od burdisso wiec sam sobie winien.. biedaczysko :x w koncu dostal 'za nic' ...

p.s
najsmieszniejsze byly te ofiarne proby zatrzymania navarro przez cruza i cordobe. jak to ogladalismy z ojcem to pekalismy ze smiechu :lol:

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Lord of San Siro

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2007, 10:48

wErOn pisze:
Piekny prawy sierpowy.. viva navarro! :lol:
Dym zaczal sie od burdisso wiec sam sobie winien.. biedaczysko :x w koncu dostal 'za nic' ...
Jaki Ty jestes ograniczony, tyle Ci powiem. Wielki mi kozak, wlecial na chwile, uderzyl z partyzanta w momencie kiedy Burdisso byl trzymany przez innych i od razu uciekl schowac sie za kolegow.

Cent'anni di storia ... di serie B non ho memoria!!!
klsmkr

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 07 marca 2007, 10:54

Tigmar pisze:inaczej sie gra jak ma sie -8 w plery niz sie startuje z równego pułapu.
A co mnie obchodzi Twoje zdanie? Odnosiłem się do słów niektórych kibiców Milanu, którzy po pierwszych kolejkach mówili, że "przegonią nas przed świętami" (Bożego Narodzenia rzecz jasna).
wErOn pisze:jak to ogladalismy z ojcem to pekalismy ze smiechu
Współczuję Twojemu ojcu. Zmienianie pieluch musi być nieprzyjemne. :o

Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2007, 11:25

A co mnie obchodzi Twoje zdanie? Odnosiłem się do słów niektórych kibiców Milanu, którzy po pierwszych kolejkach mówili, że "przegonią nas przed świętami" (Bożego Narodzenia rzecz jasna).
Słuchaj, tu jest forum.
Piszesz coś publicznie to nie dziw się, że ktoś Ci odpisze. Jeśli taka zasada jest dla Ciebie zbyt trudna do zaakceptowania, to kontaktuj się z tymi osobami indywidualnie.

Co do meczów: faworyci LM polegli.
Nie ma Barcy. Nie ma Lyonu. Nie ma Interu.
Została tylko Chelsea i ManU.
Mnie to osobiście, jako kibica, cieszy. CL jest dzięki temu ciekawsza w tym sezonie.

Po meczu Interu z Valencią nie jestem taki radosny, jak co niektórzy. Mam nadzieję, że kary posypią się na oba kluby oraz na zawodników. Nie bawi mnie to zupełnie.
Znów włoski futbol będzie kojarzony z ciemną stroną piłki nożnej i znów przez Inter (pamiętny dwumecz z Milanem).
Zawsze starałem się łagodzić spory na forum z kibicami Interu.
Ale teraz jest zwyczajnie zły. Kibicuję włoskiej piłce i chyba bym wolał awans Interu bez bijatki na końcu niż to, co się stało obecnie.
A trzeba przyznać, że działo się sporo.
Wiem, że wina lezy po obu stronach, ale to wszystko będzie bardziej kojarzone z Interem.
- bo przegrał
- bo już miał wybryki na sumieniu
- bo to włoski ( :smile: ) klub.

Dla mnie zawodnicy obu drużyn zachowali się fatalnie. Ataki Burdisso, cios Navarro, Toldo w szatni Valencii czy szarpiący się z porządkowymi Figo.
Kto zaczął - tak się człowiek usprawiedliwa w szkole podstawowej.
'Psze Pani - ale to on zaczął' :/

Dirty mind
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2007, 11:28

nie mam zamiaru gadac z wami chojraki, zapodam tylko jeszcze kilka smisznych fotek :lol:

http://gallery.quotidiano.net/champions ... big/01.jpg
http://gallery.quotidiano.net/champions ... big/02.jpg
http://gallery.quotidiano.net/champions ... big/06.jpg
http://gallery.quotidiano.net/champions ... big/11.jpg
http://gallery.quotidiano.net/champions ... big/12.jpg

hit:
http://gallery.quotidiano.net/champions ... big/16.jpg

##### jak to wyglada.. :lol:

Jeszcze jedno (kawalek newsa z fcinter.pl)
Do tej pory nie wiemy co wydarzyło się w szatni. Bez winy nie pozostają na pewno zwodnicy Valencii, wystarczy wymienić tu: złamany nos Burdisso, duszenie Cordoby,, czy zaczepki w stronę Ibrahimovica, którego musiał uspokajać trener Valencii.
:prochno:

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
klsmkr

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 07 marca 2007, 11:34

Venomik pisze:Słuchaj, tu jest forum.
Piszesz coś publicznie to nie dziw się, że ktoś Ci odpisze.
To niech odpisuje z sensem. Szkoda mi czasu na czytanie bzdur typu "inaczej się gra z ujemnymi punktami". Tak, piłka wtedy jest cięższa, a chorągiewki w narożnikach boiska zmieniają kolor na szary.
Venomik pisze:Wiem, że wina lezy po obu stronach, ale to wszystko będzie bardziej kojarzone z Interem.
- bo przegrał
- bo już miał wybryki na sumieniu
- bo to włoski ( :smile: ) klub.
Trudno się z tym nie zgodzić. Z drugiej strony, oglądałem wczoraj skróty na TVP i komentatorzy podkreślali winę obydwu stron, więc nie spodziewam się publicznego potępienia, jak po meczu z Milanem.

Bart_DB

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2007, 11:37

@Weron: Nie wiem co w tym śmiesznego. Może bawi to ciebie i twojego tatę ale jak dla mnie to jest przykre, że dorośli faceci nie potrafią załatwić sprawy swą grą na boisku (albo słownie) tylko muszą się napieprzać w 20 osób po meczu.

ti porterò all'inferno con me.
rafal005

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2007, 11:42

Lukasz_JUVE pisze:PS Nie wie ktoś czy w zagranicznych TV będzie pokazywany meczu Milan - Celtic :?:
ART Sport 3
Canal+ Deportes
Ciné+ Foot+ 3
DigitAlb Premium 2
ESPN+
Mediaset Premium 1
NTV+ Football
Premiere Sport Portal
RAI Uno
Setanta Ireland (irl)
Sky Calcio 8
Sky Sport Italia 1
Sky Sports Interactive 3
Sport 2 (Ukr)
Sport TV Multijogo
SuperSport 4 Nova
Viasat Xtra 1

TdF

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2007, 11:47

wErOn pisze: najsmieszniejsze byly te ofiarne proby zatrzymania navarro przez cruza i cordobe. jak to ogladalismy z ojcem to pekalismy ze smiechu :lol:
Ty pewnie byś stał się patrzył ? Albo jeszcze lepiej uciekł do szatani. :bravo:

Inter per SempreObrazek
white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2007, 12:01

A czy ktos ich osmiesza ? Weron stwiedzil ze to wygladalo dosyc zabawnie bo wygladalo i juz. Moze i wczoraj wieczorem wielu ogladajacym spotkanie nie bylo do smiechu ale ja widzac tylko te powtorki tez sie usmiecham jak widze te dwie "kosy" i spieprzajacego niczym zajac Navarro.

A to czy zachowanie owych pilkarzy jest sluszne czy nie to juz inna sprawa - ja wcale sie Waszym zawodnikom nie dziwie.

No ale kompleks interisty zawsze wychodzi na wierzch - "jesli ktos o nas mowi to na pewno po to zebys sie z nas smiac".
Mysle ze zadne scudetto /a juz na pewno nie to tegoroczne/ Was z tej przypadlosci nie uleczy.

MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2007, 12:14

rafal005 pisze:
Lukasz_JUVE pisze:PS Nie wie ktoś czy w zagranicznych TV będzie pokazywany meczu Milan - Celtic :?:
ART Sport 3
Canal+ Deportes
Ciné+ Foot+ 3
DigitAlb Premium 2
ESPN+
Mediaset Premium 1
NTV+ Football
Premiere Sport Portal
RAI Uno
Setanta Ireland (irl)
Sky Calcio 8
Sky Sport Italia 1
Sky Sports Interactive 3
Sport 2 (Ukr)
Sport TV Multijogo
SuperSport 4 Nova
Viasat Xtra 1
Wielkie dzięki, kilka z tych kanałów mam, tylko jest jeden problem, brat kibicuje Realowi... :angry:

Hehe.. ale coś się wymyśli :D

Obrazek
Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2007, 12:22

Po prostu miód :lol:
Cała ta sytuacja jest o tyle śmieszna co smutna. A tym co sie dziwią, że Interisci nie dogonili Navarro to wystarczy przypomnieć, że był świeżakiem - nie zagrał ani minuty..... więc... :twisted:

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
TdF

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2007, 12:46

Jeden go trafil:

Obrazek

Poza tym Toldo wpadł jeszcze do ich szatani i nie wiadomo co tam zrobił :prochno:

Inter per SempreObrazek
ODPOWIEDZ